365

Анонимен

преди 4 години

Гледа като мафия бос - защо като използувам изобщо?За българските офвце:Избирайте ГЕРП!Да живее Бойко Борисов!Напред с Бойко!Завинаги с Бойко!Метафорка, иронийка и.т.н.

364

Анонимен

преди 4 години

Ееееххх, света се промени.. ЕЕЕХХХееххх, от супа.

363

Max

преди 4 години

Говори все едно е на събрание на СИК през 95-та.

362

Анонимен

преди 4 години

тоя народ докога ще търпи тоя селски хитрец?

361

факт

преди 4 години

ВСИЧКИ изказвания на банкенският са на интелектуалното ниво за 5 годишно дете.Явно това му е капацитетът.Вие сте си го избрали

360

Скептик

преди 4 години

"Да не стане по-лошо..."Наистина е потресаващо това изказване.

359

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Добре дошли в "Народна Република Боковистан"!!!!!Щом този"индивид" се изказва по този "селяндурски" начин и това се приема за "нормално"----това ползва едно нещо---- тоталната деградация на нацията!!!!!!Щом ви "управлява" повече от 10 години значи сте си заслужили "безпаричието","абсурдите","несигурността" ........Щом тези думи ги смятате за нещо "положително"........"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И ЗАРАДИ ТОВА СЕ РАЗБИРАМЕ"---ББ(Цар Тиква)........

358

Анонимен

преди 4 години

Тоя народа ли заплашва?

357

1

преди 4 години

До Анонимен-374,естествено "Винету".

356

Анонимен

преди 4 години

Ще си играем на ковбойци и индианци. Кой ще играе Гойко Митич?

355

Българин

преди 4 години

А ти Бойко не си играй на "МОНОПОЛИ"!

354

Анонимен

преди 4 години

като БИВШ подкрепящ партията ще кажа, на изборите ще получите звучен шамар

353

аз

преди 4 години

Аз съм пенсионер-диабетик. Необходимо ми е ежедневна разходка минимум 2км на ден, мерките които предлагате правят краката ми оловни-обездвижавате ме. За диабетиците Вие сте преяли с власт УБИИЦИ.

352

Анонимен

преди 4 години

Въпроса вече е ,кой ще си отиде първи , коронавируса или Борисов ?

351

Анонимен

преди 4 години

тоя кво прави по границите, за това си има мин. на транспорта?! тоя трябва да седи в кабинета и да взима адекватни мерки! Научил е добре схемата на Бай му Тошо и добре Ви я прилага! Кога най сетне ще се събудите бре хорица?

350

Optimist

преди 4 години

До МарсТи, приятелю, първо се научи как се използва пълен член и къде се поставят запетайките и тогава прави подобни забележки. И само за твоя информация:https://rechnik.chitanka.info/w/очеваден

349

naTpuoT

преди 4 години

Вместо да вземете китайският подход към вируса, Вие взехте европейския.Обявяваш извънредно положение, ами затвори границите за чужди граждани. Тествай всеки който влиза и ДА НЕ СИ ХОДИ ВКЪЩИ. Вие сами пуснахте вирусите из страната, сега да се изолираме.Основната грешка: Решихте хем да спасявате бизнеса, хем да спасявате народа. Какъв бизнес без хора???Загубили сте основополагащото - любовта към хората.

348

74146

преди 4 години

Вместо да вземете китайският подход към вируса, Вие взехте европейския.Обявяваш извънредно положение, ами затвори границите за чужди граждани. Тествай всеки който влиза и ДА НЕ СИ ХОДИ ВКЪЩИ. Вие сами пуснахте вирусите из страната, сега да се изолираме.Основната грешка: Решихте хем да спасявате бизнеса, хем да спасявате народа. Какъв бизнес без хора??? Загубили сте основополагащото - любовта към хората.

347

Анонимен

преди 4 години

"все едно се крият от някой и искат да излязат навън". "Мерките трябва да се спазват. Дано не се налага и повече да ги затягаме. Ние не играем на криеница, на жмичка, това не е нещо да надвиеш и надхитриш някой напротив, който победи може да разболее повече хора", коментира той и призова хората да не си играят с властта и с полицията.

346

Анонимен

преди 4 години

Махай се бре ! Оставка!!!