27

Илиан

преди 4 години

Това изисква много голям финансов ресурс, който ние нямаме и не получихме от ЕС.

26

Анонимен

преди 4 години

Следенето на телефона е доброволно. Има закони в Германия. Не е тикволандия.

25

АнонимеН

преди 4 години

ЮЖНА КОРЕЯ Е ЗА ПРИМЕР СПОР НЯМА!

24

Щерю

преди 4 години

Само с много на брой тестове всеки ден не се удря на сляпо - като сега при нас...

23

Козяк

преди 4 години

И маски искат от нас и Ноу хау за тестове (за проследяване и третиране работим още върху тях) можем да им предложим... Просто като "братска помощ" ... И без това нас всички на хвалят , така че Ангела може винаги да разчита на нашата солидарност.

22

1

преди 4 години

До Анонимен 20Не може "след половин час да са заразени" ако има карантина, или?

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Все ми се струва, че по-масово и по-ранно изследване за пневмония ще е по-показателно от бърз тест.

20

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да не ни се иска, навсякъде по Света работата отива към колективен имунитет и заразяване на 70% от населението.Лавина не се спира.

19

Анонимен

преди 4 години

До 17Тестват примерно 50000 на ден. И?Сега не са заразени. Половин час след вече може да са заразени.Каква е ползата?

18

Анонимен

преди 4 години

И имат вече 50 000 заразени .Докато открият всички заразени ще им стане ясно, че цялата държава е заразена.

17

1

преди 4 години

До Анонимен 15Бяха простотии, защото човека се опитваше да докаже, че не са имали никакви обеми на тестването, защото всичко ставало на импровизирани места. Обясняваше за часове за тестването и пр. Аз, като човек който работи в такъв център, мога да ти кажа, че това бяха пълни глупости. В момента когато го говорехме това (преди около 5 дни) Германия тестваше между 130 000 и 160 000 на седмица. Сега значително се вдигна тая цифра, защото иначе нещата ще излязат извън контрол.

16

Анонимен

преди 4 години

Брех всички имат голям мерак да ни следят през телефоните. Добре че нямам смарт телефон.

15

Анонимен

преди 4 години

Даже някакъв се пънеше, че той имал "познати" и никой от тях не бил тестван. Един друг обясняваше, че тествали от контейнери и прочие простотииЗащо да са простотии? Тестването до сега беше само за сериозно предположение, че имаш вируса, дори не само за простудни симптоми. Здравите не бяха тествани. Възможно е и някъде да има тестване в контейнери. От началото на епидемията влизането в лекарски кабинет или болница с простудни симптоми беше забранено. Има само обособени места за тестване.

14

Анонимен

преди 4 години

Тея па, що не взимат пример от нас. Най-добрият начин за справяне с епидемията е да не тестваш. Няма официално потвърдени случаи - няма проблем. След има-няма 1 година ще успеем да се преборим. За какво само ще пълним гушите на производителите на тестове? Глей колко държави ни дават за пример. Баце нали така каза?

13

1

преди 4 години

До Анонимен 11Скоро карантината няма да я отпуснат. Казвам ти го като някой който работи в един от центровете за тестване в Германия. :)

12

niki

преди 4 години

А генерал Коронавирус-19 ми говори, че тия бързите тестове не трябвало да се правят сега, ами чак като минела епидемията.Германците по-глпави ли са от нас?

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМерките в България няма как да проработят, защото ще има сигурен срив на икономиката и от там огромен брой косвени жертви. Ще се разчита на спасяване от страна на други Европейски страни като Германия, които вече разбраха, че пълен блокаж и държане на хората под ключ не е решение.Та като човек, чиито роднини лекари работят в Германия мога да твърдя, че макар и натоварени болниците, нещата са под контрол и дори лекуват болни от Франция и Италия, а скоро ще отпуснат карантината

10

От Германия

преди 4 години

Живея в 200 хиляди град в рурската област.В момента има 48 заразени от които 19 са излекувани засега няма починали под карантина са около 500 човека и са взети около 800 проби.Официалният сайт на града изнася всеки ден информация.Няма забрана за излизане от вкъщи ,стига да не бъдат повече от двама човека и се спазва минимална дистанция от метър , работят всички хранителни магазини ,дрогерии и аптеки.Глобата за събиране на повече от трима души на едно място е 150 евро

9

Анонимен

преди 4 години

трябва да изкопират най- важното- затвориха си границите

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Така е.Най-лесно е на този Свят да се плюе и мрънка.