13

Мдаа

преди 4 години

До до ГошоДа бе, ама 99.99% от хората на Земята, даже не са чували този отбор и човек. Освен това, английския футбол е най-спрялото нещо, с най-тъпите играчи, най-малките терени. Най-бездарните играчи, откраднали играта футбол от някоя колония.

12

до Гошо

преди 4 години

Няма как да стане, защото Грийлиш е единствената причина тея да не са изпаднали все още. Той сам сигурно струва повече от всички останали играчи взети заедно!

11

Don

преди 4 години

Типично английско лицемерие,нищо ново.

10

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега оплювайте го, както оплюхте Ставийски, призоваващ да не се шофира пиян и в следващият момент катастрофира пиян. Сега този футболист прави същото. Ще го оплюете ли или понеже не е руснак, ще му се размине? Чакам над 500 плювки за един час.

9

Иван

преди 4 години

Май някой е превеждал с гугъл транслейт ... както и да е. Факт е, че ритнитопковците не се отличават с кой знае какъв коефициент на интелигентност.

8

Анон

преди 4 години

Това на снимката го помислих първо за мъжко момиче а то се оказа звезда от футбола... ша умра :)

7

Призив

преди 4 години

Вие си стойте вкъщи, аз имам пари и мога да правя каквлто си искам.Е това е най-голямото поражение на психиката в консуматорското общество.А бре аланкоолу, сега ще платиш три потрошени коли, ама застраховка , че парите ще ти запазят живота не можеш да си купиш.

6

Анонимен

преди 4 години

Той и Стависки беше лице на "Не карам пил"...

5

Гошо

преди 4 години

Аз ако съм собственик на отбора веднага изхвърча този ***. Дори бих го съдил за уронване на престижа на отбора. Те май доста "известни" призовават ама те самите не спазват, що за малоумщина? Все едно аз да призовавам да се кара в ограниченията а аз да си пера със 100 в кварталните улици.

4

The Ghost

преди 4 години

Тези ритнитопковци още ли ще ни занимават

3

Анонимен

преди 4 години

Злорадият българин вече се точи на клавиатурата.

2

Анонимен

преди 4 години

Свършило му е белото сигурно на завалията, кво пък толкоз

1

Анонимен

преди 4 години

"Капитанът на отбора от Бирмингам е провел цялата нощ при свой приятел"Ко, ко е е провел?