65

Анонимен

преди 4 години

Четейки коментарите се вижда, че българите не блестят с много мозък в главата си. По вероятно е там да има свинска лой. Добре, че нищо не зависи от тях в света.

64

ИСПАНИЯ

преди 4 години

НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ХОДЯТ БЕЗ МАСКИ НИКОЙ НЕ СПАЗВА КАРАНТИНА ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ БЕ ЕЛАТЕ ВИЖТЕ ЗАТОВА НАСТИГНАХА ИТАЛИЯ....

63

Анонимен

преди 4 години

Как е вилата, как е тесното пиче?

62

Анонимен

преди 4 години

Жриците на любовта е добре да се изказват по своите си дела, оставете епидемиите на лекарите плийз

61

Инфо!!

преди 4 години

до #64 много си прав . Защо Българина днес е оглупавял ??

60

Пепи

преди 4 години

са очакваме българка от щата невада да каже за сащ

59

Инфо!!

преди 4 години

Ама проста овца свинсска . ""Глоби имало от 100 до 60 000 евро ти си за лудницата *** !!Ако това са ви новините то вие сте ебббахти тъпанарите !!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Последният човек, от който бих черпил информация какво става в Испания, би бил българин.

57

шматарок

преди 4 години

Не разбирам идеята да дават мненията на незнайни хора... Какво значение има мнението на някаква шматка дето не стана ясно дори каква е ?! Който го интересува какво става в Испания може да прочете малако техни медии и готово. По тази логика всички от коментарите с по едно видео да кажат как е там където живеят.

56

Joko

преди 4 години

Математическите модели покзвали..... Хм... Да напомня ли, че всичко зависи от АЛГОРИТМИТЕ с които работят математческите модели ! Или, кажи ми какъв резултат искаш и веднага ти правя нужният алгоритъм !

55

Антонио Бандерас

преди 4 години

... И в този ред на мисли. Как точно КОРОНАТА се оказа най - опасното нещо ?!?! ... Не си спомням да насадиха такава МАСОВА ПСИХОЗА преди 10 - 12 години относно СВИНСКИЯ ГРИП - Повтарям - Никак НЕ по - безопасен от този сега ! Отделно от това - ВИРУСИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ТОЛКОВА ИЗДРЪЖЛИВИ ! В това може да сте сигурни! Което означава , че това сега е БРУТАЛЕН И НАПРАВЕН В ЛАБОРАТОРИЯ "УБИЕЦ" ! А тези , които са го пуснали - няма как да нямат и ваксина! Въпроса е - КОГА ЩЕ Я ПУСНАТ ?!?!

54

Хан Аспарух

преди 4 години

Те и нашенците ще се уплашат, ама като хванат някой да се шляе, да подписва декларация, че ще си плаща лечението и тестовете като го хване вируса.

53

Антонио Бандерас

преди 4 години

М да. Не ме учудват събитията. Не знам кое по - страшното - тази така наречена "Пандемия" или това , което ще предстои след нея?!?! Да. Двустранната Пневмония е нещо наистина много опасно и да НЕ дава Господ да се разболее човек... Особено сега! Но това заболяване НЕ Е от днес. Смъртност от него има всяка година , и то доста хора! Смъртност и то значително по - висока има и от ОНКОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ , ИНСУЛТ и ИНФАРКТ. Голяма смъртност имаше и от СВИНСКИ и ПТИЧИ ГРИП преди 10 - 12 години !!!

52

Серхио Рамос до Меси

преди 4 години

Споко! Ще се изплашиш като ти извадя рамото , като на Салах. Като ти влезна с лакътя в лицето или ребрата. Или с бутонките директно в глезенчето ти. Споко , Меска , ще се изплашиш .....

51

Лео Меси

преди 4 години

...... Аз НЕ съм изплашен! ......

50

Митю Пищовя

преди 4 години

Таз съм я къпал у жакусит.Пълнел съм я кат ягние

49

Георги

преди 4 години

Каквото стане. Свят широк, където има работа там

48

Анонимен

преди 4 години

Почти същата история беше в Ирландия.В началото властите и "експертите" говореха, че това е поредният нов грипен вирус - "спазвайте дистанция и си мийте ръцете".Дори не си и помислиха да ограничат външния и вътрешен туризъм - едни пътуваха до заразените зони, други се връщахаТук хората се поуплашиха по-рано гледайки какво става в Китай и започнаха да задават неудобни въпроси, появиха се и първите случаи, и властите се стреснаха, но, твърде късно. Днес в 3,5 милионна Ир. има 2 600 болни

47

Георги

преди 4 години

До До ГошуНяма лошо който където е... Ти пък все едно нарочно, просто статията е за това, от там и коментара

46

Марсианец

преди 4 години

Преди малко получих препарати и маски за входа (водя се оправител моля ти се, а съм 41г. ) така че браво на общината !!