392

Име...

преди 4 години

До излишната ни гордостгорделивостта е грях а гордостта е излишна и глупава емоция

391

обезверен свят!!!

преди 4 години

Голямата лъжа на века - дело на световния ционизъм! Новата война!Където мине градушката!

390

Анонимен

преди 4 години

До 396 Handel - разтягаш ни тука как още февруари си знаел и не знам какво си - да не би да си разполагал с тестове и да си правил кръвни картини на болните, че да можеш да го твърдиш тия неща. Очевидно разпространяваш фейкове и манипулираш фактите, когато е ясно, че в Италия умираха хора заразени с коронавирус и никой не може да опровергае този факт. Заради такива като теб, които твърдят, че коронавирусът е като един безобиден сезонен грип, пламна целия свят. Хората умират от него в мъки

389

Анонимен

преди 4 години

Да,туберколозата се причинява от бактерия.Изследванията на БЦЖ ваксина показват че тя увеличава способността на имунната с-*** да се бори с патогени различни от бактерията на туберколозата,включително вируси с който и да било известен патоген.Това са връзки които сега се правят и са на базата на изследвания с животни.Дали това е така бъдещите изследвания ще покажат,но досегашните данни са обнадеждаващи и статистиката по държави показва по=малко и по-леко заразени в страните с БДЖ.

388

Анонимен

преди 4 години

Значи, много е лесно да се каже, че Китай е виновен, но за да се различи коронавируса от един грип от медиите е нужно определено технологично време и думта в това отношение са имали китайските професори медици, а не политическите лица. Когато на професорите им стана ясно, че става дума за нещо различноно от грип и когато те индентфицираха причинителя, китайските политици взеха крути мерки, пак по препоръка на професорите медици. Такава е технологията на властта

387

До Жоро

преди 4 години

Много си се зомбирал с таз пуста американска преса ,но тъй е като там живееш.В Русия не ходят много чужденици там из Запада да живееят,но има много туристи по ПЕТЕРБУРГ и Москва ,а също много руснаци там се завръщат от Западна Евопа,Азия..туристи,Египет ..там хората работят добре и медицината е безплатна ,не като в САЩ.Там на болните от короната ,то правителството им дава безплатни лекарства против вирус.

386

Жоро

преди 4 години

До Handel Има факти,които не чета в БГ преса.В Северна Италия откъдето започна трагедията живеят и работят над 100 000 китайци.Китайскат ком.пария криеше близо 2 мес. истината за вируса.Десетки жиляди китайци летяха то там и обратно преди Истината да бъде разкрита от един лекар(на който му се случи случка).Днес лъжат,че САЩ е заразил Китай.

385

aham

преди 4 години

До HandelИ аз така си мислех, но не може да е вярно. Ако няма доста увеличен брой на починалите не би имало проблем в болниците. Освен това в Италия средно всеки ден умират не 3000 души, а около 1700 в месеците преди да се появи тоя вирус. Имало е години обаче, когато са умирали и повече, но не и по 500 на ден в Ломбардия примерно, която има население 10 милиона.

384

или епидемията

преди 4 години

е фалшиваили данните не са скалъпени по "европейските стандарти"тази т.н. епидемия съществува предимно в медийното пространство на притежаваните от юдо-масоните масмедий

383

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 363 Скромно мнение без претенции за достоверност--Доброто за БГ е че всеки бяга от БГ(не идва в БГ).Същото е за Русия,Венецуела,Куба и т.н.Това е единственото,което ни спасява за момента.Живея в САЩ,но се моля всеки ден за БГ,защото близките ми живеят на тази територия.Не смея да помисля какво би станало, ако БГ има 1/10 от проблема на САЩ. Желая здраве и МНОГО Късмет на всички българи.

382

Handel

преди 4 години

Продължение...Докато в България просто липсват тестери, поради което тези, които изкарват болестта "на крак" изобщо не се знаят. Лично аз знам семейство с едно дете, и където и тримата го преболедуваха грипа още през февруари, когато с фанфари се отчиташе липса на заразени.

381

Handel

преди 4 години

Просто е като фасул. В някои държави като Италия например дневно умират от "естествени" през студените месеци средно около 3000 човека на ден - и умират от пневмонии (не случайно Северна Италия е главно засегната) и сърце (също очевидно). И голяма часто от тези смъртни случаи се пишат на гърба на вируса - най-малкото понеже носи допълнително финансиране.Продължава в следващия пост...

380

Ром"с

преди 4 години

Комунистическата ваксина против туберкулоза направена задължително на всички ,помага да няма много заразени у нас.... .

379

уф

преди 4 години

До ХипотезаТуберкулозата се причинява от бактерия, а това е вирус. Какво общо може да има? Искаш да кажеш, че бактерия причинява ковид-19?

378

Анонимен

преди 4 години

Никакъв дявол не дърпам,това е само хипотеза,цитирам едно изследване,това е

377

riho

преди 4 години

И тоя в графата "специалист по всичко по всички теми". Либсва ми само Гамизов, Петното и Бареков, няма да заспя спокойно без тяхното мнение

376

Анонимен

преди 4 години

Не дърпай дявола за опашката !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

375

Хипотеза

преди 4 години

Aмериканско и Австралийско изследване поотделно установяват силна връзка между коронавируса и ваксината БЦЖ(Против туберколоза).В страните където населението е ваксинирано с тази ваксина са в пъти по-малко заразените с коронавирус и минава в по-леки форми.Тази ваксина почти не се ползва в Западна Европа и Щатите.Ползва се в Бразилия,Япония,Русия.В България се ползва най-масово(вече 70 години).всички бебета се ваксинират с нея,с последващи 4 реимунизации.Това е уникално в световен мащаб.

374

Анонимен

преди 4 години

Който е оцелял . Е оцелял трудно през годинитеВ България девиза е умирай трудно

373

Анонимен

преди 4 години

Българина ако продължават да го морятМоже утре и до Марс пеша без скафандър да свикне да ходи.