9

Истина

преди 4 години

Ръководсвото на Раковски да погледне какъв стадион има. Как може само тревата да се поддържа, а всичко останало да тъне в разруха и ***! Направо се едно сме в Филипините - гнус и ***! Да вземат да направят основен ремонт! Да спечелят някой ЕU проект и да оправят стадиона! Това е недопустимо за стадион на пъпа на центъра в европейска държава!

8

Анонимен

преди 4 години

камери нямат ли там? !

7

нефутболист

преди 4 години

Според мен мотивите за тази варварщина може да се открие в самата статия. На този стадион в момента тренират/бягат много хора от околните квартали, а футболната школа на господина планира да го превърне само във футболен терен и да ограничи достъпа на останалите. От този конфликт най-вероятно произлиза и това грозно деяние.

6

Чудомир

преди 4 години

Тези са достойни наследници на хаджи Петко и Танко Амчикакът.

5

до 2

преди 4 години

Според мен , българите сме много интересен пример за хетерогенно общество. Има една група , при които определени гени ясно доминират. Та тези "хора" имат сходен вид - кръгли , дебелачески физиономии, глупав , но настоятелен поглед. Непоклатими в правотата си. Бързо пристъпващи към физическа саморазправа. Неподлежащи на културна или образователна еволюция. Не знам какъв процент са, но са повече от колкото обществото може да понесе. Това е "племето". Такива деяния са им присъщи!

4

12 плюс 3

преди 4 години

Идва криза. Тировете спират да внасят храни. Я да докарат по един трактор да изоре треволяка и да подготвят насажденията.

3

redordead

преди 4 години

САМО ЦСКА!Това е изключително грозно и варварско деяние!Едно е да се храним по форуми и стадиони, съвсем друго е тази грозна постъпка, която унижщожава живот и отнема възможността на деца да спортуват!

2

ДДРОнег

преди 4 години

До АнонименСложих ти плюс, заради идеята вирусът да разграничава интелекта ! А може би по-скоро трябва културата, защото интелект и култура не са взаимно свързани !!!Но ако под термина "племе" имаш предвид Българския народ, то си в голяма грешка !!!Недейте заради няколко *** да критикувате целия народ, че и себе си в това число !!!

1

Анонимен

преди 4 години

Отвратително племе. Жалко , че вирусът не разграничава по интелект, а само по възраст.....