345

Анонимен

преди 4 години

Глобите са незаконни, не се притеснявайте. Вижте какво слънце е грейнало!

344

Възмутен!

преди 4 години

-за влизане в София е необходима Декларация за настоящ адрес!Даже и лична карта не са ми поискали!Влизат автомобили със всякаква регистрация!Абсолютно неспазване на ограниченията от страна на гражданите!Абсолютно не налагане на контрол на ограниченията от страна на органите!Глобили 300 човека!Ограниченията не ги спазват 300000!

343

Възмутен!

преди 4 години

Незнам някой от органите чете ли тези коментари,които пишеме но:-от 2-3 дни столицата се напълни с хора,както си беше преди ситуацията!Задръствания,хора навсякъде и по много!-все повече лица махнаха маските!Виждам и магазини от големи вериги,които не ограничават броя на влизащите клиенти!Самия персонал не използва маски или ръкавици!-отвориха вече и фризьорски и козметични салони.-за да излезем от София ни беше необходима Декларация от Работодателя защо се налага да излизаме!Досега нито единорган не ми я поиска!Излизам почти всеки ден-за влизане в София е необходима Декларация за

342

ПроСоТо

преди 4 години

парковете са единственото място за малък "релакс" и разходка ОСНОВНО на пенсионерите и малките деца!..Та как ще глобиш едва кретащия пенсионер,с 200-300 лв пенсия,която едва му стига да си купи лекарства и да си плати сметките,с..5000..ПЕТ ХИЛЯДИ лева?!?!..Това,че БЕЗУМЦИ дърпат конците в територията ни е ясно и на безумните,въпроса е защо ги траем тия?!?!

341

ПроСоТо

преди 4 години

До Зорницане е глупост!...Глупости са бръщолевиниците на Тиквата.Това обаче,което правят,се нарича СЪЗНАТЕЛЕН ГЕНОЦИД над населението.

340

Анонимен

преди 4 години

Хазната има нужда от нашата мазнинка. Не е случайно, че банкянския знае точно колко са влоговете на населението. Вижте си офшорките, бе

339

Анонимен

преди 4 години

докато сме овце ще не стрижат.

338

Зорница

преди 4 години

С диабет съм, на инсулин. Налага ми се да отида до личната лекарка, но такситата в града ми не работят заради висруса. Тръгвам пеша, имам 40 мин. ходене, времето е топло. Пада ми кръвната захар, спирам се и изсипвам няколко пакетчета захар в устата си. Но трябва и да поседна, за да се възстановя напълно. Сядам на пейка в парка, тъй като паркът е по средата на пътя ми и ме глобяват с 5000 лв. Що за глупост е това?

337

долу диктаторите

преди 4 години

Машината за репресии ГЕРБ работи на пълни обороти.

336

Анонимен

преди 4 години

Ако глобяват тия мошеници обикновен гражданин, понеже минал през градската градинка, тогава трябва жестоко смъртно китайско наказание да има за всеки откраднат държавен лев.

335

Анонимен

преди 4 години

Хак да са ви, паникьори, новите 10 милиарда дълг! Стойте си по къщите и лапайте мухите. Това безумие все някога ще свърпши и всеки, който до момента не се е спасил от тази територия ще си нарами партакешите и ще се махне. Ще ми ядете ушите и чорапите тогава! Понеже бизнесът ще е фалирал и ще имате щастието да видите /някои за първи път, други - за втори/ що е то да зависиш от пълен монопол.

334

Анонимен

преди 4 години

Имам познати и роднини в цяла Европа - никъде няма такива мародерски наказания и подобни *** ограничения - да не мога да мина през парка на път за магазина, да не мога да ида на близката поляна без фередже. Пази ни Господи, от тия кожодери!

333

Анонимен

преди 4 години

Тия са по-тоталитарни от комунистите. Никога не съм гласувал запоследните, но тия ме накараха на всички следващи избори да вървя и да гласувам за опонентите им. От тук- насетне ще гласувам за всеки, който има шанс за спечели избори, само не за ГР ОБ.

332

Чочо До 399

преди 4 години

Фашисти са не ГЕРБ , а тези мал-умници , които не изпълняват заповеди целящи здравето на гражданите .

331

Анонимен

преди 4 години

Фашизма на ГЕРБ,трябв ада се предупреждават хората и ако има агресия тогава глоба 500лв,ако минеш през Борисова градина само и отиваш някъде?Глобата трябва да е нормална за да може да се плаща,заплатите ако за по 5000лв да платиш глоба а те са африкански

330

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Малко са, още 300-400, докато ви уврат овчите глави.

329

Анонимен

преди 4 години

Бедните безработните и самотните хора са винаги обичайно заподозрени, а приятелите заобиколени по принцип. Има хора които винаги минават метър, какво е обяснението....

328

ivailo

преди 4 години

Какво, освен неадекватни мерки, и още по-неадекватни глоби може да се роди в главите на хора чиито шеф е *** Банкянски...

327

Анонимен

преди 4 години

До БПФ - стар комунистОграбиха я твоите съмишленици.Всички фалити са при твоята любима партия.Любима защото яко папкаш при нея.

326

Весо

преди 4 години

Абе вие малуумни ли сте хората няма какво да ядат те пълнат хазната,сори джобовете на някои пикоч