12

Щерю

преди 4 години

Не и онлайн търговците в България...

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ами поне дръпни пердетата, да те виждаме с новите парцалки. Само заради себе си ли си ги купуваш? Ама това кожено палто с което си в момента никак не се връзва с тази тензухена маска, която си надянал.

10

от Плевен

преди 4 години

В Плевен днес гледам по витрините, че има надписи: Намаление до 75% от стоките които са предназначени за баловете!Моля, не ни подминавайте!То едва ли някои здрав мозък ще прави бал, но търговците искат поне така да спечелят ..Щом с 50-75% намаление има келепир, представям си с колко % е вдигната цена на тези стоки ...

9

Чичо

преди 4 години

Тука обаче има и друг проблем - не мисля , че магазини от типа на fashion days и подобни ще ги бъде в тая криза по една проста причина: ако не излизаш никъде, за чии ти е порадната нова чанта/дреха/бижу или друга глезотия. Няма файда просто. То в домашни условия само се обезмисля и ползването на мобилни телефони...

8

Анонимен

преди 4 години

За 3 секунди проверих - Къде ги видяхте тези 70% в н енд м ? - Лъжа !

7

до 3

преди 4 години

Е, ти понеже живееш на Бродуей и не знаеш даже колко са ти парите в сметката, за теб най-скъпите пapцaлки, на четворни цени.Кой му пука за шопинг и мода, когато не знае дали ще живее утре?

6

като котка са

преди 4 години

...което засилва опасността от "битка на намаленията"Колко *** вметка в статията.Няма нищо по- добро за крайния потребител от конкуренцията.

5

Анонимен

преди 4 години

Факт е, че модни концерни, които и преди кризата бяха пред фалит (Esprit), сега я използват с цел да получат помощи от държавите. Адидас в Германия използва замразяването на наемите за граждани без средства за два месеца като отказа да си плаща наема за халетата. Иначе хората се вразумяват, вече се купуват по-малко парцали, ако сегашните практики на бързата мода не спрат, ще има още фалити след Forever 21.

4

Shark

преди 4 години

Да, а българските фирми се ориентираха към шиене на маски за по 8-10лв парчето, т.е. пак по ганьовски да ударят кьоравото на гърба на народа. Само че май нещо не им се получава. А магазините не разбирам защо реват, стоката е в тях, магазина не се е подместил, като свърши всичко ще отвори и пак ще печели. Ее да, малко загуби ще има, ама чак пък да фалират тотално, това да го разправят на старата ми шапка.

3

Анонимен

преди 4 години

Щеше да е хубаво, ако беше истина и важеше за повече неща. На други стоки пак се обявяват намаления, които са минимални или недействителни. И, да, почти всички дрехи на пазара като качество са парцали, друг е въпросът, че няма и защо изобщо да се произвеждат. Преди имаше по една колекция на сезон, сега нови модели постоянно. Само с новите мостри от Азия за ЕС за една седмица сигурно може да се покрие целия континент, да не говорим колко непродадено се изхвърля.

2

Доц. Дамян Илиев

преди 4 години

От утре Чарли ще е вече здрав и ще си цъка поло, а балъците в Бантубулгаристана ще лапат мухи в къщи 28, 34, 168 дни... ПОД КАРАНТИНА... докато генералите позволят!!!

1

Парцали

преди 4 години

А не можете ли да спреде да произвеждате парцали, от които никой няма нужда?