239

Анонимен

преди 4 години

До Земен РайТака е - не бива да се слуша тоя ***, "Мутафа"!Трябва да се следват съветите на супермъдреца г-н Земен Рай. Така най-бързо ще постигнете рая, дето има една библейска приказка;)

238

Анонимен

преди 4 години

COVID-19 - Непобедим!

237

Анонимен

преди 4 години

Хей 1 - 10.......почини малко, потърси илачите и почни да ги взимаш редовно, че ставаш за смях

236

Анонимен

преди 4 години

Новите болни са в леко състояние. Те са потърсили лекарска помощ.------Ако не бяха потърсили лекарска помощ кой щеше да ги тества за коронавирус? От другите области няма нито един случай явно те са все още не потърсили лекарска помощ???

235

ПАРАГРАФ 22

преди 4 години

До Анонимен И още няма маски в аптеките . Него знам как се бори ,но ни задължават да бъдем с маски ,а в аптеките ни маски ,ни дезинфекциращи . Безумие !

234

Анонимен

преди 4 години

До asd И как крематориумите сега изнемогват , а в концлагерите са горели денонощно ? Нещо се губи ?

233

ПроСоТо

преди 4 години

Мутафчийски най-после ТРЯБВА да уточни ЗА СЕБЕ СИ поне:Той като ВОЕНЕН ли се изявява,или като..доктор?!Защото СВИРЕПИЯ му "БЕЗКОМПРОМИСЕН" тон обърква хората..

232

Бележкар

преди 4 години

НАП имат право да посочват и поставят бележки и стикери. За НАП не е противопоказно и накърняващо ......"Не се слагат бележки. Няма такава практика в ЕС, соченето с пръст не е хубаво", обясни още той.За НАП НЕ СЕ ОТНАСЯ.

231

Анонимен

преди 4 години

Заразените в нашия град го изкараха без симптомно , а не са много млади .

230

Анонимен

преди 4 години

Този статистик и онзи другия няма ли да спрат с тия ,,брифинги'' и заседания да паникьосват и да всяват още повече страх в народа? Мисирките от своя страна правят същото представяйки черното още по черно !

229

МИЛИЦИОНЕР_СКА

преди 4 години

"Ние следваме добрите практики"Не, ние следваме МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ практики! Понеже така ще вкараме икономиката в добре позната КРИЗА, и ще се усвоят едни 5-6 МИЛИАРДА! Такава разсипия от мутренското време и МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ насам не е имало!В Швеция, Дания, Норвегия, в Холандия, в САЩ, Австралия, UK, Иран..да не продължавам, също ИМА ДОБРИ ПРАКТИКИ, ама ние тях не ги броим. МИЛИЦИОНЕР-СКА РАБОТА!

228

Анонимен

преди 4 години

Сега имаме един стаб за борба срещу коронавируса - нещо като НСИ - заразени, излекувани и пр..Спешно е необходимо да се създаде нов щаб за борба със спекулана на цените на основните хранителни стока. Днес бг дайте пак сега грешен код.

227

ВИДОВДЕН

преди 4 години

До ИНТЕРЕСНО ??????Най-после БКП-ДС Герб си намериха майстора! Нищо не може да се направи от БКП!

226

Божието наказание

преди 4 години

Няма нищо скрито-прикрито от наказанието на Господ-Бога

225

П Л А В Н О.........

преди 4 години

Полека по малко да влиза както при секса!

224

Един затворен вкъщи

преди 4 години

Всеки ден, но в един и същи час давайте бройката за последните 24 часа, за да няма на час по лъжичка и объркване. Толкова новозаразени и общ брой заразени, толкова изписани, толкова по болниците и същата тройка числа - по области, да се видят огнищата. И нанасяйте числата в графична крива., която публикувайте. Имате компютри - толкова ли е сложно? В нета има сайт, дето на 2 часа дава такава информация по страни - за цял свят, а нашия щаб предимно нагнетява напрежение и стрес.

223

ИНТЕРЕСНО ??????

преди 4 години

За една година колко ли човека умират от рак на белия дроб за една година ??????

222

Анонимен

преди 4 години

Целият щаб плюс работещи в медии трябва да се линчуват за всяване на паника.

221

Анонимен

преди 4 години

Още 700 човека чакат на границата плюс тези 200 000 дето се прибраха ще има да броиш до пенсия. Когато преди две седмици излизахте с ония от заразната и казвахте на Мисирките че нема КуРана аз пишех. Затворете границите спрете полетите. Кой където го е заварил вируса там да стои. Никой нито спря полетите нито затвори границите но пък пуснаха всички заразени за да ни заразят нас които 30 г. Търпиме мутрите гладуваме студуваме а сега останахме без работа и доходи. Кои са Виновни. Ние оФцете ли.

220

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 219След 2 месеца карантина ще те питам тебе пенсионерче какво ще ядеш и дали ще има за пенсията ти.