51

От до безр

преди 4 години

Абе така е, свикнали сме, но за съжаление, дори и без пандемия, представяш ли си само колко крехко е всичко, да "мигне" слънцето с някаква мощна магнитна буря, само за секунди приключват всички елетрически системи ... и всичко което се сетиш по веригата. Тези 40-50 години "съвременен" технически прогрес е капка на фона на еволюцията и оцеляването няколко десетки хиляди години назад. Както го има така и го няма...

50

Анонимен

преди 4 години

До До безработица, инфлЕ то по тая логика може да питаш и как в палеолита хората са оцелявали без земеделци и лекари.Или в средновековието без електричество.Света се променя и компютрите налазват всичко. Програмистите не са нужни само за фейса и туитъра ,а и за доста по-критични системи. Почти е плашещо колко много света е започнал да разчита на електрониката.

49

До 47

преди 4 години

Ще бе ГЕРБ няма ли гербаджийски бизнесмени и олигарси? Оооо вярно те са едни и същи само че сега целуват *** на Бойко.

48

препърс

преди 4 години

Изобщо не съм чел какво са написали журналята.Та проблема е финансов а не здравен,проблема е че някои държави не щат евраките и долари,а искат ресурси,проблема не се решава като имаш проблем да напечаташ 1,5 трилиона гущера и 750 милиарда евракита.Проблема е че в банките депозитите голяма част липсват ,проблема е че сте в кредити,без елементарни умения за оцеляване ,че ви мързи да четете ,че ви харесва да сте скотове и да ви управляват като скотове .Благодаря за минусите и се надявам да мислите

47

Варна

преди 4 години

Цените не са високи, уважаеми дами и господа. Заплатите са убийствено ниски. Ама българина не излиза за заплати да протестира а за цената на бензина. Като преди 1 година, излязоха хора от няколко града да протестират срещу високите цени на бензин. Бойко се обади на Златев. Смъкнаха цените за един ден с 15 стотинки и всички се разотидоха. След 2 дни отново 15 ст. на горе. Еее и Кво стана? Правят си гаргара с нас. Дават 800- 1000- 1200 лв и си мислят, че народа ***. Сега след вируса ще се изнесат

46

До безработица, инфл

преди 4 години

Ти направо сложИ програмистите на първо място. Добре че са те - те ще изведат човечеството от тая нечувана пандамия. Не знам как са оцелявали хората досега без тях от световните кризи, войни, много по - страшни пандемии... цялото човечество сега разчита на програмистите - без хляб мога, ама без фейса и контрола на ел.блока на Пасата за ESP и контрола на климатроника не се живее братче! Добре, че няма програми за мотика и контрол на кофата за прасето. Който знае как се ползват ще оцелее.

45

Анонимен

преди 4 години

Презапасяват ли се ***? Нали, все едно всичко ще свърши и повече никога няма да има олио брашно лимони и тоалетна хартия. На ви сега, честито на всички!

44

Русия

преди 4 години

Дей Боко Тиквения ризерв?Нал имаши храна ,за две лета на забрай да кажи чи тя е за него и за Барцилоната.

43

Св

преди 4 години

Е то няма повишение на продуктите. Просто ги няма тези, които са евтините. От години си правим хляб, с едно брашно която беше хубаво и под 1 лв. Сега просто го няма ... има брашно от 1,80 лв. нагоре. После като го пуснат и то ще бъде двойно. Абе мани - закучи се работата. Богат сега е не тоя дето има много пари или коли и апартаменти, а насадена градина и домашно стопанство.

42

Анонимен

преди 4 години

Вчера купих страхотни ягоди на цена 2,50 лв/кг.

41

Анонимен

преди 4 години

на петрола цената като се вдигне всичко скача нагоре. Сега не служи за оправдание но си имат ново

40

Анонимен

преди 4 години

А що ни лъжат тогава че цените били падали?

39

резидента Р.Радеф

преди 4 години

Другаре и другарке идолопоклонници на Маскве и драги пенсионери. С ветото което наложих на предложението на ГЕРБ за твърдо фиксиране на цените, развързах ръцете на всички наши червени бизнесмени и спекуланти. Сега нашата партия БСП ще стане още по-богата и силна. Айде, целувайте ръка и хаирлия да е! И да не забравите какво направих за вас!

38

Некъф

преди 4 години

Инак щели да борят спекулата!Нещастници които заслужават да увиснат на въжето, а ние само си го набиваме защото всеки е сам за себе си и гледа да прецака всеки!

37

Анонимен

преди 4 години

Гледам и доволни овце има,те вечно са доволни ,короната да ги тръшне.

36

Анонимен

преди 4 години

"домати по 1-1,20 лева за кг и то с много добро качество" по това време домати с много добро качество на цена 1-2лв. няма, има пластмасови гмо домати (предимно), качествените са над 2.50

35

Анонимен

преди 4 години

Тия, които плюеха по тях дали малко поне се замислят?Къде ти мислене бе... Иначе на пресните продукти цените наистина са се вдигнали, но на много други неща са надолу. В същото това Фантастико, дето го плюят по-долу, маса неща са на промоция направо, защото хората са се запасили яко. Отделно, че някои плодове и т.н. са се поразвалили, защото просто няма кой да ги купува.

34

Анонимен

преди 4 години

Някои са се вдигнали, но други падат.

33

Анонимен

преди 4 години

Да падат ....на долу,с закончето което приеха може да продават и двойно гадове

32

Анонимен

преди 4 години

Като всичко е внос какво друго да стане.!