98

Анонимен

преди 4 години

Ами полицаите трябва да дишат чист въздух явно.

97

ХАХ

преди 4 години

а какъв е проблема с планината? и там ли има струпванена хора? нещо не го разбирам това. Казват, че вируса умира изложен на кислород - хората там са на разстояние доста повече от 6 м и т.н. проблема е в по-редкия градски транспорт, големите хипермакети, където не се спазва никакво отстояние и брой на посетителите. работи само по една каса и т.н. там са проблемите. Никой не е с предпазни средства - то такива и няма много по аптеките. Въпреки, че който иска намира.

96

Анонимен

преди 4 години

По пътечката слизала мечката а на пътя и 2 *** дебели полицая как да мине мечката!

95

Бай Ристо

преди 4 години

Само на мен ли ми се струва че генералите взеха да прекаляват? Колко още ще ги търпим?

94

Анонимен

преди 4 години

До КрайЩаба не е нужно да ти обяснява абсолютно нищо...Ти си пионка в това извънредно положение и от теб се иска да изпълняваш.Да ти го обясня и по друг начин...С примера си даваш основание и на други хора да НЕ спазват правилата, които са определени. Без дисциплина не може да се справи никой щаб в подобна обстановка. Освен това беше обявено, че този вирус издържа и извън тялото на човека. Нали всеки заразен може да го разнесе и по пътя към Витоша. Още аргументи искаш ли?

93

Тъпомер

преди 4 години

А стига бе партизаните вече тръгнаха ли?

92

Щерю

преди 4 години

Ние тука погиваме - тия колеги на Паржу по курорти ходят...

91

Край

преди 4 години

Щаба ДЪЛЖИ обяснение на българите как могат да се заразят в парковете особено на Витоша дето може да скиташ без да видиш човек даже.Не спазвам никакви закони без логично обяснение - те са произволУтре могат да ви забранят да си лягате с жената щото така може да се заразите

90

Анонимен

преди 4 години

Тогава спрете и фирмите, които изсичат гората.За какво ни секат дърветата и ни крадат кислорода?

89

Off

преди 4 години

Този, дето я писал тази забрана не се е напрегнал малко да помисли. Създава голям проблем с тази *** заповед.

88

Анонимен

преди 4 години

Забраниха разходките в паркове, градини и планини, защото именно там се повишава имунитета. Негодници.

87

Анонимен

преди 4 години

Точно на Витоша ,не може да се разболееш !

86

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Колкото баирът е по...голям който изкачваме,толкова нямат шанс никакви...вируси да ни поразят.Слънце,въздух и...кашизъм,здрав и бодър...организъм.Апропо,който не е чувал за кашици,да знае,че това е род войска в армията,тоест...пехотинци.Там където не са минали кашиците,победата не е...затвърдена.Ходене му е майката,на чист въздух,поне по 10 хл.крачки на ден.

85

...

преди 4 години

Опитвам се да разбера защо милиционерите вардят изходите, където всеки с всякаква бележка може да мине,а не там, където може да струпат хора. От една страна ни твърдят, че имунно здрави хора прекарват по- леко тази "пандемия", а от друга затварят хората да анемират без въздух, без слънце, без да се движат.

84

Фъндък

преди 4 години

Съвсем изперкаха - полицията наистина гони хората от парковете. Не може да ги гони и по улиците, няма да стигнат полицаите, така че за кефа на някакви откачалки, вместо на чист въздух, ще дишаме изгорели газове. И ще се разболеем, разбира се, все едно от какво, но ще увреди дихателната система.

83

пепе

преди 4 години

Понеже кората, които са тръгнали сами из гората ще заразят много хора в тая същата гора. Това вече е полицейщина!

82

Съвет

преди 4 години

Хора, на Витоша падат вируси от храсти и борчета, слънцето ще ви опърли, стойте в къщи, дишайте панелен мухъл и пийте ракийца, по-безопасно е.

81

1

преди 4 години

днес ми се наложи да отида до Люлин осма част и там все едно нищо няма - деца си играят на футбол и т.н. възрастните на групи от по 6-7 човека та биричка и лафче. та се чудя аз в някакъв паралелен свят ли съм. тръгнали ми полицаите на планински туризъм. лудница

80

Значи

преди 4 години

хората от градове, които не са обастни центрове , ще ди ходят свободно сред природата, а от обласните градове блокирани...Баси дискриминацията!

79

Анонимен

преди 4 години

А в Бояна беше митинг... куките само се чешаха на Джаг-а..