26

Вижте снимката

преди 4 години

постлали си в/у вестици и ядат на земята все едно са в ресторант, къде го има това чудо в цивилизацията? Не случайно всяка втора паднемия е започвала от там.

25

Анонимен

преди 4 години

В Китай вече много хора има имунитет, така че разпространението на нов ще бъде силно ограничено и ще доведе до практически пълен имунитет на страната. Да му мислим ние, дето тепърва започва да идва при нас... И дето медицината ни е на ниво зарзаватчийски търговци...

24

Ужасите

преди 4 години

Вирус не може да бъде победен докато не бъде създадена ваксина или населението не изгради имунитет, така че Китай нищо не е "победил", когато отменят карантината огнището пак ще пламне.

23

хе хе2

преди 4 години

Някакъв *** тука пуска смешни лозунги против Китай, което е доста тъпо, като се има предвид, че вероятно компа на който пише е произведен в Китай, както и телефон му/и, както и 80% от вещите с които си служи-също.Смех...Вероятно заработва по време на криза,завалията...

22

Анонимен

преди 4 години

Има нещо гнило,премълчава се с този китайски вирус/те всички са китайски де../Не смеят да ни кажат ли,че утихване няма да има ли?Таман изчезне и някой лузър го домъкне отново.Леле.

21

Ооип

преди 4 години

Долу комунистите от Китай!! Дано САЩ да им хвърлят 10 тонова атомна бомба

20

Анонимен

преди 4 години

Сега щатите ще ги осъдят на 20 трилиона обезщетение (20 хиляди милярда) и Китай ще се разпадне на части

19

Анонимен

преди 4 години

Не купувайте нищо китайско! Да си го ядат!Жалко, че ни управляват тиквеници. Поръчват от моя джоб маски и респиратори от Китай. Половин Европа поръчва в момента маски от Китай - ***.

18

препърс

преди 4 години

Искам да попитам хората ,според вас медиите всяват ли психоза и за допълнение от мен,защо никой не пише за бунтовете в провинция Хубей.Или изобщо си нямате на идея господа журналисти или там каквито сте.

17

Тайота

преди 4 години

А бе дръпнат ли е под ножа ама бил японец китаец малайзиец на кой му пука не е от наще тва е важното.

16

Анонимен

преди 4 години

Хибридните държави разбраха, че компютърните вируси и хакери са слаби. Второто поколение хибридни изобретения май са по-успешни във борбата между Великите Хибридни сили.

15

Пак социмбецили

преди 4 години

Как се сетиха да извадят от нафталина легендата, която се разказваше преди 50 години за съветските "чудо-оръжия", дето изпарили не знам си колко китайски танкове и войници. Дрогаре, вие сте си безнадеждни зомбита, това е ясно, ама има достатъчно източници на достоверна информация за онзи конфликт, и то на какви ли не езици. Но вие даже руски не знаете, а уж и по днешна Русия си падате. Пък и с легендите за могъщия Съветски съюз се спи по-сладко, какво като чак се разпадна от толкова могъщество.

14

123

преди 4 години

Ресто, Чайна! Ако бяхте забранили полети от и за Китай на 10 януари примерно, нямаше да пострада ЦЕЛИЯ свят, както и вашата страна и вашата икономика. Сега среден пръст за всички. Не е честно.

13

До 8

преди 4 години

Хм, индонезийците са тези,които ядат всякакви насекоми ,кучета и котки. Но пък италианците си хапват жабешки бутчета, ние и французите обожаваме охлюви-(особенно -охлюви с ориз ,но и с доматен сос бива). Да не говорим ,че ядем свинско,при което мюсюлманският свят изживява потрес ,само при споменаването му.Ами конското?Арабите пък хапват и камилско.А пък да не отварям дума за октоподи/калмари-кой ги обича-всички Ами скаридите-които са си морски червеи.Вирусът беше подхвърлен на китайцит,е ясно е

12

Анонимен

преди 4 години

до 11 Град- 21 се казваше това което блесна и стопи танковете- направи ги на петна буквално, а от човешки същества нямаше и следа.

11

Анонимен

преди 4 години

Китаеца уж с древна култура, а се оказа най- първобитното и първосихнално същество. 1968- *** година тръгнаха да нападат СССР след като са ги подкокоросали американците, че ще им помогнат в битката с братишките когато навлязат на територията на СССР, а идеята на американците беше единствно да видят какво оръжие ще изкара братушката срещу китайците.Навлязоха стотици китайски танкове и десетки хиляди китайски войници в СССР. Руснака: Китайци, назад!Ония не слушат!Светлина- и всичко стопено!

10

Анонимен

преди 4 години

Kитай вече не се страхува от нищо.

9

Анонимен

преди 4 години

Точно така, висусът откъдето дойде там да се върне и да си остане.

8

Анонимен

преди 4 години

А дано сега всичката Корона плъзнала по света се завърне у Китай и да не излиза повече оттам и да ги натръшка!Гнусна дръпната жълта сгaн- ядат всичко от най- гнусното- ***, змии, червеи, всякакви насекоми, ПРИЛЕПИ- откъдето започна и тоя вирус.

7

Илиев

преди 4 години

От всички човешки раси е доказано, че жълтата е най-коварна и отмъстителна. А от мелезите, тази между жълти и черни е първа по лошотия.