82

Анонимен

преди 4 години

Не разбирате ли, че никой никого не може да задължава да подписва какъвто и да било документ? *** ли сте? Роби ли сте?

81

Анонимен

преди 4 години

Ти да не мислиш, че си е плащал Здравните вноски и има право на медицинска помощ!!?------Със сигурност ги е плащал в Швеция, а това е все едно, че ги е плащал в България. Защото и двете страни сме в ЕС.Така е със всички останали страни, затова престанете да се дуете с тия жалки 12 лв на месец, дето едва ви ги измъква държавата.

80

+-

преди 4 години

Тук само *** ли сте се събрали,ако не се лекуват таквиз,до колко още ще могат да заразят ...а те отама + Х 10-20 ... .дДа си плати лечението с давност 10 -20 години и без право на напускане на България докато не си плати глобата 100-500-1000 лв-5000 лв-10 000 лв ... .Каролев нарушаува,та този ли да не нарушава ...сега ромите да излезат и да прекръшват ... Тъпчовци ...и тъпчоФци ще си умрете.

79

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам - щом пробата му е отрицателна, защо карантина? И защо е ДЛЪЖЕН да подписва някакви формуляри? Никой не може да бъде задължаван да се подписва някъде против желанието му.

78

Анонимен

преди 4 години

А как процедираме със здравно неосигурените лица по време на пандемия?

77

В.Узунов

преди 4 години

Аз спазвам карантината освен когато ходя на джамия естествено и ако видя някой софиянец по маалата де излизаме да го бием(тва и преди карантината) За ракия пращам старата щото мен ме е страх да не ме хване.

76

до 71

преди 4 години

Ти да не мислиш, че си е плащал Здравните вноски и има право на медицинска помощ!!?

75

Анонимен

преди 4 години

EEE писна ми да ги гледам как се разхождат напред назад бе!! Значи едни могат да седят като роби , други не?! Глоба и затвор мам им ***. Големи мъжаги нема що, направо ще почна да излизам да ги чупя

74

Анонимен

преди 4 години

Значи ние в Парка не може да отидем а тоя идва от Швеция и си ходи където си иска и сега ще го задаржът за 72 часа после ще го пуснат да си ходи където иска!Това не е държава а мащеха за тезци които пълнят БЮДЖЕТА за да се подиграват с тях

73

Анонимен

преди 4 години

В България глобите са расистки не важат за едни за които е забранено да се говори и пише! ****

72

Анонимен

преди 4 години

Българите които живеят в чужбина са по тихи и от тревата,върнат ли се в България започват да се дъ

71

Анонимен

преди 4 години

В Северна Корея това нямаше да е в Новините щеше да е просто награден граничния полицаи които го е застрелял!

70

Маргинал

преди 4 години

Извинявайте ама как може да глобиш връбче с 5 бона!?Няма начин да вземеш пари от някои които няма няма и да има защото не работи

69

АТАКИСТ

преди 4 години

до 73 +50 000 лева глоба и 1 година ефективна присъда МИНИМУМ!

68

Анонимен

преди 4 години

В декларацията трябва да пише; В случай на неспазване на карантината губите правото на медицинска помощ до края на епидемията.

67

Анонимен

преди 4 години

Егати се и държавата които иска попълва декларация а които не иска си отива където си иска!Въпросния индивид защо не проба да се държи така в Северна Корея вече щеше да е застрелян.

66

Анонимен

преди 4 години

взимайте пример от индийската полиция- напляскване с пръчка, лицеви опори, клякане

65

АТАКИСТ

преди 4 години

до 63 Виждам ги кои се страхуват, тия здравите, а сложили маски, сложили ръкавици, сложили защитни костюми- сякаш е паднала атома бомба. Страхливците няма да умрат от короната, най- много от страх да им се спукат заешките сърца!И к'во значи да се съпротивлявам? Ям си, пия си, разхождам се в парка, бягам на стадиона за тонус...без маска, без ръкавици и подобни простотии.

64

Анонимен

преди 4 години

Завърналите се от Швеция не ги бъркат глобите те пари в банка нямат нито Трудов договор от където да им вземеш глобата те са тарикати.

63

Анонимен

преди 4 години

Това с чужденците под карантина се видя, че не работи. 200 производства за неспазване. Щъкат си и си свиркат