147

Анонимен

преди 4 години

До 167: ми обади се на полицията, вместо да пишеш коментари в днес.бг бе, гении!

146

Анонимен

преди 4 години

Пред 505 блок в Надежда 5 София има доста пейки,вече има насядали там,и това е всеки ден като има слънце.Вчера имаше поне 20 човека..Полицията да си свърши работата.17

145

ПроСоТо

преди 4 години

ВСЕКИ Божи ден в Б-я умират 300..ТРИСТА човека!!!..От старост,от сърце,от инсулти,от рак,от..каквото се сетите.НО:-ОСЕМ били починали от "короната" за три седмици и О,УЖАС!.....?!?!...Нима успяха толкова да ви НАПЛАШАТ,че "Заради неколко дървета не виждате гората"?!

144

Анонимен

преди 4 години

До само дисциплинаИспанска треска 2.0 е това. ще има жертви няма как. Но да кажеш, че няма да се възстановим е смехотворно.

143

Щерю

преди 4 години

Набор 1969-ва година не са стари хора, а днес умряха двама ...

142

АнонимеН

преди 4 години

9-ТА99-ТА999-ТА9999-ТА99999-ТА ЖЕРТВА НА КОРОНА ВИРУС В БЪЛГАРИЯ ЗА 20200ТА ГОДИНАСЛЕД ПЪРВИТЕ 3 ЖЕРТВИ ОСТАНАЛИТЕ СА САМО СТАТИСТИКА

141

Анонимен

преди 4 години

В Благоевград много знаят да лекуват и имат необходимите средства.

140

Анонимен

преди 4 години

Мир на душата й!

139

Анонимен

преди 4 години

До 151Чакам вируса да мине и да изтребе половината нещастия. Аз се крия на високо в планината и като има евкасина ... Ноооц ис е отдавам Ан алкохолизъм и рязрат !!!

138

Анонимен

преди 4 години

До 148Погребват хора, ако имат запазени места в гробищата и Ен се налага, тепърва да е занимават с процедурата.

137

Анонимен

преди 4 години

До 155Не знам за това. Аз просто искам фонда ми, в който съм си оставил паричките, да продължи да ме издържа и да си щракам с пръсти на басекнпето по цял ден, като чат-пат синотпийвам от каната с Маргарита щипя някое момиченце по дупето :)Другото са глупости .... Честно

136

Анонимен

преди 4 години

До 153Ако България стане като Индия, ще синоусн брада и че казват не хората че съм албанец

135

Отмъстител

преди 4 години

И все пак Танос накрая ни победи - планът му е в действие и населенито скоро ще е на 1/2. И с по-малко възпроизводителни способности. Сега всичко като свърши ще си садим градинки със зеленчуци и ще си живеем мирно и скромно. А ние толкова се старахме да запазим стария ред - бетон, небостъргачи, милиардерски империи, експлоатация...

134

До153

преди 4 години

Ако имахме достоверна информация от първа ръка от Северна Корея,щяхме да знаем дали всички тия мерки които предлагаш работят! Аз определено смятам,че НЕ РАБОТИ!

133

бой по кухите кратун

преди 4 години

Отдавна трябваше да се затворят границите.Който е в чужбина ,работи и живее е направил своя избор.Сега пак ще пращаме самолети за хора,които нямат грам мозък и тръгнали точно сега по почивки.Военно положение,глоби,затвор за хора,които си позволяват да не се съобразяват.Гледах по руската телевизия,в Индия полицията бие с дълги пръти нарушителите,като полицаите са на мотори.Тук трябва същото,особено в гетата.

132

msk

преди 4 години

До 148Ама, ако умреш от вируса, няма да те погребват, ами ще те кремират. Наместо, скови си една библиотечка и си купи книжки да си четеш и да си ги слагаш там докато отмине нещото.

131

само дисциплина

преди 4 години

Нормално е,ама ще го разбереш като пламнем като Италия и Испания/дано да не стане/.НИЩО НЯМА ДА Е СЪЩОТО СЛЕД ТАЗИ ПАНДЕМИЯ,СВЕТЪТ ТРУДНО ЩЕ СЕ СЪВЗЕМЕ,ВАЖНО Е ДА ОСТАНЕМЖИВИ!Вижте какво става в САЩ,там където парите са всичко.Ковчега няма джобове!Жалко,че повечето от нас го осъзнават когато дойде краят.

130

Анонимен

преди 4 години

До 149Ок, прочетох - първо самите учение (от Китай, все пак ...) Казват че не с им заключителни резултатите, но дори в най-лошия вариант, не е болка за умиране.

129

Анонимен

преди 4 години

До 148Никога няма да разбера хората купуващи си гробни място ... Освен ако не е някаква семейна гробница или нещо такова. Иначе другото е ... Не знам.

128

Анонимен

преди 4 години

Използвах тези дни на седене в къщи,за да си скова един ковчег.Не съм дърводелец и се учудвам колко добре ми се получи.Гробно място си имам,малко скътани пари за погребение,поне няма да ме погребват с "безлихвен кредит до 1500 лева".Вече нищо не ме плаши.Този вирус е страшен,за тези които имат какво да губят,аз като съм старец вече,какво да губят?Да се ***в памперси и малката пенсия?Който е млад,има семейство,пари и имоти,нека трепери,който няма нищо,му е все тая.