18

NK

преди 4 години

Само АСТРОНОМИЧЕСКОТО (зимното) време трябва да се запази, другото е изкуствена глупост и натоварва деца, болни и всички работещи с по-ранно ставане! Не може да се основаваме на проучване, направено по интернет, където естествено не всички граждани имат достъп и не са участвали в тази анкета.

17

тТт

преди 4 години

Абсолютна малоумщина! Пример: месец август, разгара на лятото, а в 20:00 вече се стъмва! Разбира се, че трябва да се остави за постоянно само астрономическото, т.е ЗИМНО ЧАСОВО ВРЕМЕ!!!

16

бай Тъпчо

преди 4 години

Тази сутрин кукурига петела и гледам на телефона часовника показва 6 часа.Викам на жената:Тоя петел одъртя вече та взе да се успива, наместо в 5 взе да кукурига в 6 ***.Какво ще кажеш днеска за една петльова яхния с лук, пък другата половина утре със кисело зеле, тъкмо да го изядем и него и измия кацата, а пък ще има и за супа ама не с фиде като меналия път а с ориз-тъй ми се е прияло.Пък мойта вика-Остави го петела бе, той си кукурига навреме ами нали времето сменихме. Еййй пак му се размина бе!

15

681

преди 4 години

Поредната идиотия която се решава без питане на народа! Въведе го западът с надеждата да печели повече от труда на работниците си ,но всичко приключи за тях! Лека им пръст на ес и еврото!

14

да му го...

преди 4 години

Бе не знам кой е спал по-малко,аз се наспах като буба!

13

анонимен

преди 4 години

При тая карантина, само лятното часово време ни трябваше!Ама дойде, в 3.00 часа, без маска, ей така!!!

12

До Х.

преди 4 години

Само че, мен не ме интересува теб кое време те кефи, а че зимното време е АСТРОНОМИЧЕСКОТО, НОРМАЛНО време за света и 60% от света се върти по него! Ако се реши в България да е лятното няма да ме учуди, то какво се е решило тук като хората, но ще е жалко.

11

селтак

преди 4 години

Това е добре , защото 1 час по рано ще си пия ракията !!

10

Х.

преди 4 години

Най-накрая летния час! По-комфортно ми е така с летния час! Добре, че от догодина като спре смяната на часа, май ще останем на летния час! (happy)

9

ти да видиш

преди 4 години

...спахме час по-малко . . . - да бе , всъщност спим вече десетки години ! ! !

8

Батко

преди 4 години

Интересно ми е дали си имат една статия която публикуват всяка година?

7

ист

преди 4 години

Не ни стига вирусът, а днес и ново часово време.Жена ми стена нервна, котката ме одраска, а съседът се оплака че кравата пуснала малко мляко.

6

ммм

преди 4 години

До лицето под 4Да, прополисът е нещо невероятно! От 2015 година имам сключен Договор за биологично производство.Вече добивам и биологичен прополис. Уви, няма спирт с който да го разтварям ..Извлек от вода е също идеално нещо, но там една 0,5% от прополиса се разтваря. Разтваря се, по принцип, една прясно добитият прополис.Прополис се купува само директно от производителя, а не от случайни лица.Има хора които вместо прополис предлагат сурогат - прополис с пчелен восък.

5

Анонимен

преди 4 години

От догодина колегаа, от догодина се отменя

4

Анонимен

преди 4 години

е за какво гласувахме да го отменят .. прах в очите

3

Анонимен

преди 4 години

Новините за Ковид-19 са манипулирани.Спазвайте следното:-крос поне за 30 минути повишава нивото на имунната система-Вземайте превантивно витамини комплекс + прополис (пчелен клей)-естествено стойте настрана от по-възрастните, които наистина могат да си заминат от заразата-гледайте по-малко телевизия, а използавайте свободното време за повишаване на квалификацията-всяка вечер - 100 гр ракия и вино според главата :)

2

Смях

преди 4 години

Спали сме? А бе, то от тия новини и страхотии вече и сън не ни хваща...

1

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. По-малко са спали само тези дето рано започват работа, затова се прави събота срещу неделя. В днес явно дори не спят, за да сътворят поредната глупост.