39

Анонимен

преди 4 години

"Само Париж е достоен за Рим, само Рим е достоен за Париж"Най-великите страни са Франция и Италия. Истинските люлки на цивилизацията. Пожелавам им бързо възстановяване!

38

Анонимен

преди 4 години

Явно вируса е демографско-финансово-политически щом постига таквиз рекорди.

37

Комунистическото БЦЖ

преди 4 години

Ни спасява. Остатъците от дожи здравеопазване. Другото са глупости, хвалби и лутане за наша сметка.

36

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

част 3 и крайЕ, аз имам не един и два хотела в Банско и Слънчака. Само,че ти ще гледаш твоите нагорчета как се гърчат , а пък ние по-старите си знаем.Глупавото е ,че такива като теб не са дали и 2лв. на някой.

35

Част 3

преди 4 години

-Но дядо, чел съм в книгите как след извънредното положение са последвали масови депресии, самоубийства, домашно насилие, разводи, и грабежи. Косвените жертви от мерките взети заради коронавируса, се изчисляват на хиляди пъти повече, отколкото жертвите на самия вирус! Освен това след години се разбра, че този вирус е заразил около 1/3 от световното население и процента му на смъртност е 0.1%.- Демокрацията иска жертви, дядовото. Законите трябва да се спазват.

34

Част 2

преди 4 години

Но болните пенсионери със или без коронавирус, така или иначе умират. Такъв е животът, нали дядо? Никой не живее вечно- Така е, но от ЕС ни обещаха 2-3 милиарда лева, така че бяхме длъжни да забраним на хората да работят, да общуват и да живеят нормално. От тия 2-3 милиарда, ние гербаджиите захлебихме стабилно, и затова сега ти караш последен модел Мерцедес и имаш хотели и на Слънчака и на Банско, дядовото.

33

Част 1

преди 4 години

2055 година, България:- Дядо, разкажи ми пак как фалирахте държавата преди 30 години!- За един месец умряха няколко тежкоболни пенсионери, от инсулти и инфаркти. Оказа се че са имали и коронавирус, дядовото. Бяхме длъжни да блокираме цялата държава, да фалираме хиляди бизнеси и да оставим на улицата стотици хиляди хора.

32

Анонимен

преди 4 години

Вече разбрахте, че Китай е виновен, но като пишех тук все ми давахте минуси. Освен това се разбра, че в цял свят здравните системи и медицината са еднакви, но винаги посочвахте българските за най-лоши, а българите за най-некадърни.

31

до обективно

преди 4 години

Официално са се разболели 100 000 души или близо 2%, а точната бройка не се знае защото се регистрират само потърсилите лекарска помощ. Скритите случаи които ще се влошат в следващите две седмици ще са още 100-150 хиляди (2-3%). Тяхната здравна система не издържа, а да не говорим какво ще стане с нашата. Ако запазим същият обем на заболели като процент то в България ще бъдат регистрирани по 800-900 заболели на ден. При 120 хоспитализирани капацитета на две от най-големите ни болници е пълен...

30

Анонимен

преди 4 години

уж да помагат.......а то става по-лошо.

29

Анонимен

преди 4 години

Ква стана и кгб гнома се разболя такваз стана

28

Бай гъньо

преди 4 години

Лошо

27

Анонимен

преди 4 години

Язък,я рекох сега руснаците ,че извадат безаналоговите лекове и короновируса се маха от Италия!А,то ква стана тя...?

26

Обективно

преди 4 години

10 000 смъртни случая на 60 милиона население са 0,00167% Моите съболезнования за близките на починалите, но още няма 1 стотна от процента на населението.Надявам се предприетите мерки скоро да имат резултат и да свърши този кошмар.

25

дааа

преди 4 години

в САЩ само за 1 ден 19,302 заразени.

24

Hayri

преди 4 години

Интересно защо смъртните случаи в Германия са много по малко .В САЩ 120000 заразени 1900 смъртни случаи. Италия 90000 заразени към 11000 починали. И сега президента заговори за общо финансово споделяне в европейския съюз. И отново финансово стабилната Германия трябва да плаща .

23

Анонимен

преди 4 години

Колко от рушките специалисти дадоха фира?

22

Анонимен

преди 4 години

Китай излъга най-вече за инкубационния период. Посочили са някакви фамозни и недоказуеми два случая с направо невъзможен инкубационен период от 24 и 19 дни. За да си оправдаят неадекватната и закъсняла реакция. А всъщност масата случаи са с инкубационен период 2-4 дни. Медиците пък от това раздуха истерия, за да изкарат парите на живота си, помагайки на политиците да ограбят народите, които са им дали властта.

21

Wf

преди 4 години

Преди три месеца гръмна в Китай цял ден по тв -то само Китай ,китай китай.в един момент света гърмна СЗО къде бяха защо няма маски ръкавици витамини по аптеките защо нямаше инструктаж на световното население.толкова професори учени толкова ли нямаше някой да предвиди и да каже жертвите можеше да са по малко спортните събития бяха развъдник по 50000души на футболни мачове

20

Анонимен

преди 4 години

Когато истерията свърши, ще искат някви милиарди за справяне, но тогава немецът ще каже:Я да видим от какво точно са умрели? И ще се разбере, че Италиано Макарони разиграва театро. И ще има финита ла комедиа.