36

DO 23

преди 4 години

Какво значи-,,ще си рушим икономиката". Както китайците разрушиха своята ли?( Там имаше драконовски мерки за изолация, много по-сериозни от къде и да било) Само питам.

35

Пепи

преди 4 години

До До 21 ПепиЕла и виж.Това са работници.Не са като тебе клати мардури.Работи се по 8 часа.С трафика - 10 часа.Ако си на договор към фирма,може да минеш 1500 евро на месец.

34

Инфо!!

преди 4 години

ще спазват я ... глобата е солена в евро от 600 до 10 000

33

Анонимен

преди 4 години

Паниката е само в България. Всяват я всички медии и онзи дебелия с маската.

32

Анонимен

преди 4 години

Сашко (22) е много прав за съжаление.....: (И аз усещам, че натам вървят нещата - началото на новия световен ред. Всички ще сме затворници, които.илюминатите ще манипулират с един клик! Това не е било даже по време на чума и пандемиите от холера - не са спирали хората да излизат! В момента всички имаме мобилни телефони и всички сме под тотален контрол

31

Анонимен

преди 4 години

Васко си е малко откачен,така че мнението му надали е вярно.

30

Мен

преди 4 години

Забележка до автора.... Какво общо има Валенсия с фламенко? Това не е Андалусия!

29

Анонимен

преди 4 години

"Аз съм с вишо и работя в министерство"Заради такива гърбави калинки по министерствата, като теб, сме на този хал, виСшисте!

28

До 21 Пепи

преди 4 години

Не се излагай. На *** ли ни правиш? Аз съм с вишо и работя в министерство. Ходя на работа с риза и понякога вратовръзка, и премии ни дават. И ми казваш, че един обикновен бачкатор в строителството ще получава 60 еврака на ден. Това прави едно 1200-1400 евро на месец. Повече дори от мен. Не ставай смешен. Заради тези лъжи хората се послъгват и бягат а после съжаляват жестоко.

27

Кубрат Опуления

преди 4 години

Продължаваме напред!

26

Анонимен

преди 4 години

Тешка пандемия, опазен вирос, боко ше ни оправи, мутафчийски много свестен, иснервен, кара се, пуфти, българин роб се плаши, потчинява, заплашва, глоби, растрел, милиционери, пандемиа, баба починала със сто болести, олеле малеле. Чака ни невишдана криза, престапнуст, апартаменти банка прибира. Българина страх от вирос, не може чете статистика, цел ден битивито гледа.

25

кратко и ясно

преди 4 години

Там където има социалисти винаги е най зле

24

Анонимен

преди 4 години

В цяла Европа се оплакват футболните клубове нямали средства кога ще тръгва футбола Абе вие в ред ли сте хора *** тука

23

До мда

преди 4 години

Даже 25к и нещо са, а стоим заложници над 2 милиарда души и рушим икономики, демолрации, т.н.

22

Мда

преди 4 години

Гледам стат на СзО и недоумявам, тежките случаи са около 5% от всички отркити активни. В момента това с около 30000 в цял свят 7.5 милиарда

21

Незнам

преди 4 години

Всичко ми се струва съшито с бели конци, при други пандемии в миналото са загивали за кратко време огромен брой хора, милиони за седмици. Сега смъртността на тази т.нар. пандемия се покрова или е по-малка с нормалната смъртност на ден за дадена държава, просто трябва човека, който умира да се диагностицира и с този вирус, което не е трудно нито се изисква измама, корона вирусите са най-разпространимите в света.

20

Сашко

преди 4 години

Пропагандата е ужасна известни личности разболели се от covid и излекували се за 5 дни че даже и три отрицателни теста след боледуването!Пълен контрол на ума,абсолютна манипулация!Новия световен ред настъпва а хората губят правата и свободата си надявайки се че след два месеца ще са по работните си места и ходейки на плаж...манипулацията е толкова силна че дори околните играят ролята на стражи стойте си вкъщи,не излизайте,затвор,глоби!Правилната подготовка предотвратява пръдливото посиране!

19

Сашко

преди 4 години

Няма страх!Има овце които не се замислят че са под домашен арест до края на живота си!Някой запитва ли се защо му отнемат свободата,защо не може да диша чист въздух,защо има военни,защо има вечерен час,защо адвокатските кантори са затворени съдилищата не работят освен за извънредни и важни дела(за да не си търсите правата)!Събудете се хора...никога в историята не са заключвали планетата за сезонен грип със спецялно наименование..с цел манипулация и страх.Пропагандата е ужасна с известни личности

18

Пепи

преди 4 години

Чинии у Мадрид не се мият.Има миялни.Както и боклукчии няма - минава голям камион с повдигачи и изхвърля кофите.Има и чистачи по улиците , но там са наследствени.Добра заплата и екстри в края на годината.Повечето от българите работят в строителството за по 60 евро на ден минимум.Тъй че никой не е тръгнал да си ходи.

17

Анонимен

преди 4 години

до: 10до Мадрид Бог да пази България от короновируса и от вирус като теб