140

Анонимен

преди 4 години

Харесаха ми индийските полицаи как налагаха с шибучки м...ите. Те са като нашите- не можеш да го глобиш, защото няма пари, ама можеш да го накараш да прави клекове и лицеви опори

139

Анонимен

преди 4 години

Националните телевизии са нищо повече от канали за пропаганда и сплашване. Срам за всички които работят там.

138

Анонимен

преди 4 години

Честито! 7404 заразени в Турция. 108 смъртни случая. Новата "Италия" е до нас. С разликата че Италия е 60 милиона а тези почти 90.

137

Анонимен

преди 4 години

20 нови случая за денонощието (18 са за деня). Колко от тях са на пристигнали от чужбина вирусоносители? Колко са пряко заразените от тези вирусоносители? Защо укриват тази информация?

136

Анонимен

преди 4 години

Бойко да пита колегата му от Южна Корея какви мерки е взел. Там заковаха заразените на 9000 и нещо, а само излекуваните се увеличават и вече са 4500. това е стабилност заслужаваща гонграчулейшън

135

Анонимен

преди 4 години

Ние сме в карантина, не е свободно заразяване. Коефицентът на заразност пада - това е и целта. Апропо не си заразен от секундата в която контактуваш със заразен. Отваря се прозорец някъде след около седмица...но кой ти ги разбира такива работи...форумен гений

134

Анонимен

преди 4 години

До До 149В кварталното магазинче киха един човек, в големите магазити кихат стотици души. Чаткаш ли?

133

Анонимен

преди 4 години

направих поръчка за доставка онлайн от Булмаг във Варна.не съм доволна с 10 лв се различи доставката от полученото и грамажите не отговаряха. бяха с по 200гр на 3кг поръчка по-малко.

132

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е едно добро явление. Показва слабостите на обществените структури, занулява икономиките и отпраща излишните в оттвъдното. Нещо да не е вярно?

131

Анонимен

преди 4 години

За момента тестваните позитивни (не болните), раста с по 10-13% на ден, така че изкачването е съвсем плавно. Изобщо нищо общо няма с геометрична прогресия с коефициент 3. Ако беше по коефициент 3, за 12 дни трябваше да имаме 5 млн заразени. Някои хора не знаят и да смятат.

130

До 149

преди 4 години

Да,по един човек,който като кихне върху бирата и тя след това 3 дни минимум е заразна.

129

Анонимен

преди 4 години

Как ще са занулени държавите, като стрина ви Сталинка като цветарка разгъна кошницата със заемите?

128

Анонимен

преди 4 години

Да, но вероятността да се заразиш в големите вериги - била, кауфланд, лидл, фантастико и т.н. отколкото в малко магазинче е по-голяма. Защото там има много хора. Докато в кварталното магазинче влиза по един човек.

127

Анонимен

преди 4 години

До КГБА бре, лато комунистите ни фалираха 1991 и 1997 стана ли нещо страшно?Сега ще е по различно, всички държави ще са занулени. Така че ще копаш на село царевицата, ще си пееш за крокодил Гена и всичко ще е ток.

126

Анонимен

преди 4 години

Новините стават все по добри. Много старчок ще замине при създателя.

125

Анонимен

преди 4 години

Кой тук е за удълване на тия мерки след 13 април?? Дайте like ако сте ПРОТИВ удължаване, и dislike, ако сте ЗА удължаване.

124

до 138

преди 4 години

Много смело ме нарече *** , но аз съм завършил ФМи и простичко обясних какво значи заразност с коефицент 3. Докато проработи колективният ти имунитет трябва да имаме 60% преболедували от обществото - което да са 3.5 млн българи, би се постигнало след 14 седмици. Тогава се достига пикът и започва да пада коефицентът, което не значи че няма да има умиращи и след това. Предполагам здравното министерство има графиките и затова много бързо тръгнаха към карантина

123

До Тъпанар 103

преди 4 години

Вероятността да се заразиш от кварталното магазинче не е никак малка. Там не се дезинфекцира, там не се и проветрява, вероятно дори рядко се чисти. Също и вероятността да си вече заразен и да не знаеш (все още) също не е никак малка. Хубавата новина е,че няма да затормозиш семейството ти да организира погребение,нито 40.

122

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Срещу вирусните инфекции лечение няма. Единственото което помага са медикаменти провокиращи имунната система да се бори с инфекцията."Срещу някои вируси има, например срещу грип има Tamiflu/Oseltamivir и други, но срещу коронавирус все още няма лекарства.

121

Анонимен

преди 4 години

Старите, погледнете се в огледалото, времето ви е дошло. Бъдещето е на младите.