198

Аз

преди 4 години

На божков полета кога е? Че ми виси едни пари от еврофутбола имам едно филче.

197

Неизвестен

преди 4 години

Последната информация е че са си платили хората по 300 евро (всички 180 човека)но остават едни 70-80 човека на които им е казано да се оправят както могат (това е информация от тази сутрин)и защо са дали само банкова сметка а не и метод за плащане с карта, тези хора които са с български карти как ще направят превод като нямат сметки там също не е ясно и факта че не е договаряно директно с българският превозвач и парите да отидат там ами ще храним испански туроператор

196

fuk

преди 4 години

300 евро е билета Испания - България.Дано се задавят с тях.

195

гост

преди 4 години

Тази или е *** или сорос и е казал да направи така.

194

мхм

преди 4 години

Мен не ме прибраха от португалия и ми казаха да се оправям.. измамници

193

уточнение

преди 4 години

И тая е една калинка ,ама поне не е грозна като другите от кабинета "Тиква-3".Докато срича някакви клишета ,мънка и пъшка като второкласничка от помощно училище.Общо взето работата и е да споменава по 3 пъти на ден "премиера", и така вече смени няколко министерства.

192

до 201

преди 4 години

Сркий се бе. Кой те е питал теб какво искаш. Тези хора там са дотолкова българи колкото и теб, ти си никой да определяш правилата. Тия българи които са в чужбина знаеш ли колко пари имат вкарани в България, очевидно не си излизал по надалеч от село, за да знаеш как работи икономиката на една държава. Добре че не всички са мишоци като теб.

191

нормален българин

преди 4 години

Не ги искаме!Да си седят там! Не искам да плащам и за тях.Не виждам никакъв смисъл аз да се бъхтя тук и да се опитвам да си подредя къщичката и накрая да ми изтопуркат рискови българи.Аз не съм ги пращал там.Нито ще получа от техните приходи защо те сега искат от моите?!

190

От друг свят....

преди 4 години

Ние сме безнадежден случай, кьде есветлината в тунела ,аааа птрез крив макарон ееееее таммм....

189

Анонимен

преди 4 години

Коронния номер е да ни държат вкъщи и да вкарват нови и нови контаминирани всеки месец, всеки ден, всеки час.

188

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да си отида на вилата, а те продължават да внасят заразени. Какъв е смисълът да стоим затворени у дома, ако заразоносители влизат в страната и се разпръскват из цялата страна. Някои от чужбина може да дойде, а аз не мога дори до гората да отида.

187

ДЕ

преди 4 години

НЕ разбирам защо се прибират ... кой където го завари ... няма логично обяснение

186

Анонимен

преди 4 години

От толкова време сме под карантина и няма изглед да спре това миткане напред- назад от чужбина и обратно. Хайде по- сериозно, управляващите.Покажете, че поне малко уважавате усилията които ние тук полагаме.

185

Анонимен

преди 4 години

Гробарите искат да ни унищожат, затова внасят зарази.

184

Анонимен

преди 4 години

държава ще ги върне , после ще се регистрират по бюрата по труда и ще им и плаща по евростандарт , а ние дето плащаме данъци и осигуровки кучета ни яли

183

Анонимен

преди 4 години

До МоренаДа си седят и работят удома. Карантината е от 13.03.20. да са се върнали тогава. Ние седим вкъщи докато някой мият *** до последно и носят след това към БГ зараза. И те да са човечни и да си седят където са.

182

От далече

преди 4 години

Лошо много лашо , а сега кой ще испраща пари от чужбина за дапотдьржа икономиката , нали те бяха най големите инвеститори последните години, но не се стахувайте само преди няколко месеца се говореше че икономиката ни е перфектна и можем да гарантираме че влизаме в ? зоната .76793

181

Йоана

преди 4 години

Къде са щурчовците от Тенерифе-то, бе? *** да си дойдат дома да им покажем всенародната любов... Дори не искам да ги срещам, че не мога да ги трая... Тенерифе!!!

180

Морена

преди 4 години

Нормалните държави се грижат за поданиците си, независимо къде си намират по света. Затова им организират полети и ги връщат при желание в родината им. Ако не дай, Боже, някой почине навън, проблемите са много. Дано никога не се разболеете в чужбина - независимо от нивото на здравеопазването просто си сам. У дома и стените помагат, и въздухът лекува, и подкрепата от семейството и приятелите е лекарство. Нима сте загубили всякаква човечност?

179

Щирлиц

преди 4 години

Другари управляващи,какъв е планът,който трябва да изпълните?Колко българи трябва да бъдат заразени,та връщате всички обратно в България!?Това ли ви е карантината!?Не забравяйте,че и вие сте в кошарата,и влезне ли вътре вълк,няма да подбира.