10

Анонимен

преди 4 години

Абе, тоя дядо, вместо да си седи в къщи да се пази от коронавируса, къде е тръгнал да маа гaщи наляво-надясно и да лепи зарази?Ако вземе да се гътне, кой тогава ще ни спасява от пандемията?Намерете някой 30 годишен! Изолирайте го тоя в къщи да си седи!И премиерът ни не е първа младост - навършил е 60 години май?

9

Бау

преди 4 години

На генерала не му е никак лесно. Плют и мразен от всички той се опитва да ни пази живи и здрави въпреки упорството на народа...

8

Анонимен

преди 4 години

Само бой по ноктите и тесни обувки ще ви оправят.

7

М

преди 4 години

Дано все пак не отложат бригадите, че студентите да се спасяват от Мутроландия...

6

Анонимен

преди 4 години

19-та кефи, като Боко е като поп, и 32-ра като дядо с брада, като дядо Коледа е.

5

Анонимен

преди 4 години

Баце трябва да поеме ръководството на щаба и отговорността. Не се крий Баце!

4

Хемус

преди 4 години

Много държа като мине всичкия този цирк,да продължавате да носите маски,ръкавици и скафандри!Иначе ще е лицемерие!Хубаво че нямаше радиация,защото здраво щеше да замирише

3

Анонимен

преди 4 години

Генерала е топ. Евала на човека, представям си какво му е ежедневието в тази криза. За разлика от мангъров, мандръсов и т.н. поне е в час с нещата. Мъж на годината 2020 :)

2

Ами сега, другари?

преди 4 години

Общинският кризисен щаб поднася съболезнованията си на семейството и близките на своя съгражданин, който почина днес в реанимацията на МБАЛ Благоевград. Това съобщиха от пресцентъра на Община Банско. Резултатът от направената му проба с най-сигурния PCR тест за Covid-19 е отрицателен. Не отговарят на истината спекулациите в медиите, че човекът е починал от коронавирус.

1

Totenkopf

преди 4 години

През цялото време се смееше, както и този зад него все едно са некви гробари и се кефят, че мъртвите ще се увеличат. Срам абсолютен СРАМ! Премиерът трябва немедлено да го уволни този пълен неадекватник, колкото повече е начело на щаба, толкова по зле ще става и повече българи ще умрат!