89

Анонимен

преди 4 години

До 80 И се събуди с отвити крака, нале...

88

Бунгар

преди 4 години

Какъвто ни е живота,такива са ни и разходите. Както преди вируса,така и сега продължаваме да се залъгваме,че сме център на света и,че сме в разни класации. Цяла България е с население колкото един средно голям град в световен мащаб..Нека лансираме средно претеглени стоиности,защото има места в България където народа вегитира съвсем...

87

до 92 и 93

преди 4 години

Никого не трябва да трепем и да гоним.Просто като влезем в който и да е магазин оглеждаме добре и ако нещо е произведено в Китай не го купуваме.Намираме подобно произведено извън Китай.Така ще има два ефекта-първо ще се покачи търсенето на наши и европейски стоки.Второто е по важно-произведеното в Китай ще е повече за вътрешен пазар-ще се повиши покупателната способност на китайците,доходите им и съответно навиците им!Аз това съм решил за себе си,ако искате направете като мен.

86

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

85

2

преди 4 години

АКо Б.Борисов не иска да изгони китайците, трябва да го утрепят и после да изгоним китайците, за да имаме Пари, Работа и да сме Здрави.А Българските фирми в БЪлгария трябва да почнат да работят ВЕДНАГА. Иначе няма да има какво да ядем..

84

do 89

преди 4 години

"Демек" връткат една статистика както и ме кеф. Нищо в София не е поевтиняло.Еврото, за което е вързан лева, е поевтиняло малко и от там са паднали някои цени ама в долари, не в лева.По тази линия ще падат още - към то 20-30 процента.

83

до 87

преди 4 години

Дистанцията у нас е огромна - който има власт и ресурс мачка всички, които нямат.Културолозите му викат властово разстояние. Ама ти от де да знаеш.Ако не ни управляваха клептократи, щяхме да иамме доходи минимум като Словакия, а не да сме зад Румъния дори - другият клептократичен център.

82

Анонимен

преди 4 години

Демек, разходите за живот в клоаката са се върнали към нормалното. Демек, предните разходи за живот които овците са плащали са били надути изкуствено.

81

не разбрах

преди 4 години

Интересно, защо Киев се смята за толквоа по-скъп град от София, като единственото нещо, което му е по-скъпо според мнението на потребителите са наемите (20% по-скъпи). Всичко друго му е по-евтино, включително жилищата - ако решите да купувате, а не да живете под наем. Билетчето за градски транспорт наприемр е 50 стотинки.Общо взето тия стъкмистики са много в ред.

80

Бг мам

преди 4 години

Разбрахме кой е виновен за мизерията в България - работодателите и програмистите. Сега като останем само общаци и фризьорки, България ще стане Швейцария на Балканите.

79

Joko

преди 4 години

В София нищо не е йофтино ! За радост на кметицата даже и самоковският компир стана по 2 лв/кг

78

Затворко

преди 4 години

До Нормално Да не би Черни връх да е станал по висок от Еверест? Явно трябва да внимавате с розовите очила, да не вземат емигрантите да те объркат.

77

ист

преди 4 години

Чета че сте недоволни от 106 място на София.До това място не са ни докарали други държави или война.Вие пишещите тук сте част от хората които докараха държавата ни на 106 място. Нали сме от онези 80 %.

76

Пиян - залян

преди 4 години

Благодарение на корумпираните герберасти цените на основни храни тук са най-високи в цяла Европа ! Но важното е , че според Тиквата сме за пример отвсякъде...

75

Анонимен

преди 4 години

Аз на стъкмистики не вярвам а на собствения си джоб. Живея в София от 20 години и помня цените всяка година. Няма нещо да е станало по-евтино. Просто другите държави много дръпнаха и ние много изостанахме.

74

Анонимен

преди 4 години

С колко стотинки падна?

73

Истината

преди 4 години

София става все по-хубав град.По-чист и приятен,в това време и модерен.Заплатите позволяват доста добър стандарт спрямо цените.За ужас на турци,комунисти и афропомачори!

72

Нормално

преди 4 години

През последните години София достигна необясними върхове. Естествено че трябва да спаднат цените.

71

C

преди 4 години

Баровци...пазят се

70

Анонимен

преди 4 години

Отровният кръг (2015) - https://youtube/watch?v=kMd-cI893O4Спрете да тровите България с отпадъци и прекратете отношенията си с Ндрангета и други фирми внасящи отпадъци и всички отпадъци строго да се проверяват и връщат още на границата обратно откъдето са дошли!Ние вървим по пътя на Италия,която се превърна в токсична земя и населението е с отровена земя,вода,растения,трева и болни хора!