22

Чичо

преди 4 години

Не само смяната на времето е безумие.Запалените фарове са не по-малко безумие.

21

да бе, да

преди 4 години

До Един от многотоСамо лятното ще да е. Ще ви се. Естественото време е това, което се води "зимно".Престанете да ни пробутвате пропагандата си. Здравето си не сме намерили на улицата.Придържаме се към естественото време!

20

Един от многото

преди 4 години

За нашата географска ширина е по-добро лятното часово време. Да си го оставим и стига сме въртели часовника. Тъкмо зимата няма да се стъмва в 4 следобед и да се прибираме от работа по тъмно. Пък сега когато хората са под стрес, да се обяви, че за последно сменяме времето ще е положителна новина.

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕ, хем комунистите въвели смяната на часа, хем "триполовите" ти виновни. Няма угодия, нали :D

18

Анонимен

преди 4 години

Часа не съм го сменял от както го въведоха комунистите през 1979 година. Водя се по астрономическото време а не по Триполовото. При смяна на времето организма се стресира. Аз ставам сутрин без часовник и аларма. Просто организма ми се е нагодил. Ако сменя времето организма ми няма да се събужда един час по рано. Това със смяната на времето е недоразумение в тази кризисна обстановка. Нали уж триполовите са загрижени за Вас и здравето ви. Нещо ми се чини че хич не ви бакарат и за Член на текезесе

17

Анонимен

преди 4 години

Нали са много заинтересувани за хората,стреса, имунната система при смяната на часовото време?!При пандемия,защо им го причиняват на хората?Или пандемията е за да се откраднат едни пари и да се дадат на нашите фирми и да се унищожат конкурентите?А хората нямат значение,А?

16

Анонимен

преди 4 години

Е ,Юнкер се съобрази с немското допитване.Защо, баце пак го превърта ито ,както винаги без обяснения.Щом ще се прецаква плебса - мълчание.-6 млд, *** ,мълчание и т.н.Данъци,такси,винетки- тъпан бие,гайдаручиии ,ихууу!!!

15

Ванката

преди 4 години

Погледнете от хубавата страна - ракиеното време ще настъпи с час по-рано! ... то, не че сега има значение когато сме в принудителна ваканция, де.

14

.

преди 4 години

и аз ще си го преместя..........

13

Анонимен

преди 4 години

До ТесЕ, нали мрънкахте, че ЕС ви бил налагал правила. Сега пък всеки има свободата сам да решава - пак сте недоволни. То за такива като вас, оправията идва сама, когато наближите 80-90 години.

12

Анонимен

преди 4 години

Как ще имаме един час по-малко сън, като ще си лягаме един час по-рано?! Някои хора са пропускали много часове в училище.

11

Тес

преди 4 години

Нефелното образувание европейски съюз не успя и за тази простотия да намери консенсус въпреки обсъжданията и умуванията с години. Мъдриха, дисутираха, сондираха, анкетираха и накрая пльоснаха едно "всяка държава сама да решава лятно или зимно време да използва", пълна импотентност е този съюз. Виж ако ставаше въпрос за правене на пари от въздуха много бързо щяха да спуснат директива и фонд.

10

всичко Мара втасала

преди 4 години

Дъртацumе от ЕС оправиха всичко : помогнаха на страните-членки да се справят с епидемията ,отпуснаха им средства, спряха мигрантите .Сега пък някакво си време щяло да им се опре , хайде де ! Действията им явно се степенуват по важност !

9

Анонимен

преди 4 години

още едно нещо с което тези си заслужават разстрела!

8

Анонимен

преди 4 години

Най после добра новина, погледнато отстрани. Един час по малко ще сме в къщи... ;)

7

Анонимен

преди 4 години

Генералът нищо на каза за часовниците, да ги местим ли, или не. Ако трябва да ги местим, дали можем да ги преместим с 15 дена напред?

6

ДртПрч

преди 4 години

Ако всички откажем да превъртаме времето, ще трябва да се съобразят с нас.

5

ДртПрч

преди 4 години

Предлагам всички да откажем вече да си превъртаме стрелките и да си останем по астрономическо време. Сега е моментът да сме единни и поне тази простотия да спрем. Коронавирусът ни стига, че и това да търпим.

4

Анонимен

преди 4 години

Преместваме стрелките на часовника с час напред тази нощПИСНА МИ

3

Анонимен

преди 4 години

Аре да е за последно сега, кво да чакаме още година. За един час им са нужни години обсъждане, вие чакате адекватност по време на пандемия