284

Истината

преди 4 години

Само да напомня,че в двете най-заразени провинции на Италия,общо с население колкото България...умряха 10 000 души.Ако смятате,че смъртта на 10 000 човека за 3 седмици е нормално,значи нещо ви хлопа дъската!

283

Доктора

преди 4 години

Трагедия. Настава мор. И Бойко с тази кашлица не ми харесва. Дано ги не изтръшка целия министерски съвет че замина държавата в ръцете на крадливите комунисти.

282

Съгласен

преди 4 години

До Прос СелендурАма те не искат да смятат. Ако искат, щяха да видят статистиката за смъртността в БГ през последните години. Тя е между 105 000 и 108 000 годишно. За ден това прави 287-290 души, от които в София около 60 дневно. БЕЗ КОРОНА ВИРУС! Тъй че смъртността изобщо не е увеличена, освен ако истерията не помогне.

281

Анонимен

преди 4 години

Винаги при всеки починал се пояснява възрастта му и е почти ясно, че е възрастен. Това не го прави животно, все пак е човек и все пак животът му е ценен за някого------Да.Но все пак не значи, че е починал от коронавирус. В случая е починала от инсулт на 86 години - какъв коронавирус, кви пет лева? А може да е имала и други вируси. За всички вируси ли я тествахте?

280

ех

преди 4 години

Много мръкач,много нещо..Няма угода ,ей... Все нещо не им харесва...Точно като в любимото детско стихотворение-,, Все за нещо ще намери, да се начумери .Ту му млякото горещо,ту пък-друго нещо." Явно малкият мрънкар е станал -голям мърмор

279

Въпрос

преди 4 години

Аз още не мога да променя защо разхождането е противопоказно. Търсих е нет-а и на английски, няма нищо. Ако си вървя сам, с маска, на 2-3 метра от другите, то и без това улиците са пусти, защо това да е опасно за мен или другите? Идеи?

278

Анонимен

преди 4 години

Абе какви са тия мрънкачи, които под всяка статия не забравят да отбележат, че починалите били възрастни. Защо въобще има хора, които твърдят, че това не се споменавало. ГЛУПОСТИ! Винаги при всеки починал се пояснява възрастта му и е почти ясно, че е възрастен. Това не го прави животно, все пак е човек и все пак животът му е ценен за някого. Защо въобще трябва да пишете тия излишни всезнайковски коментари въобще не схващам.ДА, УМИРАТ ОСНОВНО ВЪЗРАСТНИ С ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ! Доволни ли сте?

277

Анонимен

преди 4 години

"Според него антибиотиците не влияят на вирусна инфекция, а само на усложненията." Това не е само според него, а според всеки човек с каквото и да е медицинско образование или капка мозък. Антибиотиците са създадени да лекуват бактериални инфекции. Антибиотик срещу вируси няма. Цялата идея е, че вирусът значително отслабва имунната система, което увеличава шансовете от хващане на бактериална инфекция, която вече се третира с антибиотик. Що пишете глупости като "Според тоз, според оня"?

276

Прос Селендур

преди 4 години

Норматива за обявяване на грипна епидемия е над 280 заболели на 10 000 души иначе не искат да обявяват грипна ваканция точно тия дето са сега в щаба...започвайте да смятате за 7 000 000 мил. народ колко заболели трябва да има за да се обяви национална грипна епидемия....!?

275

Анонимен

преди 4 години

До Внимание лъжат виCOVID-19 не е грип.

274

Внимание лъжат ви

преди 4 години

"Коронавирусът взе още една жертва" поредната лъжлива новинаГрипът не убива, вдига температурата и предизвиква кашлица.. Може да последват усложнения и толкова. Умират масово възрастни хора от студ и глад. Всеки ден в РБ умират 300-350 души. Всеки ден има 10 опита за самоубийство, половината успешни. Както наскоро майка се хвърли под влак с двете си деца. Истерията се раздухва от ГЕРБаджиите, защото знаят какво ги чака. Както каза Караянчева - Народен съд и то много по-справедлив от предишиния.

273

Анонимен

преди 4 години

В софия хаоса е пълен,в люлин просто тълпи от хора в била, лидл, пред технополис поне 100човека някакви стоят какво искат не е ясно, пратете някой да снима това нещо. Магазините просто плюят на всички мерки и на правителството

272

Не разбирам защо

преди 4 години

не се обяснява или уточнява,че починалите от коронавируса у нас,Бог да ги прости,са предимно стари,възрастни и болни хора,повечето с хронични,предшестващи,продължителни и сериозни заболявания,които коронавируса е усложнил и довел до летален изход???Значи,в повечето случаи,за които съм гледал,слушал,видял,чул или разбрал са такива-човек с диабет,високо кръвно и други такива белодробни или дихателни проблеми,при едно влошаване на състоянието си отива хей така,бадева и на часа и без коронавируса!!!

271

баи

преди 4 години

на някои прави ли му впечетление че всички починали са в пирогов - тея там са по страшни и от короната маи

270

Анонимен

преди 4 години

Мили ми хора - Децата Ви ви желаят смАрта - Това е Положението !Огледайте се и вижте младото поколение - Нищо ! Явно им хареса ,че старите ще измрът ,та да им продават и онаследяват имотите - Грозно ,но Факт !

269

Анонимен

преди 4 години

Подрисов се уплаши че двойникът на Годжи го измести от националния ефир и медиите и взе незабавни мерки.

268

Анонимен

преди 4 години

Навлизаме във втори сезон на сериала . Гледаемостта е малка , актьорите същите и все по-скучни, сценария еднообразен. Време е продуцентите да им спрат финансирането.

267

11

преди 4 години

Не мога да разбера каква е тази масова кампания против прилагането на антибиотици от години. Антибиотиците лекували само усложненията - е нали пневмонията е точно следствие и усложнение - защо да не се лекува с антибиотици?????

266

Анонимен

преди 4 години

И какъв е смисъла от това мънкащо човече с вид и поведение на погребален агент, два пъти дневно да чете някакви цифри, които освен всичко друго са и фалшиви.Или може би това е новият избраник на Боко Тиквата, новата Цецка Цачева ...

265

Анонимен

преди 4 години

До сметкаджиятаАаа, нещо ти трепна май, като споменах близките? Много бързо нещо се засегна? Заради жалкия си "бизнес" ще ми се правиш на счетоводител.