99

anon

преди 4 години

какво ни пука за америка ли? пука ни защото има една приказка "америка като я хване хремата, останалия свят го хваща рак". щото ако не беше америка още щяхме да се редиме по 10 години за лади. аман от червени овце- ***.

98

Не им се получава

преди 4 години

Типично по гринговски хамериканците си мислат,че всичко може да се купи с пари,дори и спасение от вируса. Като гледам не им се получава.

97

Алов

преди 4 години

Леглата като нашите в Арена Армеец.

96

Анонимен

преди 4 години

KOLKO SA VELIKI ,NO I TOVA NIAMA DA IM POMOGNE.

95

Анонимен

преди 4 години

Да ползваме терминологията на бай Дончо:Американския вирус се оказа по як от китайския вирус!

94

Русия

преди 4 години

Тия са шутове.Ко ши спасяват туй дето го няат.Бърбано производството ли?

93

Анонимен

преди 4 години

До анонименСАЩ само в краденето, във воденето на безбройни войни и по прoстoтия са номер едно. Със здравеопазване като в Ангола много ясно, че ще пламнат в невиждани размери. Президентчето им е печaлбар-пaлячо с общо речник от стотина думи, жестикулира с малки ръчички и носи перука и все другите държави са виновни за некадърността на американчетата. Колос на глинени крака.

92

Българин

преди 4 години

До анонимен 91По добре Матушката да даде парите за Патока дето го стоим със собствени средства, парите са същите!

91

..

преди 4 години

И кво ни пука за САЩ те филма са си го измислили ще си напечатат едни пари ще си ги разпределят едни хора а с тоя вирус ще си редуцират малко население че има много плява за чистене. 80% са наркомани там със слаба имунна система. Вируса ще изпонагъта най ненужните и всичко е точно

90

Разликите

преди 4 години

Все едно България да отпусне 48 милиарда $ заради COVIT ,а те само рестрикции,фуражки и зомбиране!

89

Активист на БКП

преди 4 години

Какъв ,,невидим враг,, ,бе бай Дончо ? ВИЕ заразихте света !

88

Анонимен

преди 4 години

г-н Трън , Моля Върнете ни Милиардите за самолети ! Ние сме бедна държава и Спешно се нуждаеме от тези пари !па живи и здрави по нататък ще купиме самолети,ракети , фърчила и тн

87

noFreeman

преди 4 години

големите кражби преди финансовата разруха по света започват... печатане и крадене, задлъжняване и тем подобни... какво спасяваш бе, нима не знаеш, че всеки американец се ражда длъжник с минимум 10000 долара... радвам се, че балон като америка ще се спука!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Нищо чудно сега Бърни да спечели изборите и да оправи американците, ами руснаците какво ще правят с крайно дясната политика на Путин? 30г след края на студената война, САЩ ще са социалистическата държава, а Русия - капиталистическата. Живеем в абсурден свят. Политиката е театър.

85

Смях

преди 4 години

До fool of a tookЕ какво като се повтаря 9/11. Америка я има и ще я има. По-силна от всякога. А руските собаки като теб ще продължават да подлайват...

84

Анонимен

преди 4 години

За КРАЯТ НА САЩ го слушаме вече 70 години. Освен това още от60-те години започнаха да гният и си гниха в `Работническо дело` докато не закриха вестника.

83

Смях

преди 4 години

Когато фалира САЩ, ходи да се снимаш на площад Ленин.

82

висене на опашка

преди 4 години

За една бг мисирка питам с колко крипто биткойна пазаруваш онлайн пакет тоалетна хартия с подарък бутилчица течен *** ...........

81

Павел

преди 4 години

На кой му дреме за американците !

80

Ганьо

преди 4 години

Продадох нивите у село и си купих долари. Сега съм спокоен. Щом арабските шейхове продават нефта си срещу долари, значи там е далаверата.