49

роб на влаЗта

преди 4 години

Хората искат да си работят защото.......1.сметките не чакат2.нямат пари кеш благодарение на икономическият разтеж при нас3.работодателите не пускат отпуск дори и да искаш4.ако не работиш -хващаш пътя

48

Анонимен

преди 4 години

Лекаря в Испания, кво приш по форумите бе? Толкова си и лекар, вероятно си само ***.

47

Анонимен

преди 4 години

Ти ако си лекар аз съм зета на Бойко.

46

ЛЕКАР в Испания

преди 4 години

Само вчера умрелите са 800,а при вас е един в Пирогов!Всеки ден ви повтарям,че това е чума и трябва да се подчинявате на властите в България и да не дрънкате глупости по форумите,да се майтапите със смъртта и да се правите на бабаити!Защото днеска си жив,а утре те няма! А на Борисов и Мутавчийски ще им се кланяте до земи и ще им целувате ръка от 2 метра разстояние,скъпи сънародници,ако искате да останете живи и здрави!!

45

ЛЕКАР в Испания

преди 4 години

До 23, медсестрата?! Плюеш по Борисов и Мутавчийски дето ви вкараха в час за една седмица с предпазните средства,а какво да кажем тук за прекрасните социалисти на безполезника Педро Санчес,дето и до ден днешен не могат да осигурят на лекари и полицаи маски и ръкавици?! Вчера един гвардия сивил ми сподели,че имат в дежурната кола два чифта ръкавици и две маски,които могат да се ползват само след обаждане до началникът им и описване на случая с протокол?! Ей такива управници заслужавате сестро

44

АнонимеН

преди 4 години

ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ НЯМАТ КРАЙ

43

Анонимен

преди 4 години

А пунктовете на бази какви са съставени,инак само цифрите нищо не говорят без описания как обяснения даже само с уводните въпроси без допълнение към тях.

42

Анонимен

преди 4 години

Така е, има уникати по нашите географски ширини (за жалост е така). Кре.тенизма е сериозно заболяване.

41

баба мара

преди 4 години

аз от първия ден съм в паника защото това не е епидемия от обикновен грип товае вирус за изтребване на човечеството и съсипване на световната икономикаголемите ще се оправят но такива като нас малки но с големи претенции няма

40

До 34(не )нормален

преди 4 години

Когато някой е действително т.ъ.п.,това няма как да му бъде обяснено . Явно всайта има такива отгледани в приют за бездомни деца. Личите си по поста!...Явно правилно ви е наказал господ,да растете без родители и без мозък и да влачите жалкото си съществуване ,неудачници и аутсайдери!

39

Анонимен

преди 4 години

Има нещо смутително в данните, които генералът дава: 313 ЗАРАЗЕНИ, а от тях колко са хоспитализирани - сиреч в болница? Около 100 човека са в болниците, а останалите някои от тях от нямат оплаквания, някои само кихат или кашлят.

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Засега няма сериозни изследвания, но затова пък има изследвания за индекс на лековерие и теоретична конспиративност. Там сме на първо място в света.

37

Социолог

преди 4 години

Така наречените "пенсии" у нас са значително по-интелигентни от милениумите и преходниците от 90-те, просто защото са получили по-стабилно образование и са възпитани в една по-морална среда.

36

Анонимен

преди 4 години

А по индекса на тъпотията на кое място сме??

35

Az

преди 4 години

У нас пенсиоте и електората на комунистите не вдява какво трябва да се прави, затова сме индекс айляк. *** и те така инето ти половината държава.

34

До 24-мед.сестра

преди 4 години

И ония европейски управници във Англия,Италия,Испания Франция и др. които не ,, поддържаха цирка" се спасиха бе пубере? Колко леко и просто му е на примитивният,немислещ човек!!! Ти на кой свят живееш бе мало умнико?

33

(не)нормален

преди 4 години

До нормален: навън излизай задължително с кафяви ***, да не си личи ако се изпуснеш от страх.

32

Психолог

преди 4 години

Хората с висок интелект са по-често песимисти и обременени от множество тревожни разстройства, които в голяма част от случаите се оказват свързани с реална опасност. Хората с по-ниско ниво на интелигентност предпочитат да си затварят очите пред опасността и наивно вярват, че тя не се отнася до тях.

31

нормален

преди 4 години

Не става дума за паника а за разум!Всеки който не се страхува е опасен.Само ***.и.т.е не се плашат.

30

Анонимен

преди 4 години

Единственото хубаво нещо на тая епидемия е, че жените ви усетиха какво правите на любовниците си