15

Анонимен

преди 4 години

продавам коиа спортич 2016г , вървят по 20 / 25хил , давам я за 12 хил и никой не я иска , нали бойко каза да си продадем колите за да платим заплатите , обаче то и купувачи няма

14

От село

преди 4 години

Не забравяй, че дори и под масата , тези пари влизат в икономиката(така наречената). Има за сметки, за храна, за заеми , ДДС и т.н. А това, че не са осигурявани на реалния доход ощетява основно при пенсиониране и невъзможност властта да съчетава висок морал и пълен фонд. Не убеждавам , че е правилно. Говоря за сегашната ситуация.Ок?

13

МНЕНИЕ

преди 4 години

За Хората в ТРИСТРАНКИТЕ е ЖЪТВА - взимат по 50 000 лева заплати Месечно .

12

до 10

преди 4 години

Важен?! С какво е важно едно лeкe, взимащо заплатата си под масата??? Айде марш, бе. Важни били. Първи врагове на икономиката- заплатите в плик. Точно сега е моментът да бъде спряно това безобразие.

11

Анонимен

преди 4 години

Хора какви проценти смятате, кви 5 лева. Не ви ли е ясно, че при диктатурата на капитала винаги има някой прецакан... Иначе няма да има богати. Лошото е, че всички сме на един клон.

10

Ужас

преди 4 години

Защо няма уволнения и съкращения в държавната администрация и чиновниците,само частниците ли ще плащат за всичко?

9

От село до 9

преди 4 години

Не разбрахте ли , че абсолютно всеки е важен за оцеляването ( барманче, сервитьорче, склададжийче и т.н.) , защото няма пари в хазната. Всичко е продънено...Господ да ни е на помощ и на IT, и на всички останали, които мислите за значителни

8

Анонимен

преди 4 години

Закривай държавата!

7

Сенко

преди 4 години

При 20% спад добре, ами при 100% спад, след като въобще не работиш. Кво праим?! Нито 60%, нито 80% те устройва. Затваряш, освобождаваш всички и се молиш да оцелееш със спестеното (което не е много). Искам отново всички масово да не гласувате и отново 1 млн. гласа за ГЕРБ на следващите избори, ако въобще има избори, щото вече сме си диктатура (даже парламента не работи).

6

Анонимен

преди 4 години

Падат се по 623 лв на човек, хората се презапасиха и са отчели спад, сега със тия 623 лв какъв ли спад ще отчетат.

5

Елемаг

преди 4 години

Продължавам:Eдна малка фирма да има 20 работника и дори на минимлната да ги осигурява са 20 000 на месец.Той няма оборот,дори КПП-та има.Значи той трябва първо да извади 60 000 да плаща(при условие,че няма стотинка постъпления), па после ша му върнат 40 000,ама след 3 месеца :D Ми ток ми вода....

4

GG

преди 4 години

ДрОгаре !!!!!! Хахаха толко да сте прости?!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

20% спад на продажбите ... И това е само за две седмици.Хайде сещайте се какво ще стане след месец !Мерките на Бат Бойко в стил Пунта Мара и мижи да те лажем:1. От чужбина продължават да се прибират заразени.2. Полицаите по КПП-тата продължават да разпространяват заразата.3. По домовете се разнася готова храна.4. В ромските махали - никакъв контрол.5. Не се правят достатъчно тестове, за да не казвам, че УМИШЛЕНО се правят малко такива, за да се държи линията на заразените на ниско ниво.

2

Мунчо

преди 4 години

Аз искам работодателя за ми плаща 40 процента от заплатата без да ходя на работа! Без 60% от държавата!

1

Елемаг

преди 4 години

За кой ли път журналистите показват страшно непознаване на материята:Тая измислена програма се изплаща,чак след преминаването на извънредното.До тогава трябва да се е плащало всички осигуровки и заплати.ДАже по банков път за да го има документално.Дори само този факт да отчетем,ми кажете как ще спрете работодателя,да не изпидира всичко на Борсата..Както праят Арсенал и Японците в понеделник.*** пишете глупос след глупост.Тая мярка е само за Домусчиев!!!