8

Иван Златарски

преди 4 години

Писах го и на друго място, но не пречи да повторя.Най-добрият вариант е с озонатор с диспенсер за вода - слагате плодовете и/или зеленчуците в кофа с вода и диспенсера на озонатора на дъното. Достатъчни за 30 секунди (няма грешка, секунди) за озона да унищожи протеиновия пакет на вируса и да го неутрализира напълно (проверете в интернет, не знам защо тази информация не се споменава на много места). Дано можете да си намерите в твзи ситуация. Късмет!

7

поправка

преди 4 години

или купувате от Селата

6

Анонимен

преди 4 години

Обелвате кората,люспата задължително,вместо да търкате 5 часа!И без това най-много пестициди се натрупват в кората!не ,че и вътре няма ,но най-добре да си садите или купувате от зелата зеленчуци,а които можете да си ги консервирате в буркани.

5

дедо от село

преди 4 години

абе я ми кажете учени, знае ли се кой ги е пипал тези плодове и зеленчуци в супермаркета и как да ги дезинфекцираме от вирусите. Я си предпочитам домашна ракийка с кисело зеле,туршия и прочие от буркан или мръвка дето е минало през огън...Наздраве!

4

Анонимен

преди 4 години

Айде сега ни информирайте как да се подмиваме след ходене до тоалетна.. Аман от глупости

3

ЛЕЛЯ

преди 4 години

Задължително ги мия с чиста гъба и малко ***, после обилно с вода, а марули, зелен лук, спанак, репички ги киста в дълбок съд с вода поне 2ч и после пак обилно с вода

2

Наблюдател

преди 4 години

Отговор: заради коронавируса.

1

Злати

преди 4 години

Браво