10

Анонимен

преди 4 години

Аз най-се притеснявам за бабата на Уилям и Хари защото е на години жената,а това нещо сега е много опасно за тази възраст.Ако има некой нов нюз з тях,пишете по скоро.

9

ясно е

преди 4 години

Скоро е имало събрание на масонската ложа. Само следете как един след друг ще се обаждат ,че са заразени.

8

КГБ

преди 4 години

Циркаджийски представления докато ви изтръскват и последната стотинка от джобовете. Двама трима от елита за показност ще покашлят, а овцете ще си блеят в домашен арест докато милиарди от същите овце ще бъдат фалирани от една фалшива настинка. Това се вика масово съзнателно самоубийство на *** кратуни. Тези които го правят пък ще си приберат от вас вересиите. Няма безплатен обяд. Шоуто тъкмо започва. Отивам за пуканките.

7

Илюминат

преди 4 години

Спокойно, те там всичките са със синя кръв, а peптилите Коронавирус не ги лови. Останалите беднюги на Острова са постоянно пияни, така че също са в безопасност.

6

няма страшно

преди 4 години

... те устата му бяха доста мръсни ..., а той ни се миреше приказките!Хайде и без него !

5

Турчин

преди 4 години

Корона изреди целия свят по височина и красота няма бедни няма богати:-)

4

Христо

преди 4 години

На комшията братовчед на жена му има трипер! Интересува ли ни бе?! Уникални сте да всявате паника!

3

Анонимен

преди 4 години

Споко без паника за всеки има доста точно корона.

2

Анонимен

преди 4 години

Една астроложка рече, че планетите са наредени, както по времето на Френската революция. Короната идва да им смъкне короните от главите, че както са и дърти повечето елити ще гибердясат като нищо.

1

Анонимен

преди 4 години

Да ги тестват всичките, барабар с парламента и камарата на лордовете.Евгений Минчев може и да не го тестват. То едва ли има човек в Англия, който да не го е тествал.