10

Щерю

преди 4 години

Връщаме им контейнерите; като ги напълнят - пак ще ни ги докарат...

9

АНОНИМЕН

преди 4 години

ЖАЛКО, МНОГО ЖААЛКО. СЕГА НА НЯКОЙ МУТРЯГА БАНКОВАТА СМЕТКА ЩЕ ОЛЕКНЕ С МИЛИОНИ. МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА БЕЗСЪРДЕЧНИ.

8

хм

преди 4 години

а кой плаща?

7

моля?

преди 4 години

Моля, недейте това да го правите; те са един много добър източник на зараза в Държавата ...Напротив, що *** има някъде в Европа, направо го докарайте в България, но най-добре в близост до София; е, ако това стане в близост до Драгалевци, Банкя, Лозенец ....Карайте, но до околностите на София ...В провинцията на нас *** не ни трябва ...Ние искаме чист въздух ..

6

до 5

преди 4 години

щото е на чело на цирка наречен държава и се е облякъл в абсолютна власт. добре че матриалците са такива скотове, олицетворяват се с него, простия *** който с бай ганьвизъм и тарикатлък се е качил на троня и му вярват безрезервно, иначе щяха да прогледнат и с 20 хиляди пред министерски съвет щеше да подвие опашка яшарскоефрейското семе Порко.

5

анонимен

преди 4 години

*** който ги поръча, защо не го върнете в пандиза.

4

ДДТ

преди 4 години

За чия сметка става това,наша ли? Съобщете,пак ентусиазирано,кой поименно е разрешил контейнерите с отпадъци да дойдат тук. Не се и надявам някой да бъде осъден. Ако някой *** избере мъчителна смърт за себе си ,ще изровите цялата му биография и всички роднини ще бъдат пред микрофоните и камерите. Но за няколко хиляди тона отпадъци старателните прокурори определят "неизвестен извършител".

3

мишо бирочето

преди 4 години

интересно какво правим с пластмасата у бугарищаня. доста мръсен, трудоемък и екологично натоварваш процес е рециклирането и. унищожават се милиони кубици вода. всичко се гори явно. а стотиците хиляди тонове от германия и бенелюкс кога ще им ги върнем. и освен това ни глобяват брикселските гадини за фини прахови частици във въздуха.

2

Анонимен

преди 4 години

Във връзка с тези контейнери някой у нас който е напълнил гушата за да ги внесат като нищо ще даде фира току виж му сложили нЕкоя корона.

1

БАНко

преди 4 години

Защо БЕ бойчо , защо БЕ тикво ?