71

От 70 до 72

преди 4 години

Ако е сваршила ракйята удари един дезинфектант и си лягай

70

123

преди 4 години

2008 предизвикаха икономическа поредната икономическа криза, от миналата година се говори за такава и как светът бил имал нужда от нова такава, твърдяха икономисти,предизвикаха я,ама нужно ли беше на безбройдерите освен да се облагодетелстват и да ни мачкат нас мравките,тази брутална гавра и издевателство над милиарди простосмъртни- така като гледам заслужават си всичко,утре акоо им кажат огъзете, ще се огъзят.

69

До анонимен номер 70

преди 4 години

те за разлика от ковида-19 НЕ са,прочети статистиките за пораженията и направи разликата,обезлюдявани са цели територии и са умирали за отрицателно време без никакви възможни за времето си мерки.Направи разликата с 21.рви век и как ви правят на маймуни като ви обясняват че от ужасната чума в 21-рви век домусчиев се е излекувал за 4 дена, а британския премиер и той с положителна проба на домашно самолечение..Толкова сте *** и зомбирани,ама то от отдавна сеподготвя целенасочено-масовоизтъпяване

68

Анонимен

преди 4 години

Да починат, ама надали. Пожелателно мислене на едно поколение затънало в данъци, наеми и осигуровки.

67

Анонимен

преди 4 години

Добре де, да погледнем логично на нещата . Испанският грип , чумата в средновековието пак ли са измислени? Сащата работа е и сега според мен. Природата се видя в чудо. самото човечество Ние сме си виновни . Както и за глобалното затопляне . Тази зима например нямаше сняг в Германия. Това не е било никога . Така че няма смисал от пропаганда . Трябва да забравим за егото си и да сме сплотени защото раздорите на добро няма да докарат . Смирение и респект кам всичко и всеки.

66

Анонимен

преди 4 години

21 годишното момиче умряло в Англия продължава да качва снимки с доведената инсестричка!!! ;) Да е жива и здрава!

65

Анонимен

преди 4 години

ПП. Може и да се научите сега с този вирус да си избирате жени без заболявания, ибез семейни обременености.-----Браво докторе, таман се сетих че с гените съм наследил бесценно богатсво, както и жана ми. Децата ни не са отсъствали един ден от училище. Може да сме бедни.

64

Анонимен

преди 4 години

При 70% заразени, починалите може да са в пъти повече от един милион. Един милион е при 1,7% смъртност на заразените. Немците имат много висока средна продължителност на живота и починалите може да са 5, 6 или 10% от заразените.

63

Анонимен

преди 4 години

Германия финансира в коронавируса 670 милиарда евро...В Ухан инвестираха милион пъти по-малко за създаването му. И казват, че китайската икономика била планова и ниско капедешна...

62

Анонимен

преди 4 години

Да. теоретично може да починат и десет милиона

61

Жълто та се не трае

преди 4 години

Доказателства:1. Заглавие 1000000 смъртни случая2. По надолу MOЖЕНА да достигнат - не е факт а само използване на статистика. Смъртност 1.3% спрямо цялото население на Германия. Само за сравнение обикновенния грип има смъртност 4%3. Позовава се на доклад на вътрешното министерство ! ЗА КОЕ? само за тежест4. От самия доклад - ако се увеличат тестовете ще се открият 1 милион заразени - значи всички умират5. От доклада - в този случай ще имаме 12000 смъртни случая - от кога тестовете лекуват?

60

до 62

преди 4 години

Същото като крещящите заглавия за 21 годишния треньор, който бил починал от коронавирус и към края на статията с малки букви, че момчето е било онкоболно......Обяснете като лекар на подплашените оФце и новата гавра със стадото английския премиер бил болен от "страшната болест", ама си се лекува вкъщи самолечение и ни призовава да си стоим вкъщи докато ни връщат сганта обратно без абсолютно никакви проверки даже вече и министъркта се изтъпанчи, че може да се връщат и без документи....ама нека овц

59

Анонимен

преди 4 години

"В Англия вчера умря младо момиче на 21 без съпътстващи заболявания..."Линк, че ми е любопитно? Лекар съм. Търсих в гугле - няма нищо. Предполагам са споменали фамилна анамнеза, че иначе просто не е сериозно...ПП. Може и да се научите сега с този вирус да си избирате жени без заболявания, ибез семейни обременености. А не епилептичка с два дьоптъра, майка й с алцхаймер и пет инсулта, баща й починал от рак и после да пищите "*** то детето здраво и право, пък някакъв вирус от нищото го събори".

58

245

преди 4 години

поне драгият зрител и читател е спокоен, че вече от нищо друго не се умира и като лежи и пърди вкъщи спасява животи....

57

Анонимен

преди 4 години

В момента в Германия има най-малка смъртност на фона на болните. Що пишете глупости пак?

56

Анонимен

преди 4 години

"Възможно е 70% от населението да се зарази"Не може, ами ЩЕ. И не знам защо го въртят нон-стоп това 70%. То е абсолютния минимум за възспиране на епидемия. В учебниците пише: "между 70% и 95%". Най-често стойностите са около 85%.Пиша го не за да всявам паника, просто ме дразни 70, та 70... И какво, като стигне до 70% и магически ще утихне ли?

55

Па да

преди 4 години

Германия финансира в коронавируса 670 милиарда евро. Да мислят другите държави как ще се оправят

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43 КОЙ ТИ КАЗА, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ. И КАК ДА ГО ПРОСЛЕДЯТ КАТО ТОЙ СИ Е ТЕХЕН. СЪЗДАДЕН В ТЯХНА ЛАБОРАТОРИЯ И ПУСНАТ В КИТАЙ. ДА АМА В КИТАЙ ИМА СОЦИАЛИЗЪМ А НЕ ДЕМОКРАЦИЯ. РЕД И ДИСЦИПЛИНА И РАЗБРАНЕ. А ОНИЯ СЛУЖБИ ИМ Е НАРЕДЕНО ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТИЯ НЕЩА ЩОТО НЕ ИМ Е РАБОТАТА.

53

Анонимен

преди 4 години

Дреме и на Меркел за швабите!Ни дете,ни коте!Как може да ги избират такива ...

52

Берлин

преди 4 години

Дано удължат карантината до Май. Всичките им фондове са фрашкани с пари и вместо да ги дават на бедните държави от ЕС, да си ги харчат тука, та и ние да намажем. Нали плащаме данъци.