40

ХАХА

преди 4 години

Как по-точно държавен спортен тотализатор ще става спонсор на частно дружество, чийто собственик е съден по 10 обвинения? Виждам най-малко 3-4 престъпления тук за които даже не са нужни доказателства!

39

БАНко

преди 4 години

При Т. Живков КОМУНИЗЪМЪТ не е бил толкова силен .

38

Анонимен

преди 4 години

Защо тотото по време на епидемията остава отворено, продължават рекламите и по телевизията призовават "идвайте и пускайте фишове". Къде е моралът, нали затвориха всички магазини с изключение на хранителните и бензиностанциите. Ама за тотото всичко е позволено, хазартното лоби е над държавата и над всички правила.

37

Легендата

преди 4 години

Бива, бива наглост, ама чак пък толкова. Събираме капачки, а при положение, че спорта е спрян ще даваме пари на частно дружество.

36

Анонимен

преди 4 години

от днес спирам да играя тото не искам парите ми да се пренасочват към такива тарикати като йвов и милиционерският отбор

35

Динамо Подуене-Банкя

преди 4 години

Върнете името на Апостола . Мишкуващи сини хрантутници на властта.

34

Анонимен

преди 4 години

Това е незаконно, защото тотото е спонсор на целия бг спорт а не само на едиа частна фирма от Пудуене.

33

Пената от Мировяне

преди 4 години

Милиционеромутренският отбор пак се уреди

32

ИЗМАМА

преди 4 години

ФАЛШИВА НОВИНА СРЕЩУ ФК ЛЕВСКИ. НИКОЙ НЕ ДАВА И НЯМА ДА ДАДЕ НА ЛЕВСКИ ОТ ЛЕВСКИ ВЗИМАТ , НО НЕ ДАВАТ .НАЛИ НАЗНАЧЕНИТЕ ТАРИКАТИ ОТ ББ ТАРИКАТА , КРАДОХА И ТРУПАХА ЗАДЪЛЖЕНИЯ. КОЙ ДАДЕ САМО ПРЕДИ НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА ЛОКОМОТИВ ПД. И НА БОТЕВ. И ОЩЕ МИЛИОНИ НА РАЗНИ СЕЛСКИ КЛУБОВЕ. ЗАЩО НЕ РЕАГИРАТЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОТО ДЪРЖАВНО РАЗХИЩЕНИЕ.

31

Анонимен

преди 4 години

Тото нали е държавно и парите от постъпленията отиват за подпомагане на целият спорт и инвалидите. Как ще стават спонсори на частен клуб тогава?

30

Анонимен

преди 4 години

Играйте ТОТО.Само Левски!Който играй пичели,който ни играй ни пичели!Стоичков го е казал!

29

...

преди 4 години

край спирам да играя тото

28

tomahawk

преди 4 години

Е това вече ще е краят на ГЕРБ и тотото разбира се.НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН Да ги взима Абрамович ако ще, но не и държавното ТОТО.

27

Социолог

преди 4 години

Не може държавна фирма да става спонсор на един клуб !Ако ще спонсорира ритнитопковците дето 90% са от Африка и други страни от третия свят то да спонсорира целата лига.Тотото да спонсорира другия спорт борба ,щанги шах плуване стрелба и др. те фудболистите си докарват от едно друго тото дето се играе далече от Европа ;)

26

Levskar

преди 4 години

#OtklonetootparitezazdravezadagoimaLevskiВече е късно да се спре вируса. Много по-добре е държавата да даде пари за Левски, за да има за заплати на играчите и директорите. Дали пари от държавното тото или някакви други държавни пари, няма значение. Вече е късно за коронавируса, но Левски може да бъде спасен и да има всичко необходимо, ако държавата му дава пари. Трябват ни не повече от 2 млн. лева на месец. Имаме мноо чужденци и директори, но най-високата заплата в клуба е 40 000 лева. Не е ко

25

Бай Шиле

преди 4 години

Те това ще е най голямата грешка която ще настрои другите клубове с/у Уевски и ще бойкотират първенството . Не може един човек да решава кой ще вземе и кой не

24

ТОТО котуньо

преди 4 години

Излагация. В тази тежка криза която предстои по-добре го закрийте този клуб. Срамота ще да е и той да се нареди на държавна издръжка. Като нямат пари е най- логично да обявят фалит.

23

Гогич

преди 4 години

Пак ли държавна помощ, пак ли подкрепа от държавата?!? Най-държавно-комунистическаи отбор - всичко му се плаща от държата, всички плащания към държата са 0лв (наем, такси). Тия те са излезли от комунизма още, щото им е добре така...

22

Анонимен

преди 4 години

Браво! Чудесна новина! От утре Левски и Берое играят в новосформираната Държавна лига, а всички останали в шампионата, под егидата но Уефа. Поредната Борисова *** по време на чума.

21

Анонимен

преди 4 години

Ръководството на тоя отбор винаги го е източвало финансово. Сега му намериха цаката - те ще точат, а хазната ще налива.