317

Да, ще каже

преди 4 години

До seira 318Да, да каже и за парите от КТБ и за самолетите 3 милиарда и те станаха 20 и да каже за търговския регистър и т.н. Престъпник!

316

Солидарност

преди 4 години

Аз имам чувството, че при нас това положение ще продължи доста дълго след като мине в останалия свят. Може би до изборите. герб тотално се провалиха, и защо скапаната ни държава не раздаде пари, а трябва кредити да се теглят. Това е много зле. За тях (политици, държ. служители и милиционери) има по 13-14-15 заплата и премии, а за работещите няма.

315

Анонимен

преди 4 години

Ще продължи , докато напълно те разкрият какъв престъпник си , мутро!!

314

Няма и да има

преди 4 години

Няма и да има, ако не се тества масово населението. Уволнете Кунчев дисциплинарно!

313

сиромах

преди 4 години

Направи ми впечатление вчера по време на брифинга на премиерът,как една от така наречените от него *** в предпенсионна възраст се изцепи за много по строги мерки по отношение на недисциплинираните ама много пенсионери разбирай възрастни хора.Ако тази кандидат-пенсионерка не знае то да се информира,че 85% от заболелите са под 65 годишни,което сочи кои категории са по-недисциплинирани!Не пенсионерите особено обикновенните ходят по света на екскурзии и по кеф,а такива като нея!

312

Анонимен

преди 4 години

В грижите ни за ближния е главното да не се престараем.Добре знаем какво искаме от хората да не ни тровят живота и здравето, но какво искаме от себе си?Огромният консуматор-българските мозъкът ще ги сортира дълг и цел, мечти и желания, инстинкт за самосъхранение и глад, навици и знания, любов и омраза, навици и медицински знания,суеверия и любопитство и ще се съставят команди на изпълнителните органи. За сега не може да се каже,защото много поправки трябва да се направят.

311

У.Ю.

преди 4 години

КОЙ да не си е изключил телефоните, че тези не могат да му се обадят и да го питат?

310

тука няма тука няма

преди 4 години

- 5млрдне знам къде са

309

анализатор

преди 4 години

Кой да каже на умствения и хормонален банкенски сбърканяк,кога да свали карантината дето стратегичският партхньор от Вашингтон обяви за света.Баце звънни на Доналд да те светне по въпроса и може да поръчаш още осе летящи гъски за ВВС-то!За да се мисли трябва да има с какво!Баце,президента на 330мнл.Бразилия каза а стига с това световно театро,страната трябва да работи и живее!Урсула стига се е чепила да ражда ,врътни и един език може и да те светне,началство ти е лизачо

308

Анонимен

преди 4 години

герб, нали знаете, че слсед карантината си отивате и вие

307

Анонимен

преди 4 години

Ей не се спряхте.... Само разбирачи и професори. Ама то нищо не е този вирус бе, някаква си настинка от която последните 2 месеца си умират по няколко стотина човека и при това в държави с модерна и развита здравна система. А като дойде при нас, друга песен ще запеете. Ще ни се срине за няколко дена и тогава това че ви карат да си седите в къщи ще ви се струва като луксозна почивка бе мрънкачи

306

Анонимен

преди 4 години

Чака отЮжен парк , улица Козяк 16 да му звъннат! 2020-та годината в която ще киснем в къщи.От вирус може не всички да се заразим ,ама почакайте да се вдигне ръста на болните от агорафобия (страх да напускаш дома ,да си навън и с хора)

305

Анонимен

преди 4 години

До 323 Мен...Само така Бойко. Мачкай комунистите с промитите мозъци....От такива едноклетъчни като тебе ме е срам! Какво друго е бил Бойко освен член на БКП и то от най-висшия статут?Моят съвет е да си купиш яко въже и незабавно на първия стълб да се обесиш!

304

Добър коментар

преди 4 години

А колко българи умират без достъп до медицински услуги заради тоя цирк с короната? Вече колко случая се разказват в социалнитемрежи за тежкоболни хора връщани от болниците, защото не били болни от корона вируса? 300 човека на ден умират в България от всякакви болести, за тях няма ли да кажете нещо???

303

Анонимен

преди 4 години

Доколкото знам досега се говореше за 12 април - край на карантината. Сега - никой не може да каже. Какво значи това? Само думи на вятъра ли ще си хвърляме? не се учудвам че някои хора съвсем изтрещяха. защо им давате поводи? Това е най - малкото дразнещо. Говорете само когато има какво да кажете. И не влачете дълго, драги управляващи, защото това не може да продължава вечно. Кажете до този момент какво става с лечението? Докъде стигна? Говорете за важните неща.

302

Мен

преди 4 години

Само така Бойко. Мачкай комунистите с промитите мозъци. Народа е с теб. На изборите пак ще си номер 1. Само ти ще ни прекараш през тази криза. Жалко че комунистите мислят за пари,а не за живота на българите. С теб сме.

301

Анонимен

преди 4 години

До СеверозападКаквото и да е, но да желаеш смъртта на друг колкото и да го мразиш, говори че ти самият най -малкото не си наред с главата. Не се учудвам, хората в подобни ситуации напълно загубват човешката си същност поне доста от тях.Казвала съм и друг път - има нещо което връща. То възстановява реда във вселената. Внимавай с приказките - понякога думите не помагат а вредят. Това важи за всички груби хейтъри, които коментират тук.

300

Северозапад

преди 4 години

Короната ще мине и замине. Ти по-добре кажи кога ще облечеш дървеното палто и ще гушнеш босилека - това е по-важно!

299

seira

преди 4 години

БОРИСОВ:БЛЯ, БЛЯ, БЛЯ,...КОРОНАВИРУС...БЛЯ, БЛЯ, БЛЯ,...COVID-19..."ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,ОТГОВОРЕТЕ ПО МЕДИИТЕ КЪДЕ ОТИДОХА НАШИТЕ 5 (ПЕТ) МИЛИАРДА ЛЕВА, ЛИПСВАЩИ В ХАЗНАТА?!АКО СМЯТАТЕ, ЧЕ ДЕНОНОЩНО ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ЕПИДЕМИЯТА И НЯМА ДА ОТГОВАРЯТЕ ЗА КРАЖБАТА - ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ!!!ТА... КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА НАРОДА?!НАРОДЕ!!!

298

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ разбират от футбол,медицина,строителство,селско стопанство,даже и нови САМОЛЕТИ си купиха -американски от ефтините ф16.Сега тука сметката се обърка май..