9

Анонимен

преди 4 години

Българин е ти все едно каза: аз хванах covid19, искам и другите да го хванат :)

8

Анонимен

преди 4 години

Срокът е 30 април за ф.л. които не са търговци, но срока за плащане на данъка е 31март , за да се ползва отстъпка от 5%. В светлината на изложеното е напълно резонно да има отлаганена срока за доплащане с отстъпка!

7

българин

преди 4 години

Никакво удължаване на срока.Какво правихте 3 мес., та не сте си подали декларациите?Аз го направих до 23.01.2020 г.,и си платих всичко.Това значи,че аз съм се "минал",а вие сте хитреци.Никакво удължаване.Аман от ганьовския манталитет, всичко да се прави в последния момент.Мързеливи андрешковци!

6

финансов(о) Бос

преди 4 години

Ако не се лъжа , в Бг декларациите ги подавате от 1 януари, което ще рече че сте имали предостатъчно време. Това че ги оставяте за пО към края си е риск, които сами сте решиле да поемете

5

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

4

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

До ГинкаКако Гинке, ами сега като стоим без работа вкъщи дали не харчим именно от тези доходи, които сме направили миналата година ?В момента нищо не изкарваме.В цял свят отложиха данъците с 6 месеца, а някъде дори ги опростиха изцяло.Само в Тикволандия *** хем го затвориха вкъщи, хем го карат да плаща.

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Бойко, съкрати калинките си, а тези, които оставиш да са на минимална работна заплата до края на извънредното положение.Депутатите също без заплати до края !Няма само обикновените хора да страдат !

2

Анонимен

преди 4 години

Още едно предложение. Всички държавни служители, с изключение на медицинските работници и МВР, незабавно да преминат на 610 лв за периода на извънредното положение. Да се спрат субсидиите на партиите и заплатите на депутатите, тъй като те сами си избраха да не работят /те и да работят полза няма/. Армията също да мине на МРЗ, в тази обстановка няма кой да нападне България.

1

пророк

преди 4 години

Напълно подкрепям да се удължи срока за данъчните декларации за физически лица.Защото когато държавата реши да ти прави добро обикновено ти излиза през носа.Моят случай.Февруари тръгвам да си взема ПИК от НАП.След 40 м. висене на опашка ти казват че трябва да имаш мей. Имам но не съм го ползвал скоро .Проверявам работи.Докато намеря време за ново посещение ти казват че някои софт. версии не стават.Сега трябва да отида да си взема бланки и пак на опашките.