219

Анонимен

преди 4 години

"Бързите тестове са такива, с които може да се установи колко души са се разболели, без да разберат".............. a aко чрез бързите тестове се окаже, че вирусът отдавна е между нас, и че много хора са с имунитет и антитела, кой ще носи отговорност за счупената икономика? След кризата за какво ще са тези тестове или тогава ще кажат, че няма необходимост от тях. За чия сметка обаче ще бъде това?

218

ХМ!

преди 4 години

ТОЗИ ГЕНЕРАЛ ДОКТОР МАЙ СИ ПОВЯРВА ЧЕ ЩЕ СТАВА ПРЕЗИДЕНТ ....НЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ КАЗВА БОРИСОВ ТОЙ НА ДВА ЧАСА СИ ПРОМЕНЯ КАЗАНОТО ....А НИЕ СИ ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ И МНОГО ХОРА ГО ХАРЕВАТ

217

гост

преди 4 години

До ДокторКато си доктор, позаинтересувай се защо в Южна Кореа има толкова малко болни при непосредствена близост до Китай.

216

гост

преди 4 години

Язък за многото дипломи --- колко души са се разболели, без да разберат.--Кога ще започнем да разграничаваме- Болен- Носител на инфекцията (без симптоми)

215

Анонимен

преди 4 години

Явно, някой е изкомандвал генерала да не харчи пари от хазната, че ще свърши държавата. Кой ли може да е този?

214

6

преди 4 години

Нали беше против тях !

213

Анонимен

преди 4 години

"Бързите тестове са такива, с които може да се установи колко души са се разболели, без да разберат"Ако чрез бързите тестове се окаже, че вирусът отдавна е между нас, и че много хора са с имунитет и антитела, кой ще носи отговорност за счупената икономика?

212

Онзи

преди 4 години

До Доктор Добре де търгаши били....разбирам това,което казвате,но не е ли логично да питате вирусолог за това? Не разбирам просто...като се счупи автомобила отивате на механик ,а не на някой ,който оправя печки.... По валета логика ако имате проблем с стомаха не правите на и нв слушате гастроентеролог ,а хирург? Сигурен съм ,че ще отидете ,където е нужно при така ситуация ,но си говорите така смесвате нещата и емоциите....провете разум ....харесването на генерали и т.н. не да са от полза.

211

Доктор

преди 4 години

Наглост ! БТВ продължава с провокациите ! Днес изтъпани 3-*** "експерти" , които като зомбирани внушаваха как трябва да се прави масово тестуване на българите. Тези "експерти" са си чиста проба търгаши, които са в "Медицинския съвет" и никога не са били отговорни за организация и лекуване ,и защита на цялото население ! Имаме щастието цялата защита на българите да е поверена на ген. Мутафчийски - човекът ,който има опита, знанията и дисциплината да наложи правила за оцеляване !!!

210

коментар

преди 4 години

Абе генерале, ти нали беше уж против тия бързи тестове?

209

Анонимен

преди 4 години

В медиите работят безгръбначни.

208

ДБ

преди 4 години

Някой май иска да набоде втора пържола от цялата тая работа!

207

Анонимен

преди 4 години

Брей :) Яко набълбуканите с кредити тук нещо митинги правите за работа! Ми работете ама честно то от сива икономика полза няма и по добре да задържат карантината, че да се научите да плащате данъци! НАП бива да провери фризьорки и майстори как купуват апартаменти за хиляди евро пък изповядват на данъчна оценка.

206

Българин

преди 4 години

Пичовете от Харвард имат правилна схема !Поръчваме от Китай 7000000млн .теста и се правят 7000000млн.ПСР теста на цялото население ,и изпреварване света със кой е болен, преносител,преболедувал, заразен !Стойноста на цялото упражнение е 250млн.лева но България ще знае всичко за всеки в страната !

205

Анонимен

преди 4 години

Уникална логика!

204

Анонимен

преди 4 години

Казаха ви го че докато не преболедува поне 70% от населението коронавируса няма да си заминне. Просто ние като бавно развиващи се ще си караме на карантина още 5-6 месеца, а другите държави ще са забравили тогава за карантината. От мерките единствено ще разсрочим броя на умрелите във времето, но няма да постигнем по-малък брой. Не си мислете че жертвите в Китай са 3000 поне 1000 пъти повече са, но това е капка в морето за 1.5 милиарда души.

203

Лаборантка

преди 4 години

Как най-голямата частна лаборатория Рамус си пусна по-голямата част от персонала в страната в неплатен отпуск по предлог, че нямат приходи? Къде са синдикатите? Всичко това е в нарушение на КТ. Сега са решили да пускат в своите манипулационни в страната вземането на проби за коронавирус без да имат условия за това! Печалбари! Нямат пари за платените отпуски! Айде де?

202

Анонимен

преди 4 години

И без тестове мога да ви кажа че с тези мерки както сте я подкарали до Нова година няма да отпадне карантината.

201

Анонимен

преди 4 години

Обирайте си милиционерите и КПП-тата! Недейте да тормозите хора с ненужни мерки.

200

ЕВАЛЛА НА ГЕНЕРАЛА

преди 4 години

В СРАВНЕНИЕ С ген. МУТАФЧИЙСКИ , ГУМЕН РАДЕВ Е САМО ЕДИН "ВЪЗДУШЕН КАРУЦАР"!!!