20

Честно

преди 4 години

Аз пък си мисрех,че са се самоизяли. На война всичко е позволено. Дори канибализъм.

19

Анонимен

преди 4 години

До zedЕрдоГаньо е получил кеширане, след месец сигурно ще разберем двете баби - треперликата и гинеколожката с колко са се откупили от джоба на ЕС. След 6 месеца като по привърши парата, ердоГаня пак ще пусне рекета - войната е скъпо хоби. Пък и др. му проекти все на дръвце попадат, това Великото Отоманско летище /което вече е паркинг/, или новия завод на WV /дето го няма/ и така.

18

ПроСоТо

преди 4 години

впрочем,да оставим майтапчийските писаници!..Турция,и Реджеп,като неин "Върховен жрец",имат интерес ТИРОВЕТЕ със СТОКИТЕ ИМ да може безпрепятствено да преминат през нашата територия на път към Ойропата!..Та човека просто си ПАЗИ КОРИДОРА!!...НИЩО ПОВЕЧЕ!..При първата ИЗДЪНКА в ситуацията, ще разбереш колко е "загрижен" Султана.

17

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименавер,ти направо *** просълзи,нема майтап!...Викаш:-". За мен е недостойно и нечестно да се хули човек който само ни помага."....Ей,имам комшия,който преди да са пръкне проклетата "африканска чума по свинете",си отглеждаше по две прАсета сека година...ГРИЖЕШЕ ЗА ТЯХ!!!!!!..ПОМАГАШЕ ИМ ДА ОЦЕЛЕЯТ и напълнеят,но...ДО ДЕНЯ "Х".....та толкова за "помощите и грижите".......Ердо НЕ Е "Майка Тереза"..НЕ е и агресор спрямо нас,но ..за "помощ" и "разбиране" може да говори само КУКУ

16

Втора легия

преди 4 години

Краят на драмата не ще настъпи дори и с края на турция, тук е границата между света на хората и мордорските създания .!.

15

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са ви на хора който не познават обстоятелствата.Ердоган е силен политик и знае, че има нужда от коридор за Европа, ако го искаше, България щеше да е залята от мигри, защото нямаме и 20%от армията на Гърция. За мен е недостойно и нечестно да се хули човек който само ни помага.

14

Анонимен

преди 4 години

Ердоган удари на камък и даде команда на "мигрантите" да се махат. Браво на гърците, защитиха ни от тая ***.

13

До учуден

преди 4 години

драмата тогава започна

12

Некъф

преди 4 години

Залъват ни. Гърците като охлабят границата, турците веднага ще ги натирят пак за да изненадат граничарите и да не могат да отреаргират!!!

11

мак

преди 4 години

Затишие пред буря. Ще ги съберат в лагери, ще дойдат и нови, и тогава ще се окаже, на на турците пак им писна и пак не им стигат парите. И ще започне нов шантаж, дайте пари или ги пускаме всичките.

10

учуден

преди 4 години

Драмата не приключи ли с началото на Covid-19 ?

9

zed

преди 4 години

Както беше ясно за всеки, който не е сляп, глух и *** едновременно, тези "мигранти" са на пряко подчинение на армия и полиция на Турция и се явяват дисциплинирани изпълнители на тяхната воля, съответно нагоре по линията на волята на Ердоган.Казват им да атакуват границата - атакуват, даже и ранени и жертви дават. Командват им отстъпление за прегрупиране, изпълняват дисциплинирано и под строй. Засега пушки не са им дали, само клещи за рязане на огради, но може да се очаква, зависи от командата

8

а

преди 4 години

Гърците се справиха отлично.

7

т

преди 4 години

Цирка свърши.

6

Анонимен

преди 4 години

Ердоган сега ще ги прати насам. Тиквата като добър приятел на Ердоган ще ги приеме.

5

Цецо Мен

преди 4 години

Слава Богу.

4

House M.D.

преди 4 години

Не знаех, че там има драма...

3

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е Ердоган да ги връща в родните им страни.Самите турци също не ги искат но не смеят да надигат глас от страх.

2

АнонимеН

преди 4 години

ТУРЦИЯ ЗАТЪВА ФИНАНСОВО ТО НЕ САМО ТЯ!!!ЕРДОГАН ЗНАЕ, ЧЕ В ЕС КАЦАТА С ПАРИ ВСЕ ОЩЕ ИМА ТРИЛИОНИ ЕВРО И СЕГА ЩЕ ПОЧНЕ ДА ИЗНУДВА ЗАТОВА ПРАВИ ЖЕСТОВЕ С МИГРАНТИТЕНАШ БОРИСОВ СЪЩО ПОЧНА ДА РЕВЕ И ДА ИСКА ПАРИ ОТ ЕС!!НЯКОИ ДЪРЖАВИ КАТО ГЕРМАНИЯ ВНЕСОХА ДОСТА ПАРИ В ЕС НО СЕГА ВСИЧКИ В ЕС ЩЕ РЕВНАТ ЗА ТЕЗИ ПАРИ

1

Анонимен

преди 4 години

Това е само временно след кризата пак ще ги пуснат.