53

Aron

преди 4 години

Aми като не им харесва в София защо се тълпят тук. Да си стоят на село

52

nomer 13

преди 4 години

Огромното количество автомобили Фандъкова, всички улици в цял град са натъпкани с коли. Задръстването е в огромен мащаб- хората не могат да пътуват! Ограничете това лудо движение!Пуснете влакове и автобуси!Вижте ежедневният поток от покрайнините и близките села и градове! Погледнете междублоковите терени, вече няма тротоари-коли и само коли и пак коли!Ще паркират скоро на Витоша- както и се застрой тази планина.София- без въздух, мизерия и ***, госпожо Кметицата!

51

123

преди 4 години

Махате дизелите и печките за твърдо гориво и въздуха се оправя.

50

дядомраз

преди 4 години

Добрутро! На село винаги е по-добре.

49

Оня

преди 4 години

Скоро, всички на село, защото няма да има какво да се яде, мотиката, кравата и бач.Като заспят децата, почвате да правите други!И скоро всичко ще е ОК

48

Няма фъндък

преди 4 години

Защо все се ибвинява трафика - за да имат повод да вдигат данъците и таксите за МПС Всъщност проблема е в мръсните и кални улици която общината не мие и чисти а само пребират милиони чрез поставени фирми. Има ли един тук който да каже: Наща улиз или бул. свети мият я 2 пъти седмично като при Тошово време

47

СелянДур

преди 4 години

Те софианци знаят, нали повечето са със селско потекло.

46

Роб на влаЗта

преди 4 години

Заменям селска къща за апартамент в София.....

45

Анонимен

преди 4 години

Не знам що за чист въздух дишат на село през зимата, когато на всяка къща комина пуши яко?!

44

селска чест-Маскани

преди 4 години

Какви софиянци.Почти 80 процента са ***.

43

мишо бирочето

преди 4 години

софиенците, включае аристократите кореняци дето преди 200 години бабите им с каляските са обикаляли калдаръмените улици преди да се приберат в замъците в полите на това дето от него по високо нема, от 2015 насам когато китай спря да купува боклюк дишат пластмасата на цяла европа. а и доста текстилче, каучук, имдустриални отпадъци, принтери, мринтери... всичко. да благодарят на спасителя на нациата че ги е диферсифицирал и отоплението им не зависи от газта. зелените джендъря от дойчистаня, италия, испания, бенелюкс ръкопляскат на порко подрисоф че е спасил европа от боклюка им.

42

Joko

преди 4 години

На пишещите "софиянци" да ви светна - през онези времена , когато вие сте тичали по селските мегдани , през зимата мъглата и мръсотията на въздуха бе толкова гъста, че сутрин трамваите спираха да се движат !Та, ако не ви харесва, беж по родните си места !

41

Батко Асен

преди 4 години

До Стар СофиянецМоже и от каменната епоха

40

шопо

преди 4 години

Спокойно ,има място в София ..идвайте отвсякъде и по много!

39

Анонимен

преди 4 години

В тази анкета на Галъп. .., трудно ще избереш отговор различен от промишленост и автомобилите, като замърсители на въздуха. Такива са формулировките.

38

елит

преди 4 години

к-о-ч-и-н-а-т-а се цензурира, невероятно но факт!

37

Анонимен

преди 4 години

Това, че София била изградена за 500 хиляди човека, е голяма глyпocт. София непрекъснато се разширява като територия вече 140 години. Застрояват се нови площи, като например жилищните комплекси, но и се присъединяват села, които са близо до София и те стават част от града. Към момента в София има място за много повече хора, отколкото живеят сега.

36

елит

преди 4 години

Важното е да си 1 в ***!

35

Стар Софиянец

преди 4 години

До 31 АсенчоМоже и от римско време да съм. Не помня.

34

Селинджър

преди 4 години

Бил съм в София много пъти. Дори съм учил там за кратко време. Проблема на София е, че е град изграден за около 500 хиляди човека, но там живеят много повече. Защо е така. Защото не заделят пари за селата и малките градове а от лакомия искат всички пари да са там. И хората бягат там където са парите. И така лакомията е безкрайна докато природата не вземе нещата в свои ръце.