15

каптан шушумигов

преди 4 години

Стридите на са това което са! Вероятно са тренирали в Легли.

14

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно, един таксиджия ми каза че американците са пуснали вируса и разпалено ми обясняваше в подробности 15 минути.

13

Вярващ

преди 4 години

The Wall.... И новите им измишльотини. Понеже не вярваме че от един изяден прилеп ще пламне цял свят.То сега нова история с тоалетни.

12

Анонимен

преди 4 години

Предположенията са, че се е заразила от тоалетната на пазара, която е била използвана и от продавачите на месо от диви животни. Съседните продавачи около Вей също са били заразени с коронавирус, както и цялото й семейство, с изключение на една от дъщерите й и една племенница. И от кого кащват се е заразил 0-ят пациент, че мозъкът ми стана на пизтия от това пазкритие. Моля, помагайте!!!

11

Анонимен

преди 4 години

От там й преписали хапчета....----- Убаво са и "преписали", ама правилното е Апчета. Това Х отдека го измислихте?

10

Анонимен

преди 4 години

Ясно.И питаме се как Китай ще е новия световен лидер с такива пазари и начин на хранене.

9

Анонимен

преди 4 години

Трябвало е направо да отиде за преглед в приемната на ЦК.

8

да благодарим

преди 4 години

на китайските ни сестри и братяи все така да ни изпращат некачествени артикулиа бай буда от ГепП да ни раздава безлихвени заеми в тези нелеки временазатова доволните миряните да си гласуват пак догодина

7

АнонимеН

преди 4 години

НУЛЕВИЯ ПАЦИЕНТ СЕ НАРИЧА КОМПАНИЯТА БИОНТЕХ РЕГИСТРИРАНА В ГЕРМАНИЯ И ПУСНАТА НА БОРСАТА ОКТОМВРИ 2019 ОБЯВИЛА ОЩЕ МИНАЛИЯ МЕСЕЦ , ЧЕ ИМА ГОТОВА ВАКСИНА!!! АКЦИИТЕ И СА ВЕЧЕ НА 4-ВОРНА ЦЕНА ОТ 13$ НА 55$ В МОМЕНТАНО КАКТО ПИШАТ ХОРАТА СОБСТВЕНИКА НА КОМПАНИЯТА МОЖЕ ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА И ДА СЕ ПРИКРИВА С ГЕРМАНИЯ!

6

Анонимен

преди 4 години

Виждате ли на снимката защо китайците носят маски? Не ми се мисли какъв смрад и антисанитария е по тези пазари.

5

Анонимен

преди 4 години

Според специалисти малко е оставало да се нареди структурата на този вирус да бъде нещо като СПИН само, че разпространявано по въздушно капков път.Дали е естествен или изкуствен май няма значение.Истината е, че в сегашните условия всяка държава може да си сглобява компютрите и не е нужно да чакаме *** от Китай заедно с техните вируси.

4

Бау

преди 4 години

Ако не е конспирация е скучно :D

3

Николай

преди 4 години

Жената е действала адекватно, след като се е заразила. Не бих я обвинил нея, както и лекарите, които са я преглеждали, защото няма как да предположат, че е нещо по-различно от обикновен грип, след като симптомите са до голяма степен същите. Властите в Китай са тези, които са най-виновни, тъй като не са се вслушали в предупрежденията на местни вирусолози. Ако бяха го направили, проблемът ще е да локализиран и заразените щяха да са почти изцяло само в Китай, и то много по-малко.

2

Анонимен

преди 4 години

Дръпнатите колко месеца криха истината от света и обвиняваха страните искащи да забранят пътувания от Китай за расистки? Сега с цялата си наглост забраниха влизането в Китай уж временно.

1

Анонимен

преди 4 години

Не било прилеп, а стрида не било компоти, а комплоти, а Виетнам е столица на Пекин.