12

Анонимен

преди 4 години

Изгорях с морето, още декември платих 500 лева, а през май трябва да платя още 500 ама ще си ги запазя за маски и дезинфектанти.

11

Анонимен

преди 4 години

Нашият щаб очаква пика до 10 дни.

10

Анонимен

преди 4 години

А Бай *** се надява април месец всичко да е история...Те затова сме на тоя хал... Пpocт народ = слаба държава..

9

uuu

преди 4 години

Не вярвах че унгарците са толкова изтрещели, ама - факт. А август какво ще правят?

8

Анонимен

преди 4 години

Има да си чакат.

7

Анонимен

преди 4 години

След карантината - карантия. След просветлението - пране в легена.

6

Kugelblitz

преди 4 години

изтрепаха кокошките и прасетата,овцете и козите...Свинското от Испания, телешкото от Аржентина, агнешкото и зеленчуците от Турция, пуешкото от Италия, дините и прасковите от Гърция, ябълките от Полша - а от нас само яйца от свободни кокошки.Трябваше ли да ги еманципираме тия кокошки за сметка на останалия допитък?

5

Анонимен

преди 4 години

аа там можело и да дезинфекцират.

4

Алеле!

преди 4 години

Ако карантината продължи до и след това какво щв се яде?Умниците дето превнтивно изтрепаха кокошките и прасетата,овцете и козите какво ще кажат?Пак ли ще следват директивите на ЕС, където всеки се спасява сам за себе си??

3

от село

преди 4 години

Дойде пролетта, работа бол на полета, в обора, в двора!Общуването е минимално. И да искам, просто няма от къде да лепна този КУРОвирус, просто няма от къде.Имам дрехи от втора употреба; е, то с тези цени, и трета употреба ще носим в провинцията.Няма страшно, ние на село сме жилави хора, ще уцелеем и ще възродим Държавата.Не се притеснявайте за бъдещето на Държавата; на границите има и чакащи да ни помагат ...Ние сме космополите, това е ..

2

о ...!

преди 4 години

Ако се ръководим от това което офиално получаваме сутрин от медиите, то при нас пика може би да настане за Димитровден.Предлагам както е било в Средните векове, всичко да се блокира, всичко.В София да пристигат земеделски стоки, но на европейски цени; ние също искаме да живеем ..До сега тези които живееха в София бяха с 2-3 хиляди лева месечен доход, а при нас на село по 400-500 лева, в най-добрия слчай.Е, сега при нас е храната, ние не сме научини да драпане по клавиатурата и да се надявам

1

Анонимен

преди 4 години

А пък нашите се надяват да е около Великден.Нали професора така каза.Блажени са вярващите.