14

Ива

преди 4 години

Тези тестове са много необходими, а и не са никак евтини, адмирации за дарението. Дано и други компании да се включат, сега е моментът за обединение.

13

Miroslav

преди 4 години

До DonБанката е отговорна институция и подобни сравнения са излишни, a напротив - трябва да се адмирира участието и подкрепата на бизнеса в подобна кризисна ситуация, в която са засегнати толкова много хора и здравето ни като нация. Освен помощ тук, не знам доколко сте запознати, но банката винаги е била отговорна в подкрепата си и в областите на културата и спорта. Така че нека мислим два пъти преди да съдим и говорим напразно.

12

Емилия

преди 4 години

До DonВ тая държава в нищо не вярваме. Някой решил да даде - ама защо?! Нека поне срещу даренията да не се заяждаме, а да ги приемаме като добра воля и да уважаваме всеки, който е решил да даде.

11

Малонов

преди 4 години

Благородна постъпка в трудни за всички времена. Дано има повече такива новини в България.

10

Todor R

преди 4 години

Добре ще е да има повече такива щедри и полезни дарения в тази криза!

9

Мартин

преди 4 години

До Активист на БКП:Личи си, че си активист на БКП! Един тест PCR тест в лаборатория Рамус струва 120 лв. Значи 1000 теста по минимум 100 лв. прави точно 100 000 лв. А не забравяй, че *** са и единствената банка в България до този момент, която дава възможност на клиентите си да отлагат плащания по кредити и кредитни карти! Друга банка така и не ги последва в тази благородна постъпка.

8

....

преди 4 години

Страхотен жест от тяхна страна, нека всеки, който може да помогне и нека оценяваме всяка една помощ, вместо да мрънкаме.

7

Доктор

преди 4 години

Дават на частни лаборатории да изместват техни хора и го скриват като дарение....Какво да ви кажа ...

6

Албена

преди 4 години

В такъв момент всички трябва да се обединим и всеки да помогне с каквото може. Има нужда от такива тестове сега и е хубаво, че са ги дарили. Дано и други компании да се включат.

5

х

преди 4 години

Браво! Всяка помощ е добре дошла в тези съдбовни времена.

4

Анонимен

преди 4 години

Кои ще бъдат тествани е ясно Да попитам шефа на щаба Абе генерале нали до вчера тестовете бяха калпави а днес ще проверим наши хора

3

Мирела

преди 4 години

С една дума отговорност! Отговорност в тази безпощадна ситуация, пред която сме изправени и в която човешкото здраве е най-ценно!

2

Ню

преди 4 години

В момента има нужда от това, браво, че от банката реагират адекватно. Колкото повече дарения и помощ в този труден момент, толкова по-добре.

1

Активист на БКП

преди 4 години

Цяла банка 1000 теста !!! САМ Слави Трифонов дари 100 000 лева !!!