41

Анонимен

преди 4 години

36 - това е само половината история на въпросния икономист, чиито мъдрости са изложени в материала по-горе.За да се разбере как и защо той се е оказал един от най-мъдрите сред мъдреците,, нещата трябва да се разнищят от самото начало - кой е баща му, дЕдо му, тъстът му и т.н., и т.н. Не само опашката на крушката, но и коренът й е от огромно значение. В БАН току така не се влиза, особено пък през соца. Щом като преди 1990 г. си е осигурил силен старт там, няма какво да се чудим кой е и от кои е.

40

1

преди 4 години

Нали всеки ден ,влади финансиста тръбеше,ведно с началника си,че фикса ни е бил най-добрия в ЕС,и сега хоп щял да стигне за дена,Народното Събрание не функционира,слънцето не трябва ли ,и той да не работи ,а той обикаля по села и паланки,от вируса да ни "спасява",за бедните пенсионери отпусна полева,а останалите,които се самоусигуряват,като фризьори,бръснари ,счетоводители,одитори,адвокати и т.н.,какво ще правят др.борисов,имате ли си на идея,или само вашия призив,ще изпълняват,за осигуровки .

39

Анонимен

преди 4 години

ЕС са ни приятели само като им трябваше---а като отпускаха милионите евракис безвъзмездно какви бяха , друга история е че ги разпределиха между "правилните" хора . къщите за гости , стадата коне които бяха оставени да умрат от глад , да не говорим за далаверите с пустеещи земи , напишете в гугъл пчеларство субсидии и на първо място излизат новините от типа на - източват субсидиите за пчелари с празни кошери .

38

Илиев

преди 4 години

Днес прочетох в един проправителствен сайт ПИК,че милион и половина читатели,го "посещавали" всеки Божи ден.Статистиката която чета аз от авторитетен източник ми "говори",че милион четиристотин, деветдесет и девет хиляди читатели,редовно,ежедневно преглеждат написаното в сайта "DNES-BG"! Благодарим на собствениците и редакторите,че ни дават "терен", за да изпуснем "гадините" от кутията на пандора.

37

.

преди 4 години

До Анонимен 34Ти на Германията не ѝ се радвай, на Англията също. Ще видиш как ще изокат и двете на умрело съвсем скоро...

36

ха-ха

преди 4 години

А нещо за крайно необходимите ни Ф-16 не каза ли този изкуфеляк?Аман от досадни спецове ,като тиквунестия Станчев.

35

ГНЕВЕН

преди 4 години

Този Красенчо е толкова икономист, колкото и Владко Счетоводителя е финансист.50 милиона на ден е загубата само в туризма.От къде се въдят такива "институти" че и пари сигурно харчат.Герберастите дори си измислиха едни "зимни и летни университети" ,където лектор беше Цвъки.А неграмотните герберасти взеха "дипломи" ,защото повечето са и необразовани.-Скрий се бе ,навлек!

34

Анонимен

преди 4 години

Сега ще пада якото крадене, не къщи в Барселона, ми не знам с какво ще се сдобият избрани хора...

33

Анонимен

преди 4 години

Ко... ниеееее :)

32

До № 28

преди 4 години

До .Евалла, пич!Всички или са оклюмали носове, или са се озлобили, но теб те избива на поезия.Само така! Няма да се дадем на някакъв си там вирус.Какво не сме претърпели и пак сме оцелели!

31

До Анонимен 10

преди 4 години

Как така "Поредният икономист ... 2 минутки слава"?Този икономист беше изтъкнат комсомолски активист в БАН преди 1990 г.После стана върл седесар.След това му се даде възможност да основе собствен институт и то за пазарна икономика!Също като онези синчета, които преди 1990 учиха външна търговия (МИО) в Москва, а след промените, който от тях не успя да се набута във външнотърговско дружество, стана експерт по европейска икономика в БАН или в УНСС.Има си крушката опашка, скъпи съфорумецо.

30

ИСТИНАТА

преди 4 години

ЕС са ни приятели само като им трябваше

29

Анонимен

преди 4 години

в Германия всичко работи само груповите мероприятия са забранени .

28

TerribleThunderLizza

преди 4 години

Е за тоя резерв от 140 дни ли ни се хвалеше Бойко с месеци? Че той по дълго се хвали :))

27

Solar Power

преди 4 години

До 11: Не се надявай. Амон Ра каза бизнеса да започне да си разпродава нещата :)Няма да пипне админстрацията ...... кой ще гласува за него ? Но инъче има много добри идеи. Съкращение 20-30%. Заплата 60% от това което вземат. И без това преди ритаха духалката под бюрото по цял ден а сега дори и това не правят от тях :)

26

До 29 SHEFA

преди 4 години

ТОЙ така им е наредил да казват за да откраднат и тия 1,5 милиарда евро отпуснати от ЕС за борба с коронавируса . Ако вече не са и откраднати

25

.

преди 4 години

<div style="position: absolute; left: -99999px;">Припев: (х2)Дай си сърцето на който искаш ти,виното със отрова на мене остави!Нощите са дълги, но аз не тъжа,зная ще се върнеш един ден пак сама!За мен си ти история далечна,която ще е вечна в моето сърце.А в нощ и в ден душата ми копнееда се върнеш ти отново пак при мен.Припев: (х2)Дай си сърцето на който искаш ти,виното със отрова на мене остави!Нощите са дълги, но аз не тъжа,зная ще се върнеш един ден пак сама!Не искам аз друга

24

До кога

преди 4 години

До До СегаЧастният бизнес и индустрия храни с данъците си държавните служители и чиновниците,не може там да има съкращения,фалити намаления на заплати а в държавния апарат и администрация да няма!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Аз сега не знам що за безхаберие е ако...не бях зел да.звъня до колегите никои нямаше да ме потърси явно не знам като излезеш отпуска сложно лие да врътнеш един телефон бе или като не черпя няма смисъл ами.не мисля и да черпя за едни създалата.се ситуация е една За други друга ще.звънна на някои нагоре и стане това което нее ставало едва си намериш работа и доиде некои та се натисне а тая няма да стане живеем в демокрация а не в лудница

22

Факт

преди 4 години

До Анонимен 15Времената са тежки,не може само частният бизнес да страда а чиновниците да си живеят без лишения.