9

о ....

преди 2 години

Имам в къщата 27 котки, 9 песа, 3 таралежа, 12 кокошки ..Писанките сега са бременни и очаквам в всеки момент да стана дядо ...Направил съм им легла, всичко е готово ...Очаквам малките ...Колко малко време му трябва на човек ...Въобще не се сещам за този КУРОвирус! Секси правим редовно, либидото мие на ниво, имам желание да живея дълго, ама наистина дълго ...; ерекцията също ми е добра ...За сега съм все още на 72 години ...

8

муспи

преди 2 години

След като имаш толкова много свободно време, прецени всичката врява която се вдига около този вирус какво казва. Първо, тя идва чрез окупационните медии, които и твърдят че ние сме свободни, равноправни, че ние си избираме правителства, че и ББ сме го избрали, че и медиите ни служат като казват истината. А истината не може да се скрие - целта на окупатора е икономически колапс, при който ще е много лесно да се каже - толкоз, започва Новия Ред!

7

Анонимен

преди 2 години

Енергиен вампир ли е,значи изолацията за него е ад, че не може да се вре доадно тук и там отблизо между хората да краде, със замаскирана злонамереност, от енергията им чрез уж любезности и от сорта досадни празни похвати и приумици.Карантината ще извади на показ маса такива разстроени субекти, дори разчетворени. Което си е истински прочистващ бонус зачовешкото съсловие.

6

Анонимен

преди 2 години

Шушлеци...

5

SS

преди 2 години

В самоизолация съм аз и жена ми има няма вече 40 дни още преди да обявят извънредното положение!Изобщо не ми се отразява на психиката нито на мен нито на нея.Разходки в гората,каране на ATV стрелба с пушка по мишена,sex,шеги,закачки,нет,TV,и преподаване на уроци по оцеляване.Супер сме.

4

До м... Да

преди 2 години

Ти нормално ли си кво си? Ше взема една мотика, и....

3

м...да

преди 2 години

Ами новата прочистваща диета, а йога, а медитация, или каквато и да е тренировка. Ето ти свободно време- бол-развивай таланти, прави планове за бъдещето за- след като мине заразата...и изобщо използвай на макс възможността да преразгледаш отново целите и приоритетите си. Ако имате деца-о-тогава пък-забрави за скуката.Ако сте двойка -още по добре-може да комуникирате повече и да се преоткриете.Играйте шах,карти ,геймове.Май че аз трябваше да напиша книга по темата..или поне есе.

2

м...да

преди 2 години

Какви прегръдки и целувки по време на пандемия , вие луди ли сте? Пък и има толкова неща за правене. Почисти къщата-едно прлетно почистване,хем внася ред,хем ти показва ,че все пак можеш да контролираш нещо-това е домът ти. Прегледай гардеробите ,махни излишните дрехи,разчисти тавана и мазето.След като свършиш това и още ти е скучно,можеш да пребоядисаш кухнята. Води си дневник,пиши за всеки ден-може пък да излезе бестселър.Рисувай,може да научиш нова техника.Започни да учиш чужд език

1

Анонимен

преди 2 години

Стрес? Божке, такъв кеф е!