64

Софиянец

преди 4 години

То тия ремонти край нямат. В един блок с три апартамента на етаж и осем етажа, все ще се намери някой да ремонтира и да включи кангото. Един спре, друг почне и така по домовете е вечна строителна площадка. И не е само сега проблема. Във всеки блок има хора, които работят от вкъщи по принцип, има възрастни, малки деца и болни на легло хора. Така че шумните ремонти следва да са само през лятото от май до септември и само в работни дни. Така поне 7 месеца в годината ще може да живеем нормално.

63

рускиня до 65

преди 4 години

Подкрепям, - прах, мърсотия - всичко това се разнася ат вятъра, причиняя резпираторни проблеми. От община ме обещяли миналата година че ще измият квартални улици в Надежда , ама още не им стегна времето

62

Анонимен

преди 4 години

А аз не моля, а настоявам графиня Картофелия де ла Белчин, вместо да се чуди как да цъфне по телевизора, да вземе да си организира лилавия електорат и да почистат, измият и дезинфекцират абсолютно всички улици! Сега нямя кай да пречи по улиците!

61

Анонимен

преди 4 години

Докато молбата не се превърне в разпоредба, а разпоредбата в закон гласуван от парламента, вдигайте шум на поразия в позволените часове!

60

Анонимен

преди 4 години

Много умна тази фандъчка.Като не извикаме майсторите това значи още хора да са безработни в момента.Ех, герберска простотия.

59

Анонимен

преди 4 години

Аха ще забраняват ремонтите и само бригади на техни фирми ще могат да правят ремонти?

58

до 59

преди 4 години

Отивай си на село.

57

Абе

преди 4 години

Абе кой я избра тая бе? Аз никога не съм гласувал за тая самоковлийка!Другарко Фифиткова, жилището ми спешно се нуждае от основен ремонт!Лошото е, че нямам нужните финансови средства да го започна веднага!Къде да спя? На улицата ли? Другарко Фифиткова, веднага, щом се сдобия с нужните средства, които включват и банкови кредити разбира се, ще започна тутакси крайно необходимия ми ремонт без да те питам!Надявам се дотогава това извънредно положение да свърши.

56

Joko

преди 4 години

Фъндъкова няма нищо общо със София ! Като не и изнася да си стяга дисагите и беж в самоковско !

55

Абе, жена,

преди 4 години

това е като да накараш наркоман от раз да откаже дневната си доза! Няма как да стане, ако няма специални ограничения на средата. Абстиненцията от отнемането на бормашината и флекса може да бъде по-страшна от тази, да ти скрият тревата за ден. Такава тежка зависимост на съседите от входа ме накара да си построя къща в краен квартал, в парцел, който граничи твсякъде с изоставени места. 10 години я отгладувах, но сега и някой да си пусне резачката за дървата или фрезата, го чувам много слабо.

54

Анонимен

преди 4 години

То с ремонтите си е така отдавна, няма нищо общо със сегашното положение.Има си определени часове за вдигане на шум.В Г-я даже и полиция викат без да се церемонят.

53

гф

преди 4 години

Онзи ден точно гледах такова изказване как двама папагала мъж и жена работили от тях и вече АУууууу АМА моля ви се как може такова нещо, аууууу не можем да спим. Много правилно са казали някой хора, ами те като са правили ремонт да не го правиха със перце. АРЕ моля ви се типичен БГ НАРОД , важното е на мен да ми е добре пък другия кучета го яли. ВАДЕТЕ ХИЛТИТАТА ПРИЯТЕЛИ!!!!!!!!!

52

kykoto

преди 4 години

До до 36Как ще го направиш ?Носиш наказателна отговорност без да си виновен.

51

САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ

преди 4 години

Значи на който не му изнася - си взима къща с голям двор и си е самостоятелен. Няма как да ми идвате всичкото село "у Софията" и да имате някакви претенции! То вие даже сте очудени , че хората си имат домашни любимци .. вие кучето го ползвате само да е вързано цял живот като пазач.. а мойто си ми е приятел и си лае , когато му е кеф. И имайте предвид , че кучето ми е част от семейството ,а вие сте ми никви и ако предприемете селски мерки ,няма да има толерантност , нито ще ме изплашите с МВР

50

мак

преди 4 години

До до 36. Не мислите ли, че е егоистично? Направихте си ремонт, който сигурно не е бил безшумен и е пречил на нечие учене, но ако съседите искат да ремонтират, ще се саморазправяте, защото ще ви пречат. Въпреки че имате шумоизолация.

49

kukoto

преди 4 години

Няма какво да ги моли трябват радикални мерки.4 месец в нашия блок некви *** правят ремонт без да се съобразяват с нищо. Идват некви майстори и не спазват никакви правила къртене хилтита и съм сигурен че са бутнали и носещи стени, без разрешение от общината. Къде е контрола от общината?

48

Анонимен

преди 4 години

Да му мислят хазайте/ наемодателите със закона, който ще приемат тези дни, че по докато трае пандемията нямаш право да изгониш наемателите и ако го направиш ще има глоби до 10 000 лева + затвор до 3 години.

47

Анонимен

преди 4 години

До до 36спираш ми тока, а аз ти спирам тока, водата, интернета и ще ти остане само 1 хорце да тропнеш

46

до 42

преди 4 години

А кои големи пари не са кални?

45

Разни

преди 4 години

Събирането на 20+ човека етажна собственост в ожесточен спор за забрана обезмисля карантината ...