11

Анонимен

преди 4 години

И за какво да ме интересува Олипиада отпреди преди 80 години?

10

Анонимен

преди 4 години

Нещо не разбрах май други са започнали ВСВ а не Хитлер.

9

Анонимен

преди 4 години

Тоест Япония и Италия са се надявали да има игри и през 1944.Те не са мислили за война,или поне не са очаквали световна война.А в учебниците винаги се твърди ,че световната война са я подпалили фашистите.Майче са комунистите от Лондон...Виждате ли как истината рано или късно изплува неочаквано,уж скрита в куп факти от старо време.

8

Анонимен

преди 4 години

"светът никога не се е изправял пред нещо подобно като короновируса" - да точно така е, това е първия вирус, първата епидемия и първите умрели хора.

7

Анонимен

преди 4 години

Въййй....., мъ многу кутсуз джапанезите, бе!Не им върви с Олимпиадите и туй то!Не им давайте да ги провеждат в Япония, че следващия път може и метеорит да падне.Ъм, тъй де..., знай ли съ!

6

Анонимен

преди 4 години

Това са много древни Кендрисийски и Питийски игри със две думи тракийски. Наричат ги елинска заради камъка на Карл Дием обаче цялата роля на гърците е да ги направят по-популярни, както и да е. Прометей титанът открaднал огъня от боговете той всъщност е откраднал божествената искра и е дал мъзможност на хората да станат богове чрез свои човешки способи затова боговете го наказват. Затуй преди началото на игрите там има един ритуал, който много хора не разбират и гледат като роботи.

5

МоК ombat

преди 4 години

Икономическа война с елементи на биологична и естествено, пропаганда и паника, по тв и интернет.

4

Мда

преди 4 години

Не им върви на джапанките определено.То не бяха атомни бомби,АЕЦ-и,земетресения,загуби за милиарди покрай олимпиадата.Икономиката им така и не излезе от кризата 2008-***...

3

Анонимен

преди 4 години

ами те нали отрязаха руснаците за игрите господ им подсказва

2

Аналогия

преди 4 години

През 1939 избухва ВСВ и следва отмяна на ОИ през 1940. Сега е нещо подобно :(((

1

Анонимен

преди 4 години

Като се отменят и започват войните. Олимпийските игри имат много голямо окултно значение, но да не се впускаме в конспирациите.