22

Нанко

преди 4 години

Във Варна глобяваха по 5000 лв за разходки в парка. Варна друга държава ли е ? И да, смятам,.че ромите ще извадят пари да платят, ако ли не - затвор докато платят и лихва на ден задето са натоварили соц. системата. Тъкмо хазната има нужда от пари. Оо, чакай, чакай. Обърках се, забравих че като дойдат избори ГЕРБ отиват при ромите да се разберат по какъв начин ще се организира покупко-продажбата на гласове.

21

Анонимен

преди 4 години

До mrazi romiteИма решение, новият Голям брат отдавна е показал как - разрешение да притежаваш оръжие, ако си психически здрав и нерегистриран за престъпления и хулиганство.

20

Анонимен

преди 4 години

Един да се гътне, без знаят от какво,и ще видите как ще се окопаят в къщи всички до един.Умират си от страх.

19

179

преди 4 години

Ако всички роми се приберат от чужбина има реална възможност да станат мнозинство в България.

18

Етнос,

преди 4 години

който сее ЗАРАЗА и поражда ОМРАЗА!

17

Анонимен

преди 4 години

При бай Тошо и без карантина никой от това село не можеше да пресече границата ул. "Георги Кочев" в посока Плевен. Наобратно пускаха.

16

Анонимен

преди 4 години

Буков прът за всички от Буковлък!

15

Индолог

преди 4 години

Полицаите в Индия ходят с едни големи сопи, викат им данда, щото като почнат да те налагат с тях, се вдига голяма дандания. Иначе са сладури. Носят ти сутрин Indian Times и просят за tip. Ако се направиш на неразбиращ, ти поясняват на местен диалект - Бакшиш, бакшиш! Ако и тогава се направиш, че не вдяваш, ти теглят една майтхуна мата в йони и с това културният обмен приключва.

14

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха. Росен ''полицая'' кмет ли е станал? Спомням си когато съседите се оплакваха от висок шум, как влизаше на купоните ни направо с шамари с кожените ръкавици без пръсти, че чак се криехме по гардеробите.Ех времена ли бяха да ги опишеш

13

картоф компиров

преди 4 години

градовете и селата с преобладаващо ромско население отдавна са под карантина заради престъпност,беззаконие и зарази,които могат да плъзнат.ние си го знаем това до болка.въпросът е какво прави държавата-нищо!прибират се в българия,защото ония на запад на бързо ги натириха и изгониха.елате да видите самоков,той още преди корона вируса си беше призрачен град-празни магазини и затворени бизнес и никакъв човек в центъра.вечер всички се криеха от ромския терор.

12

mrazi romite

преди 4 години

Буковлък е най-голямото село в Плевенска област и трето по големина в Северна България. В селото живеят 4137 душиСелото има богато минало и множество традиции, свързани до голяма степен с преобладаващото *** население (изселено през 1975 г. от Старозагорска област).

11

Активист на БКП

преди 4 години

Това са ИЗБИРАТЕЛИТЕ на ГЕРБ ! Те им разрешават да издевателстват !!!

10

Анонимен

преди 4 години

Ами полицията да си влезе в ролята.С това племе иначе няма оправия.

9

Анонимен

преди 4 години

По телевизията даваха как прилагат мерки за карантина в Индия.Който не спазва го бият с пръчка.И тук да се прилага!!!!!!!!!!

8

Лили Барута

преди 4 години

"Нашите" Българи нямат абсолютно нищо общо с индийците. Те са така нареченото изгубено 13 коляно на еврейското племе което ужким ги търси....Поставете индиец,евреин и ром един до друг и ще видите приликата и разликата. А съвсем друг е въпросът че не успяхме да ги поставиме под контрол както направиха в Чехия и Унгария...причините ги знае всеки....

7

Анонимен

преди 4 години

Имах студенти от Бангладеш, които веднага намираха общ език с братчедите от Бузема...

6

Анонимен

преди 4 години

До Ами кофтиПовечето от тези "българи" са потомци на онази група от 43 000 индийци, от които преди време една от съседните ни държави с радост се е отървала, защото разбойничеството от векове било основният им занаят. Правешкият умник обаче ги приел с радост.

5

Анонимен

преди 4 години

Сега като почнат едни римски бунтове и брадвени протести... Видяхме ги миналата година

4

MaйMyнaтa

преди 4 години

И са довлекли яку френга и манга, от модерната

3

Анонимен

преди 4 години

Там важат законите на мешерето.