24

Глашатай

преди 4 години

Няма вирус няма вирус няма вирус

23

Анонимен

преди 4 години

До След утрешния денНяма да им е сефте на зелените да сменят ръката, която лижат.Тяхният принцип е "винаги лижа ръката на последния победител".

22

Анонимен

преди 4 години

Няма как да разбереш,щом си функционално неграмотен.

21

сминдух енд чесън

преди 4 години

Руската преса се притеснила ,все едно света ще воюва с Русия,а нещата са прости или участва или избира позицията на вируса,въпрос на избор

20

Анонимен

преди 4 години

Добре че ембаргото не зависеше от нашите руски ***,защото отдавна реват за отпадането му.Един път не казаха за недопускането на наши стоки в Разия,още преди ЕС да обяви ембарго на Мордор.Руски ***,срам да ви е.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"кавалерията и флота"При теб водката е на свършване май - нищо не разбрах от това дето си написал.

18

Анонимен

преди 4 години

Блатната империя не е света.Нали имаше само 2 съюзника,кавалерията и флота.Нека с тях гонят вирусите.Като видяха,че без да продават нефт са нищо,сега искат да са нормални.Къде е гейропа,къде са пиндосите,къде е третия Рим.Когато свърши водката и колхозниците изтрезнеят,тогава ще има гражданска война.

17

След утрешния ден

преди 4 години

Промените ще са толкова драстичи че нищо чудно да имаме ССАЩ (Социалистически Съединени Американски Щати) и РусиКитай.Та зелените - не се унасяте, може да ви се наложи да смените ръката която лижете!

16

MaйMyнaтa

преди 4 години

Хохоо, жалки човечета. Пак ще воюват, и то с невидим враг. Без дори да знаят, че това е оръжието на оня от горе. Поне да пмнят какви са симптомите, ако не слушат ВОЗДУХУ НЕТ

15

До зелените троли

преди 4 години

Както сте се запенили - ще ви приберат с подозрение за нов щам!

14

Анонимен

преди 4 години

До Хан КрумКато не можеш да кажеш нищо смислено за тия дето не обичаш - мълчи си, иначе си личи колко малко ти е акъла.

13

Анонимен

преди 4 години

Употребеното тук понятие "петролната война между Саудитска Арабия и Русия е пресилено. Аз бих казал, че схватката между Саудитска Арабия и Русия на нефтения пазар ще продължи до ... спирането на последната сонда за добив на шистов петрол/газ в Пиндостан и бягството от пазара на всички слаби играчи.Пояснявам какво разбирам под "слаби играчи": производители на шистов петрол/газ със себестойност около $50/барел.

12

Дон Кум"ханът&q

преди 4 години

Ти Русия не я мисли,50% от сурвинното световно богатство и принадлежи,Китай също не го мисли,това е фабриката на света а той ще продължи да се върти ида консумира!Виж Какво ще правим със Англо-Саксонското"величие"е там Незнам!

11

Анонимен

преди 4 години

русия е основен виновник за кризата и е редно да и бъдат наложени нови санкции. също така там има много жертви на короната над милион само в москва но крият!

10

Анонимен

преди 4 години

Пак да повторим:"Двайсеторката обещала да инжектира ПЕТ(5)Трилиона Долара"Баф маааму,то няма толкова"Хиликоптири " да я пръснат всичката тая Шума!!!!

9

Хан Крум

преди 4 години

Аз не мога да разбера руснаците - защо по дяволите искат да им махнат санкциите? Та нали вовката се хвалеше, че санкциите са полезни за Русия щото даже помагали да развият собствено производство - "импортозамещение"Според мене нещо са се объркали - защо да искат да им махнат нещо което им е от полза и им помага - руска им работа.

8

Хан Крум

преди 4 години

Русия овладяла ситуацията - дрън дрън - Само във москва заразените са стотици хиляди. Путин след бутафорното си уж посещение във някаква болница облякъл оранжев космически американски скафандър за далечния космос позорно и като пъзльо избяга във далечна резиденция във Валдай като съсипа грижливо създаваният от пропагандоните н Русия имидж на мачо. дори и претръпналите руснаци го осмяха и оплюха здраво в Ю Тюб. Само нашите рубладжии още се възхищават на страхливеца.

7

Анонимен

преди 4 години

Баф маааму,то няма толкова"Хиликоптири"да я пръснат всичката тая Шума!!!!

6

СССР

преди 4 години

Русия отново ще спаси света то заплахата. Руските медици вече овладяха ситуацията в Италия. Дори Световната Здравна Организация обяви, че след намесата на Руските медици нещата се подобряват!!

5

Анонимен

преди 4 години

Опа дух ми е цензурирано. Значи духът трябва да се пише вместо дух а