14

ognyanz

преди 4 години

"Всеки има някакво задължение". Ако е така, публикувайте списък, от който да се види колко от депутатите работят в комисии и кога са заседавали. Но знам, че няма да го направите, защото ще се види ясно, че депутатите просто ги няма там. Днес (примерно) може да се събере комисия от 5 човека, утре - пак, а в други ден - изобщо никой.И аз искам да работя така и да получавам пълна заплата.

13

Менекше абла

преди 4 години

Работи, ама на практика е капалъ и файда йок.

12

Анонимен

преди 4 години

Реално истинска работа имат около 40, най-много 50 депутати, които знаят защо са там и да кажем, че разбират материята. Всички други са фигуранти и присъстват само формално в залата.

11

haha

преди 4 години

Парламентът се разпускал, нито има смисъл да работи

10

Батакa

преди 4 години

С.ТрифоноФФФФ заплатите се вдигат на депутатите с 300лв на месец от 01.04..Парламента работи разбира се,те живеят на някаква друга планета-софийска жълтите павета.

9

Анонимен

преди 4 години

Искам една статистика кой не е влизал в парламента от началото на Март, така се отсяват калинките и пиявиците.По телевизията забелязах че в цялата зала има 10-15 човека, а осаналите 205 къде са?????

8

...

преди 4 години

То пък кога ли е работил парламента. Половината от тези *** не са влизали, другите вътре цъкат карти на телефона.

7

Анонимен

преди 4 години

До 6:Сори, няма как да стане ... хилядарки не се пускат па ако ще и лава по улиците.По алчен от българския политик няма

6

Глас Божи

преди 4 години

А хипотезата минимална работна заплата за депутатите, докато трае извънредното положение? Бъдете съпричастни със страданията на народа, който ви е избрал.

5

Анонимен

преди 4 години

Така така, малко и те да поработят за промяна и да си заслужат 5000лв заплата поне веднъж

4

Анонимен

преди 4 години

bg deputati sa teroristi. kak te ne mogat da rabotiat v praznata zala arena, deto ima i legla, i stolove, i klozeti, i ventilacia!?a bg ujkim zdrav medicinpersonal, policeiski i armeiski soldati ste rabotiat tam i s zarazno bolni sled vreme, ako uspeiat da uloviat tolko mnogo beznadejdno ludi viruzi?!

3

Анонимен

преди 4 години

Оправдания ,нека с едномесечната заплата на целият парламент купят обдишващти апарати за най закъсалите и изоставени болници.И тогава пак ще си помислим какво точно правят или бягат от стах.

2

До кога

преди 4 години

Защо частния бизнес фалира и уволнява служители а държавата не съкращава и уволнява служители,нали бюджета бил изпразнен?!

1

Анонимен

преди 4 години

Тия и да ги има, и да ги няма е все тая и без това "независимите" дупетати от мнозинството "решават" това което им нареди слънцето да се свети името му.