81

Анонимен

преди 4 години

а *** ходи на Шипка да си прави селфита с ***.

80

Анонимен

преди 4 години

Тя твърди, че италианците макар и късно, са разбрали, че строгите мерки са единственото решение в момента.Мангъров поствам го бааавно, за да го разбереш!

79

Обикновен Гражданин

преди 4 години

Ще ти дам безплатна информация.Ти може да си анонимен, но си пълен ***.

78

Анонимен

преди 4 години

Забранявали на лекарите да носят маски?!?! Явно и там си имат Мутафчийци.

77

59, аха,ахъм

преди 4 години

Като е обикновенна настинка,върви в Пирогов и ги помоли да те заведат в стаята на някой болен от корона вирус,да може да я минеш по бързо настинката,а от там вече спокойно може да ходиш да бачкаш,да си изкарваш хлябът,дето незаслужено сега ти го дават да лежиш и да плещиш глупости!!

76

Анонимен

преди 4 години

Кои си замисля тия глупости бг хората нямат умора да се занимават яки сме

75

Лекар

преди 4 години

Аз съм един от тези лекари дето си тръгнах навреме от България.Последната ми заплата в България беше 350 лева.Първата ми заплата тук на запад беше 5000 лева,а четвъртия месец получих 12 000 лева заплата. Вярно е,че работих колкото за трима колеги защото нямаха доктори,но и тези които имаха бяха много богати и не искаха да вземат дежурства и да се товарят с много работа.Средно получавах дълги години заплата от 6, 7000 лева!

74

Задачка

преди 4 години

за ученици до 4ти клас?!За тези дето много разбират и според които трябвало да се заразят 70% от населението за да се изгради колективен имунитет?!Първо се видя,че траен имунитет не се изгражда.Второ,как си представяте от 1,5милиарда китайци да бяха оставили 800 милиона да се заразят и какво щеше да стане? Ами ако оставят 70% от децата да се заразят с полиомиелит,то колко изкривени,недъгави деца ще гледаме по улиците?!Така,че не дрънкайте глупости!Тази инфекция трябва да се ирадикира,изтръгне!

73

Лекар

преди 4 години

Предател е всеки който подпомогна геноцида върху лекарите.Мизерните заплати и мизерното отношение на останалите към тях. Ние сме предатели ,че никога не се поинтересувахме какво се случва с тези хора и защо напускат страната.Пример:Млад лекар завършил.Избор едно започва работа за 600лв. и почти всеки го мрази.Избор две : работи за 5000 евро и всички го уважават.

72

Nie

преди 4 години

Хора сега се върщаме назад във времето и виждаме кое е най-важното:лекари,медицински сестри,учители,полиция,военни,земеделци,произвеждащи храна(земеделци,животновъди),продавачи,доставчици,майстори,електротехници и подобни професии.Всички други са ненужни , но в повечето случаи са управляващи и богати и те ни казват какво да правим и взимат от нас всички пари.След вируса предлагам на обединение и борба срещу геноцида на населението.

71

Nie

преди 4 години

Ние изгонихме медиците,свестните медици ги плюехме , а на курумпираните и вързкарите им плащахме.Сега нека върскарите които се бутаха да заемат позиции да излезнат и да лекуват.А тези които бяха унижавани за по 1000лв. заплата да излезнат в отпуск. За най-накря да се разбере.И нека обществото разбере кое е полезно и кое е илюзия.Сега е момента да се осъзнае кое е ценно и кое не.Как да възпитаваме бъдещето поколение.Дали да стават певици,танцьорки,водещи на предаване ........Хора сега отново

70

не плашете народа

преди 4 години

Мой познат лекар е предуптедил " управници " на 23 януари, че трябва веднага да затворят границите и да се мине под карантина. На което му е отговорено:" Не може да всяваме паника и да плашим народа . Какво ще каже и опозицията." Така , че има и такива , които са били предупредени и са знаели какво ще се случи, и как ще се случи.

69

2

преди 4 години

До Анонименмалко е наивно написаното

68

Анонимен

преди 4 години

Видяхте сега развитата цивилизация и най-визшето същество човека,дето се има за повелител на света,го мачка както си иска най-низшето същество-вируса,не си играйте с природата,да не почне тя да си играе с нас,уважавайте и пазете я и тя така ще е с нас

67

До 66

преди 4 години

Който иска и не го е страх-да работи. Работа-бол-на първа линия -по маркетите, като разносвачи,по болниците, градинарство-що производства има ,които търсят работници...ехе ..ама то не е като да чатиш на компа и да се правиш на бабаит от къщи и да критикуваш

66

@66

преди 4 години

Абе човек, ти не четеш ли какво съм написала. В БОЛНИЦА СА! НА ЛЕГЛО! Ти на 30г настинките в болница ли ги караш? На 50г на респиратор ли ги караш? Вирусът е сериозен! Не се бъзикайте с него, щото в България няма и кой да ви сложи на вентилатор, щото няма реаниматори. Ако изтеглиш късата клечка, няма кой да ти помогне. Ще стоим в карантина, докато не се измисли вариант за ваксина, лечение или бързи ежедневни тестове и само здравите да са навън. Това е положението.

65

До 65

преди 4 години

Не е предателка. Заминаха за Италия, защото имаше едни години, в които за да придобиеш медицинска специалност, трябваше ти да ПЛАЩАШ! Тя е завършила медицина с отлична диплома и само 1 петица. Съпругът и също е лекар, беше без специалност. А когато имаш и дете и двамата трябва да плащате, за да се усъвършенствате, ти какво ще направиш. Да стоят и да ги плюят неблагодарници, на които всички са им длъжни???? Имат достатъчно мозък и отидоха там , където ги ценят.

64

до63

преди 4 години

И като се заразят 30-50г ........и те хващат грип(нормално) и какво? Да стоим цяла година под карантина и да умрем от глад (или от страх) ха- ха, това ли предлагаш!?

63

да

преди 4 години

това там не е лекарка, а предателка

62

мишо бирочето

преди 4 години

оставки несретници, крадци, мекирета, лъжци, убийци, продажници, предатели. не на новия световен ред и на измисления вирус. народен съд за порко и кукловодите му.