59

zoro

преди 4 години

Много над 100 хил. Миллиони ще станат...Бедни хора не проверяват,не лекуват,не броят..Който оцелее,той ще сърба супата.Но така или иначе всички ще умрем.Споко.

58

Анонимен

преди 4 години

До ФАКТИКъде го прочете това за Global Research от 19.03.2020, че е американски вирус. Не го видях. дай източника. Прави ми впечатление, че си един най-активните *** тука. И друт път пускаш откровени дезинформации и открито и нагло провокираш и манипулираш. самият дайт е хващан за фалшиви новини и не смята за сигурен източник. Интересно е, че тази простотия за еволюционното дърва се повтаря от всички проруски сайтове в България, като се цитират един друг. Много удобно.

57

Анонимен

преди 4 години

Елементарно, Ватсън. Повече тестове повече потвърдени случаи. Ако направим 10 теста в една държава и няма потвърден случай какво ще кажем? Няма заразени? Булшит!

56

Snowball

преди 4 години

Вярвайте ми , до 1 месец тези ***..ци американците ще започнат да се избиват един друг..........няма как иначе, то си е в гена им. Държава създадена върху реки от кръвта на местното население трябва все някога да си плати "сметката" !!! Последните 70 години от човешката история не се спряха да убиват и налагат "демокрация" по цял свят !!!

55

Анонимен

преди 4 години

Подозирам, че тепърва се почва, но може през лятото да понамали малко, освен ако седят вътре на климатик.

54

Анонимен

преди 4 години

Някой много бързо ще довърши,оградата между САЩ и Мексико! Определено това няма да са Американците!

53

Анонимен

преди 4 години

"Правим тестове на невероятно много хора"Ще правите, ми. Като откраднахте 500 000 теста от Италия с помоща на италианската мафия. В същото време лошите азиатци пращат самолети, медици, оплекла и т.н. на Италия. Те така "помогнаха" и за бежанците - като си затвориха вратите и ги насочиха към Европа. С такива "приятели" не са ти нужни врагове.

52

Анонимен

преди 4 години

До ЧестноАмриканците са като ***, нищо не зависи от тях...

51

Winner takes it all

преди 4 години

Американците искаха да са върви във всичко. И сега изпревариха Китай !А честито!

50

inatut

преди 4 години

Ko стана ве бай Дончо?Нали щеше да изчезне като се затопли времето. Нали беше китайски грип.Отиваш на кино. Никога не си избирай шут за президент, че няма да ти е смешно в гробищата. С тая скорост. След 10 дена ще си на 500000

49

Анонимен

преди 4 години

Прическа точно като на златен фазан.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 50Имам представа колко са алчни.А ти колко са напред сигурно го знаеш от някокло заучени фрази.Всичко е въпрос на приоритети и си има цена. Ако на това насложиш ценностната им система и ще разбереш, защо президентът им говори за Китай, а не за собствените си проблеми в момента.

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко щатите искат,могат да спрат вируса,така че не си мисли,че всичко не е изчислено! Нямаш си представа колко напред са.

46

Анонимен

преди 4 години

Няма и съмнение, че вируса е китайско-руска разработка...В Китай интересно, как изведнъж спря епидемията, а навсякъде другаде пламна...

45

Анонимен

преди 4 години

Само така, САЩ винаги трябва да са начело - дали е вирус, война, липса на тоалетна хартия...Те трябва да са първи и изключителни!

44

Анонимен

преди 4 години

СМЕТКАТА ИЗЛЕЗЕ НЕПРАВИЛНА. КАКВО ИСКАХА А КАКВА СТАНА ТЯ. ТРЯБВАШЕ КИТАЙ ДА СЕ ГЪТНЕ А УДАРИ ДОМАКИНИТЕ НА ВИРУСА. ДРУГ ПЪТ ДА НЕ ПРАВЯТ ТАКИВА БЕЗУМИЯ. ИМА БУМЕРАНГ.

43

Анонимен

преди 4 години

Не искам невинни хора да страдат, но този вирус е шанс САЩ окончателно да загубят статута си на суперсила и така да спрът да издевателстват над света. Тръгнали да налагат мита на ЕС и Китай, подкрепиха Брекзит, морят Русия със санкции, запалиха целия БИ, рaзплули са се с над 800 бази по света. Ало, кои сте вие? Време е да изградим един нов свят, базиран на взаимно уважение и мир. Свят в който се дават пари за медицина и наука, а не за оръжия и войни. Вируса ни показа колко сме назад.

42

Корона вирус

преди 4 години

Ех пак съм си у дома.

41

ФАКТИ

преди 4 години

Канадският изследователски център Global Research направи това. На неговия уебсайт на 19 март беше съобщено:"САЩ са единственият възможен източник на коронавируса, защото само тази държава има всички клонове на еволюционнотодърво на коронавирусите. Първоначалният източник на вирусаCOVID-19 е американската военна лаборатория във Форт Детрик. "

40

Анонимен

преди 4 години

Италианският вестник Джорнале сочи още един факт: военни маневри се проведоха през октомври 2019 г.: една в базата на военновъздушните сили на САЩ в Чарлстън, Южна Каролина, друга в Южна Америка. И на двете места военните практикуват извънредна ситуация, свързана с пандемия. В същото време се споменаванеконтролирано огнищена коронавирус, който се разпространява като огън, създавайки хаоспоцелия свят.