88

Нейкова

преди 4 години

Аз съм лекувала пневмония в пулмологията.Там има много добри лекари-доктор Александров,доктор Маринов,доктор Тренева,която вече не работи там,но и досега,когато се разболея ми помага и не ме оставя,докато оздравея.Поклон пред тези лекари!Желая им само здраве!

87

Щирлиц

преди 4 години

Пета градска?Не,благодаря.

86

Иван

преди 4 години

Това ,което виждам на снимката не е костюма с който медиците трябва да са в контакт със заразените! Съжалявам ....Да изчака или да започва лечение .

85

Анонимен

преди 4 години

Кога ще направим разлика между вирусоносител и болен? Тя трябва да е под карантина, за да не пръска заразата, НОТази жена не е болна! И има всички шансове да оцелее! Господ и колегите й здраве да и дават!

84

Анонимен

преди 4 години

С тази маска където е сложила може да си избърше само... Сами се сещайте какво.

83

Ами ако е от другаде

преди 4 години

Защо пък непременно лекарите да се заразяват в болницата? На улицата с тоя скафандър ли е или в къщи, или където там ходи. Ами ако е яле нещо неизмито?

82

Анонимен

преди 4 години

Дори и в скафандър да си като го сваляш няма начин да не се докоснеш до заразена повърхност,единствения начин е да минаваш през обеззаразяващ душ заедно с облеклото,ама вируса не е толкова страшен да го налага.Най удачното е грижите да се полагат от изкарали болестта лекари,тогава и защити не трябват,може би затова пратиха руските медици в италия

81

никой

преди 4 години

с това открито на половина лице кво да очаква

80

справедлив

преди 4 години

Вярно ли е сестра на Лъчо Мозъка? Ако е вярно , спирам да и съчувствам!Моля за уточнение.

79

къде е грешката

преди 4 години

Трябва да е покрита цялата, косата трябва да е вътре и покрита. Крана на чешмата не трябва да се пипа след измиването и след като се прибере в къщи ,трябва да се изкъпе-косата -също да се измие. Това са хигиенните изисквания. Плюс- че маските трябва да се сменят през 3 часа(този вид маски с която ,тя е на снимката). Тази информация лесно може да бъде взета ако човек се интересува ,от многото ю-туб записи на хора живели и работили в Ухан, по време на кризата там. Има на руски и на английски.

78

Русия

преди 4 години

На ЛъжеБойко артиенити "икипировки" са кат пустиняшкити хвърчила от от пиндосити за 3 милярда.

77

до к.77

преди 4 години

До ХДепутатите от ГЕРБ от кумова срама дариха по 1000 лв, макар че техните заплати са над 4 хил.лв, че и повече за участващите в ПК, каквито са почти всички. Същото важи за министрите на Б.Б. - някои дадоха по 1000 лв, други си замълчаха.Гл.прокурор посъветва подчинените си прокурори и следователи да дадат суми дарение за болните от Ковид 19 и те се отчетоха със суми около 1000 лв. Дайте по една РЗ,скръндзи от НС, МС и съдебната власт, не се стискайте! Вие за 1000 лв в затвора вкарвате човек!

76

Анонимен

преди 4 години

Тази е кардиолог,има в 5градска кабинет,брат и е Лъчо мозъка,каква спешна помощ?Явно някои се опитват да се правят на герои,и да извадят дивиденти от вируса,и няма да се учудя ако цъфне в следващото Н.събрание.

75

ми

преди 4 години

защото всичкото това е един маскарад то няма друго обяснение но дано здравия разум да победи паниката

74

d

преди 4 години

е тогава зашо сме в извънредна ситуация, като и без това ще се заразиш?

73

до76

преди 4 години

До Анонимени аз това се чудех през лигавиците на очите не може ли човек да се зарази и защо не азват за защитни очила

72

Анонимен

преди 4 години

Нашите лекари да се готвят за това и да се обличат така, ако в тази държава има кой да им го доставиdnes.bg/koronavirusat/2020/03/27/ad-koito-prodyljava-istoriiata-na-edna-bylgarska-lekarka-v-bergamo.443727

71

Ужас

преди 4 години

Абе вие лyди ли сте. Тази маска е да предпазиш другите, ако кихаш и кашляш, а не да се предпазиш сам. Ако и в другите болници раздават такива предпазни средства, спукана им е работата на лекарите и сестрите.

70

до до56

преди 4 години

Чух я как излиза и я видях от прозореца.В момента не ми се разговаря с нея.

69

Анонимен

преди 4 години

даа,ние си играем на КПП-та,и карантини,плюем ромите ,а лекарите заразоносители си джиткат.