3

Онанимен

преди 4 години

Най-забавното при този нетрадиционен подход за реклама е:- не се плаща за самата реклама;- производителят на вируса остава анонимен;- всички доброволно търсят повече информация в интернет;- гледат се всички предавания по телевизията във връзка с продукта;- всички обсъждат продукта с такъв плам, така въодушавено, скривайки топката по артистичност на актьорите по телешоп.

2

Онанимен

преди 4 години

Никой с нищо не плаши никого.Това просто е напреднал метод за нетрадиционна реклама. Първо се рекламира вируса, после ваксината срещу него, та догодина като се появи пак, да знаете кой пак ще ви продаде ваксина. :)А умрелите, на езика на военните се наричат косвени жертви.

1

Анонимен

преди 4 години

Абсолютна психоза, аз съм в Южна Европа и хората някак взеха да притръпват. Да наистина много възрастни се разболяват и умират, но се оказа, че деца с зачервено гърло също са болни и като сканират цялото семейсво - 4 болни , един със симптом и то зачервено гърло. Британците казаха, че умират хора без други заболявания, отваряш статията, те откровенно затлъстели. Даже някой учени смятат, че на 1000 заразни един е в болница.Има рискова група, защо се плаши цялото общество като пред апокалипси